Bu sefer sadece icimi doksem?

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
20.961
50.806
Sabahtan beri pismis tavukla yarisiyorum.
Sesli kuran-ı kerim Aldim bozuk cikti, net satisi var ben fuardan almistim simdi bir suru is cikti kargo vs, beni ciddiye alirlarsa tabiki.
Annemle bir yanlis anlasilma sonucu camasirlarim yikanmadi utulerim kaldi bu hafta yandim yarin aksam bir suru is cikti
Alisverise gittim cok vaktim yoktu zaten ama ayakkabi bulamadim kemiklerim agriyor ihtiyacim var ama yok yok ayagimi acitmayan ayakkabi yok istedigim yazlik yumusak dumduz bir ayakkabi ama bulamadim :KK43:
eve geldim kardesim yine temiz gomleklerden birini kacirmis eve gelsin gorusucem onunla
Is arkadasima bi anlik merhametle cocukluk oyuncagimi sunnet dugununde ignelik icin verdim aslinda net bi sekilde konusmustum slikon kullanmayacakti kurdele vs kullanacakti ama arabada geri donusu olmayan hasar var gordukce icim yaniyor olan olmus cope atmamak icin zor duruyorum nazar boncuklari yapistirmislar slikon temizlemenin yolunu bilen varmi simdi eski haline gelmezmi arabam?
Aksamki ruzgar yagmur ile ciceklerim cok hasar gormus en guzeli kirilmis..
Gun bitsede uyusak bitse unutsam herseyi..

Şaka bi yana olur bazen öyle biraz fazla üst üste gelmiş aksilikler umarız geçer bu durumlar da

:KK31::KK70:
Basima gelenler traji komik gulsemmi aglasammi bilemiyorum
Bide evdekiler elinde igne ile patlatmaya ugrasiyo sabir ceke ceke bi hal oldum

Sabahtan beri pismis tavukla yarisiyorum.
Sesli kuran-ı kerim Aldim bozuk cikti, net satisi var ben fuardan almistim simdi bir suru is cikti kargo vs, beni ciddiye alirlarsa tabiki.
Annemle bir yanlis anlasilma sonucu camasirlarim yikanmadi utulerim kaldi bu hafta yandim yarin aksam bir suru is cikti
Alisverise gittim cok vaktim yoktu zaten ama ayakkabi bulamadim kemiklerim agriyor ihtiyacim var ama yok yok ayagimi acitmayan ayakkabi yok istedigim yazlik yumusak dumduz bir ayakkabi ama bulamadim :KK43:
eve geldim kardesim yine temiz gomleklerden birini kacirmis eve gelsin gorusucem onunla
Is arkadasima bi anlik merhametle cocukluk oyuncagimi sunnet dugununde ignelik icin verdim aslinda net bi sekilde konusmustum slikon kullanmayacakti kurdele vs kullanacakti ama arabada geri donusu olmayan hasar var gordukce icim yaniyor olan olmus cope atmamak icin zor duruyorum nazar boncuklari yapistirmislar slikon temizlemenin yolunu bilen varmi simdi eski haline gelmezmi arabam?
Aksamki ruzgar yagmur ile ciceklerim cok hasar gormus en guzeli kirilmis..
Gun bitsede uyusak bitse unutsam herseyi..

seti geri ver paranı iade iste
çamaşırlarını şimdi at sadece ilk 3 gün giyeceklerini ütüle
internetten bak ayakkabı markalarına sonra zaman oldukça dükkana gidersin
kardeşinle sert şekilde Konuş madem almasın eşyalarını
arkadaşınla kesinlikle küs. emanete hıyanet resmen.
Çiçekleri Camın içine koy istersen ama iyileşir kısa sürede toparlar kendini

seti geri ver paranı iade iste
çamaşırlarını şimdi at sadece ilk 3 gün giyeceklerini ütüle
internetten bak ayakkabı markalarına sonra zaman oldukça dükkana gidersin
kardeşinle sert şekilde Konuş madem almasın eşyalarını
arkadaşınla kesinlikle küs. emanete hıyanet resmen.
Çiçekleri Camın içine koy istersen ama iyileşir kısa sürede toparlar kendini

Malesef kardesime yapacak bsy yok artik aldigi ahi nasil oder die ona uzuluyorum cunku cozemedim cozulmeyecek.
Ayakkabi sorunu ile kiyafette cakisiyor ama hava brz serinledi belki iki gun giyebilirim ztn persembe gunu alisveris yaptigim dukkan tekrar acilacak ordan bakarim kisin parmagimi catlattigim icin giydiklerimi bile giyemiyorum netten denemeden alamam.
Arkadasimla kusmem mumkun deil yan masamda ben kendim kasindim ama net bi sekilde konusmustum ve oda ztn yapabileceklerini soylemisti merhametimin kurbani oldum.

bi daha eşya verme o arkadaşına
ben eşyalarımın hor kullanılmasını hiç sevmem
en Sevdiğim arkadaşım olsa silerim valla :)
hele ki duygusal bağım olan bi eşya ise!

bi daha eşya verme o arkadaşına
ben eşyalarımın hor kullanılmasını hiç sevmem
en Sevdiğim arkadaşım olsa silerim valla :)
hele ki duygusal bağım olan bi eşya ise!

cok zor durumdaydi ve merhametimin kurbani oldum ztn onun bana dedigi baskaydi boylede kotu olmamis ama benim istedigim degilki onun tercihi utanmasam aglayacagim aglayinca geri gelse

X