merhaba canım bende kilo vermeye çalışıyorum karatay diyetine başladım ben... 2 haftada 4 kilo verdim...
hemde herşey yiyerek yediklerin çok az ve bence sağlıklı değil allah korusun kilo vermeye çalışırken hastalanırsın... bence internetten biraz karatay diyetii araştır aklına yatar ben çok memnunum..... bende doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum 79 kilo ile başladım 7 ekimde... şuan 75 kiloyum 2 haftadır evde pek olmayınca gezmeler tozmalarda yediklerime öğünlerime dikkat edemedim ama en azından 75 de kaldım kilom çıkmadı.. daha önce diyetisyene gittim 69a kdr duştum ama snr tkr 79 a çıktım... ama karatay aklıma çok yattı benim 3 tane kitabını aldım karatyın hepsini okudum birde eve eliptik bisiklet aldım akşamları dizi izlerken bisikletin uzerinde izliyorum en azından ..
herşeyden yiyorsun karatayda sadece şeker hamurişi ekmek 3ü birarada yasak.... turk kahvesi ve filtre kahve içebiliosun
karatayda amaç en az öğünle acıkmadan en çok sureyi gecirmek çnk sofradan kalkınca ilk 2 saat (aklıma gelmio hormonun ismi) bişi hormonu salgılıomuş vucut snr ki 2 saat başka bi hormon 3. 2 saat de leptin hormonu salgılıomuş vucut o bizim kilo vermemize yardımcı oluomuş... artı karatay diyetini deneio ama bence yaam tarzı yemekleri pişirme yöntemi çok öenmliymiş yemekler ayçiçek mısırözü kullanılmıcakmış zeytin yağ veya tereyağ kullanıcakmışsın v.s bence bi araştır canan karatay sofradan karnınız değil gözünüz doyana kdr yiyin dior ve gercekten o şekilde kilo veren arkadaş çok forum bak ben sana bi topik gönderiorum bi gözat bence bi dusun
kolay gelsinn....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...eglenerek-zayifliyoruz-1288.html#post32575115
Bugün tam 1 hafta oldu bugun tartılmadım ama dün itibariyle 4.5 kilo gitmiş e tabi bi kısmı ödem bende biliyorum.
Asıl zorlu olan bu hafta spora başlıyorum sayaçlı ip atlama halatı ve pilates topu aldım pilates pek zayıflatmıyormuş ama bi kaç beden küçültüyormuş hangi videolardan başlayayım bu konuda bilgisi olan varmı?
Geçen hafta bacak bel basen göbek omuz sağımı solumu her yerimi ölçtüm bugun tekrar ölçeçem inceldim mi acep merak ediyorum.:26:
İri kemikli doğmuşum ben napimmmm.6 aylık bebeyken 12 kilo olan ben 29 yaşında 102 olmama şaşırmamam lazım.
Her zaman yaşıtlarımdan irice oldum ama çok da dert etmedim büyüyüp serpilince kilo da neymiş la deyip teraziyle tanıştım,hatırladığım en zayıf halim 70 kg.
Üni yıllarında 80 li kilolarla boğuştum verdim de mezun oldugumda yine 70lerdeydim.1 yıl önce evlendim gelinliğe 86 kiloyla girdim ve aradan geçen 12 aydan sonra son durumum 102, görmedim üç hane kiloyu müthiş depresyondaydım 86 kiloluk halime iç geçireceğim aklımın ucundan geçmezdi.E malum herkes bebe bekler oldu ben bu kiloyla nasıl hamile kalırım şeker kalp tansiyon bilmem ne çıkar diolar hakkım yok buna.
3 kasım son tarih artık dur dedim ve 4 kasımda başladım 5.günümdeyim şuan 98.3 şimdiye kadar denemediğim hap çay ot b.k kalmadı yok arkadaş ben bildiğim gibi yapacam dietimi günlük ne yediklerimi yazacam buraya bana destek veren arkadaşlar olursa sevinirim mutlaka yanlış yaptıgım şeyler oluyordur bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba
Bu msj da sanki beni anlatmışsın.Yaklaşık 7 ay oluyor diyete başlayalı ben diyetisyene gittim çünkü bu zamana kadar ne yaptıysam başarılı olamadım. Diyetisyene giderken kendimi 95 falan sanıyordum ama bi tartıldım ki 106,7 kilo olmuştum.benim başlarkenki hedefim kendimi en zayıf bildiğim 70 kilo. İlk 10 kilo çok kolay oldu ama sonrası baya zorladı ama pes etmek yok şimdi 87 kiloyum 1 aydır spora da gidiyorum.toplamda 19 kilo verdim basenden 16 cm belden 15 cm inceldim
Almak ne kadar da kolay hiç anlamıyosun ama vermek çooook zor
leslie de kilo vermeye etkiliymiş bende internetten videolarını indirip evde yapmayı dusunuyorum pilates sıkılaştırma için çok ii miş ama kilo vermye bi faydası yokmuş...
benimde metabolizmam çok yavaş çalışıo artı kronik kabızlık var bende ilaç kullanıorum...
Merhaba 7 ay çok iyi bir süre ya maşallahh iraden baya güçlüymüş özendim:)
Diyetisyene gitmeye utanıyorum desemBi de sanki uyamayacakmışım gibi geliyor kibrit kutusu kalori vs ama yağ kas oranımı merak ediyorum aslında en azından bunun için gitmem lazım farkındayım.Evde koşu bandı var bi heves aldım 3 kez felan koştum heralde şuan çok güzel havlu kurutuyor:)ne yapıyosun spor salonunda egzersiz tarzında mı yoksa koşu bisiklet felan mı?
ne güzel koşu bandın da varmış işte akşamları 1saat yürü yeter leslieden cok daha iyi leslie bence cok etkili olsa yaptıran kadında o kadar basen olmaz:))
kararın cok yerinde iradeni iyi kullan zaten bi süre sonra alışırsın ben de 5kilo vermek istiyorum.diyete bugün basladım aslında diyet yapamam ben tüm gün aglıklı beslenicem pasta börek yapmadan sebze yoğurt süt yumurta tüketicem ekmek yeicem listelere uyamıyorum ben..tavsiye istemişsin diye yazıyorum yemegini bi gece önceden pişir mesela zeytinyağlı cok az tabi, pırasa, kabak, pazı, ıspanak karnabahar yemekleri pişir ve yanlarında yoğurt veya salata tüket ekmek yerine etimek ye..meyve ara öğünde ye..hedefini 1000 kalori tut hesaplama siteleri var nette ac ordan hesapla toplamda 1000kaloriyi geçme sporda yapınca zaten sen 1ayda 6kilo verirsin mutlaka hem de..bi de tavsiyem sana yeşil çay iç yaseminlisi cok leziz 2badak her gün mutlaka iç...bunları yapsan 6ay dişini sıksan cok cok rahat 35 kilo verirsin..istediginden daha fazla...
ben de bügün basladım dedim ya 5kilo vermek istiyorum 12aralık a kadar..
sabah nesfit süt yumurta yedim..
öğlen pazı yemegi ve yoğurt 1 dilim etimek yicem daha yemedim..
akşam da corba içicem bi büyük kase ve salata yicem..bunlar toplasan 750 kalori yaptı 250 kalori daha hakkım var canım ne isterse aralarda 250 kaloriyi gecmeden yicem böyle yapmak eğlenceli oluyor..
basarılar sana da cnaım.
evet leslie duymuştum bende araştırayım biraz.Ya eliptik bisiklet nasıl tavsiye ediyormusun koşu bandı ayaklarımı acıtıyor.
valla ben memnunum bende bisiklet le koşu bandı arasında kalkmıştım koşu bandı biraz pahalı geldi eliptik aldım ama çok eğlenceli butun vucudun çalışıo ....
Eliptik Bisikletler - Spor & Fitness - evmambo.com
bak ben bunu aldım selesi var yorulunca oturararak yapıorum ayaklarım dinlenirken bile çalışıo snr tkr kalkıp devam durmadan aynı tempoyla 60-75 dk arası yapabiliyorum...
tavsiye ederim ben memnunum
eğer kilo verip tkr bebek dusunecek olursam koşu bandı alacam bende hamileyken hızlı tempoda yuruyuş yaparım 1-2 ssaat o zaman daha az şişerim belkim
canım seninde topiğin hayırlı olsun ,takip edecem inşallah yakın sayılır kilolarımız ,almak çoook kolay vermek gram gram
Tembelim ben tembel:)Kiloların asıl sebebi bu değil mi zaten.Korkuyorum şimdi onu da alıp çamaşır askısı yapmaktan.Ama koşu bandına oranla daha kullanışlı gibi geliyor saol tatlım link için bu zorluk derecesi mekanik yapılan değil de mi sendeki 200küsür lira olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?