Bu sefer son 102 den 70 e düşmezsem pıçaaa hakettim demektir:)))

gubsej

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.169
665
248
İri kemikli doğmuşum ben napimmmm.6 aylık bebeyken 12 kilo olan ben 29 yaşında 102 olmama şaşırmamam lazım.
Her zaman yaşıtlarımdan irice oldum ama çok da dert etmedim büyüyüp serpilince kilo da neymiş la deyip teraziyle tanıştım,hatırladığım en zayıf halim 70 kg.
Üni yıllarında 80 li kilolarla boğuştum verdim de mezun oldugumda yine 70lerdeydim.1 yıl önce evlendim gelinliğe 86 kiloyla girdim ve aradan geçen 12 aydan sonra son durumum 102, görmedim üç hane kiloyu müthiş depresyondaydım 86 kiloluk halime iç geçireceğim aklımın ucundan geçmezdi.E malum herkes bebe bekler oldu ben bu kiloyla nasıl hamile kalırım şeker kalp tansiyon bilmem ne çıkar diolar hakkım yok buna.
3 kasım son tarih artık dur dedim ve 4 kasımda başladım 5.günümdeyim şuan 98.3 şimdiye kadar denemediğim hap çay ot b.k kalmadı yok arkadaş ben bildiğim gibi yapacam dietimi günlük ne yediklerimi yazacam buraya bana destek veren arkadaşlar olursa sevinirim mutlaka yanlış yaptıgım şeyler oluyordur bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kahvaltı kültürüm hiç yoktur.5 gündür zorluyorum kendimi 1 domates 1 salatalık biraz peynir getiriyorum hergün işe.öğlen dünden kalan yemek ne varsa onu yiyorum açlık bastırınca elma yetişiyor imdadıma.akşam fena acıkmış oluyorum yemek pişene kadar akla karayı seçiyorum resmen hiç ekmek yemiyorum dün akşamki mönü de 1 tabak yogurtlu ıspanak vardı.Bugun ne yapacam karar veremedim fikri olan....
Öğlene kadar yediklerim;

Sabah: 1 bardak süt içtim(öğlen yemeği getirmedim)
2 bardak nescafe sütlü(AH Bİ VAZGEÇEBİLSEM NEYSE GÜNDE 7-8 FİNCAN İÇİYORDUM 3E DÜŞTÜ EN AZINDAN)
Öğle: 1 domates 1 salatalık biraz peynir 1 tane de küçük elma yedim

şimdilik miğdem iyi

merhaba canım bende kilo vermeye çalışıyorum karatay diyetine başladım ben... 2 haftada 4 kilo verdim...

hemde herşey yiyerek yediklerin çok az ve bence sağlıklı değil allah korusun kilo vermeye çalışırken hastalanırsın... bence internetten biraz karatay diyetii araştır aklına yatar ben çok memnunum..... bende doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum 79 kilo ile başladım 7 ekimde... şuan 75 kiloyum 2 haftadır evde pek olmayınca gezmeler tozmalarda yediklerime öğünlerime dikkat edemedim ama en azından 75 de kaldım kilom çıkmadı.. daha önce diyetisyene gittim 69a kdr duştum ama snr tkr 79 a çıktım... ama karatay aklıma çok yattı benim 3 tane kitabını aldım karatyın hepsini okudum birde eve eliptik bisiklet aldım akşamları dizi izlerken bisikletin uzerinde izliyorum en azından ..

herşeyden yiyorsun karatayda sadece şeker hamurişi ekmek 3ü birarada yasak.... turk kahvesi ve filtre kahve içebiliosun
karatayda amaç en az öğünle acıkmadan en çok sureyi gecirmek çnk sofradan kalkınca ilk 2 saat (aklıma gelmio hormonun ismi) bişi hormonu salgılıomuş vucut snr ki 2 saat başka bi hormon 3. 2 saat de leptin hormonu salgılıomuş vucut o bizim kilo vermemize yardımcı oluomuş... artı karatay diyetini deneio ama bence yaam tarzı yemekleri pişirme yöntemi çok öenmliymiş yemekler ayçiçek mısırözü kullanılmıcakmış zeytin yağ veya tereyağ kullanıcakmışsın v.s bence bi araştır canan karatay sofradan karnınız değil gözünüz doyana kdr yiyin dior ve gercekten o şekilde kilo veren arkadaş çok forum bak ben sana bi topik gönderiorum bi gözat bence bi dusun

kolay gelsinn....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...eglenerek-zayifliyoruz-1288.html#post32575115

MERHABA
cvp verdiğin için teşekkür ederim öncelikle evet artık daha dikkatliyim nescafe kestim tamamen ve biraz daha fazla yemeye başladım karatayı bi ara denedim de olmadı ya benim metabolizma çok yavaş hiç kilo veremedim.Ekmeği kestim ama tamamen önce sabah yumurta yemeye çalışıodum ama miğdem çok kötü oluyor gün boyunca bıraktım onu da.Bi müddet böyle devam edeyim veremezsem karataya dönecem yine.

Bugün tam 1 hafta oldu bugun tartılmadım ama dün itibariyle 4.5 kilo gitmiş e tabi bi kısmı ödem bende biliyorum.
Asıl zorlu olan bu hafta spora başlıyorum sayaçlı ip atlama halatı ve pilates topu aldım pilates pek zayıflatmıyormuş ama bi kaç beden küçültüyormuş hangi videolardan başlayayım bu konuda bilgisi olan varmı?
Geçen hafta bacak bel basen göbek omuz sağımı solumu her yerimi ölçtüm bugun tekrar ölçeçem inceldim mi acep merak ediyorum.:26:

leslie de kilo vermeye etkiliymiş bende internetten videolarını indirip evde yapmayı dusunuyorum pilates sıkılaştırma için çok ii miş ama kilo vermye bi faydası yokmuş...

benimde metabolizmam çok yavaş çalışıo artı kronik kabızlık var bende ilaç kullanıorum...

Merhaba
Bu msj da sanki beni anlatmışsın.Yaklaşık 7 ay oluyor diyete başlayalı ben diyetisyene gittim çünkü bu zamana kadar ne yaptıysam başarılı olamadım. Diyetisyene giderken kendimi 95 falan sanıyordum ama bi tartıldım ki 106,7 kilo olmuştum.benim başlarkenki hedefim kendimi en zayıf bildiğim 70 kilo. İlk 10 kilo çok kolay oldu ama sonrası baya zorladı ama pes etmek yok şimdi 87 kiloyum 1 aydır spora da gidiyorum.toplamda 19 kilo verdim basenden 16 cm belden 15 cm inceldim

Almak ne kadar da kolay hiç anlamıyosun ama vermek çooook zor

Merhaba 7 ay çok iyi bir süre ya maşallahh iraden baya güçlüymüş özendim:)
Diyetisyene gitmeye utanıyorum desemBi de sanki uyamayacakmışım gibi geliyor kibrit kutusu kalori vs ama yağ kas oranımı merak ediyorum aslında en azından bunun için gitmem lazım farkındayım.Evde koşu bandı var bi heves aldım 3 kez felan koştum heralde şuan çok güzel havlu kurutuyor:)ne yapıyosun spor salonunda egzersiz tarzında mı yoksa koşu bisiklet felan mı?

evet leslie duymuştum bende araştırayım biraz.Ya eliptik bisiklet nasıl tavsiye ediyormusun koşu bandı ayaklarımı acıtıyor.

ne güzel koşu bandın da varmış işte akşamları 1saat yürü yeter leslieden cok daha iyi leslie bence cok etkili olsa yaptıran kadında o kadar basen olmaz:))

kararın cok yerinde iradeni iyi kullan zaten bi süre sonra alışırsın ben de 5kilo vermek istiyorum.diyete bugün basladım aslında diyet yapamam ben tüm gün aglıklı beslenicem pasta börek yapmadan sebze yoğurt süt yumurta tüketicem ekmek yeicem listelere uyamıyorum ben..tavsiye istemişsin diye yazıyorum yemegini bi gece önceden pişir mesela zeytinyağlı cok az tabi, pırasa, kabak, pazı, ıspanak karnabahar yemekleri pişir ve yanlarında yoğurt veya salata tüket ekmek yerine etimek ye..meyve ara öğünde ye..hedefini 1000 kalori tut hesaplama siteleri var nette ac ordan hesapla toplamda 1000kaloriyi geçme sporda yapınca zaten sen 1ayda 6kilo verirsin mutlaka hem de..bi de tavsiyem sana yeşil çay iç yaseminlisi cok leziz 2badak her gün mutlaka iç...bunları yapsan 6ay dişini sıksan cok cok rahat 35 kilo verirsin..istediginden daha fazla...

ben de bügün basladım dedim ya 5kilo vermek istiyorum 12aralık a kadar..
sabah nesfit süt yumurta yedim..
öğlen pazı yemegi ve yoğurt 1 dilim etimek yicem daha yemedim..
akşam da corba içicem bi büyük kase ve salata yicem..bunlar toplasan 750 kalori yaptı 250 kalori daha hakkım var canım ne isterse aralarda 250 kaloriyi gecmeden yicem böyle yapmak eğlenceli oluyor..

basarılar sana da cnaım.

Sende haklısın o koşu bandına bir geçebilsem ahhhh:)Canım benim kafa basmıyor kalori hesabına geriyo beni kendimi de biliyorum aslında çok yemek tüketen biri değilim gün boyunca sadece kahve sigaara içerim akşama da malum miğde dolana kadar yemek!!!cips vs çok tüketir oldum son zamanlarda o da aldırdı die düşünüyorum.Biliyorum ki abur cubur pasta börek ekmek vs kestiğim an bişeyler yoluna giriyor.Ama bu sefer farklı başladım kötü alışkanlıkları bırakmaya çalışıyorum e tabi faydalılarıda hayatıma almaya.Kahvaltı kültürüm hiç yoktu mesela şimdi 1 haftadır her gün yapıyorum kahveyi 8-9 bardaktan 3e düşürdüm amacım tamamen bırakmak.Akşam yemeğim en sağlam olanı çünkü gece çok geç yatıyorum dolaba saldırmamak için öyle akşam 7den sonra kes olmuyor benim için meyve soda vs bastırmaya çalışıyorum ha bi de domates doğrarken bile ağzıma atmıyorum en büyük yanlışım ayakta atıştırmak zaten öğün mantıgım pek yok.
Şuan yediklerim çok az farkındayım amacım miğdeyi bi şoka sokmak alışssın az yemeye bayaaaa bi genişlemiş sanırsam.Canım 5 kilo nedir ya senin çok kasmana gerek yok bence ekmeği azaltsan azcık da hareket tamamdır senin işin (böyle söylemek ne kolay ya)sana da kolay gelsin şansın bol olsun.

Hayır sevgili midem. Acıkmadın. Yalnızca çok canın sıkılıyor. Şimdi kapa çeneni ve otur oturduğun yerde.(BAATTİN)

Hayır sevgili midem. Acıkmadın. Yalnızca çok canın sıkılıyor. Şimdi kapa çeneni ve otur oturduğun yerde.(BAATTİN)

canım seninde topiğin hayırlı olsun ,takip edecem inşallah yakın sayılır kilolarımız ,almak çoook kolay vermek gram gram

Biz, tükenmez kalemin bittiğine inanmayıp ucuna "hoh" layan umut dolu insanlarız.
kilo verip 65 70 leri görüp fit bir vucuda sahip oldugumu neden umut etmeyeyim dimi ama:)
Şimdiye kadar isteyipte elde edemediğim hiçbir şey olmadı tabiki önce Rabbimin sonra azmim sayesinde.
Üni üni dediler bilg müh kazandık öss nakavt
üni bitmez dediler üniyi bitirdik üni nakavt
yok iş bulamazsın dediler kpss 90 aldık iş hayatı nakavt
8 yıllık ilişkime aileler uymaz asla evlenemezsin dediler sevdiceğimle yuvamı kurdum fiskos dedikodu nakavt
ya bu bu neden olmasın her insanın zaafı varmış ben bukadar acizmiyim ya bıktım siyah giymekten bıktım karakteri bozuk fiziği düzgün insanların ön plana çıkmasından bıktım aa kilo almışssın laflarından(ha bunu diyen güzelliğinden geberiyor zaten!!!)
Ama gerçekten bu sefer son bi daha denemeyecem and olsun!Beni bukadar mutsuz etmene kimsenin bükemediği bileği senin bükmene izin vermeyeceğim Kilolar!Sonsuza kadar defolun!
Sana da yazacam her gün günlük ha bu arada senin bi adın olsun dimi ya 70 olsun hedef kilom!
bundan sonra senin adın 70:):128::128::128:

evet leslie duymuştum bende araştırayım biraz.Ya eliptik bisiklet nasıl tavsiye ediyormusun koşu bandı ayaklarımı acıtıyor.

valla ben memnunum bende bisiklet le koşu bandı arasında kalkmıştım koşu bandı biraz pahalı geldi eliptik aldım ama çok eğlenceli butun vucudun çalışıo ....

Eliptik Bisikletler - Spor & Fitness - evmambo.com

bak ben bunu aldım selesi var yorulunca oturararak yapıorum ayaklarım dinlenirken bile çalışıo snr tkr kalkıp devam durmadan aynı tempoyla 60-75 dk arası yapabiliyorum...

tavsiye ederim ben memnunum

eğer kilo verip tkr bebek dusunecek olursam koşu bandı alacam bende hamileyken hızlı tempoda yuruyuş yaparım 1-2 ssaat o zaman daha az şişerim belkim

Tembelim ben tembel:)Kiloların asıl sebebi bu değil mi zaten.Korkuyorum şimdi onu da alıp çamaşır askısı yapmaktan.Ama koşu bandına oranla daha kullanışlı gibi geliyor saol tatlım link için bu zorluk derecesi mekanik yapılan değil de mi sendeki 200küsür lira olan?

canım seninde topiğin hayırlı olsun ,takip edecem inşallah yakın sayılır kilolarımız ,almak çoook kolay vermek gram gram

Teşekkürler zeyca aktif kullanmaya çalışacam burayı artık çünkü müthiş motive ediyor.İstesem tek öğünde 3 kilo alabilirim o derece kolay kilo almak ama vermek de kolay olacak zor deyip set kurmak istemiyorum ben olaya artık zayıflama gözüylede bakmıyorum yemicem arkadaş ekmek kola cips börek çkolata vs hangi biri faydalı bunların zayıf olsanda hayatından çıkarman gereken şeyler zaten.
Her ne kadar kendimi tutamayıp dakka başı tartılsamda süreci uzun koydum kendime bunları bırakınca elbettttt ve elbettt zayıflamş olacağım ha 1 ayda 10 kilo ha 6 ayda 15 kilo sonuçta gidecek hepsi:)Sana da kolay gelsin tatlım.

Dynamic 803 Eliptik Bisiklet : evmambo.com

ben bunu aldım internetteki en uygun fiyat bu sitedeydi memnunum..... mekanik değil manyetk mekanikler kayışlı ve biraz ses çıkarıomuş manyetik dusun bence....

Sevgili Günlüğüm 70:)
İlk tuttuğum günlük de kilo günlüğüydü hahahhaha ama buraya yazmak daha zevkli.
Adım adım yaklaşıyorum sana aramızdaki mesafe her ne olursa olsun kaplumbağa hızıyla da olsa,bekle beni geliyorum ne kaldı ki 27.3 kg
Rejime ilk başladığımda çekmiştim sağdan soldan kendimi 10 kilo farklarla atacam fotoları.Dün işten eve gittim direkt tartıya 97.3 yuppiii 10 günde 5.3 kg gitmiş bi mutlu oldum bi umut doldum anlatamam doğru yoldayım galiba.Spora da başlayaydım iyiydi ya o da olacak inşallahhh

yeni yıla 80lerde girmek ilk hedefim bi daha da görmicem şu 90ları Allahım sen yardım et bana ve benim gibi çırpınan herekese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…