• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer son 102 den 70 e düşmezsem pıçaaa hakettim demektir:)))

ya şu forumda gezinirken çıkan reklamlar sinirinizi bozmuyor mu sizinde BÜYÜK BEDEN ABİYE DE müthiş fiyat!!!!!!!!!!!!!!!!
Piskolojimi bozmaya mı çalışıonuz uleyyynn olabilir xxxxxxxxxxxxxxxl giyebilirm çok büyük beden de olabilirm ama
bu son diyorum bu son bi daha bu kadar büyümicem:5:

Kahvaltı kültürüm hiç yoktur.5 gündür zorluyorum kendimi 1 domates 1 salatalık biraz peynir getiriyorum hergün işe.öğlen dünden kalan yemek ne varsa onu yiyorum açlık bastırınca elma yetişiyor imdadıma.akşam fena acıkmış oluyorum yemek pişene kadar akla karayı seçiyorum resmen hiç ekmek yemiyorum dün akşamki mönü de 1 tabak yogurtlu ıspanak vardı.Bugun ne yapacam karar veremedim fikri olan....
Öğlene kadar yediklerim;

Sabah: 1 bardak süt içtim(öğlen yemeği getirmedim)
2 bardak nescafe sütlü(AH Bİ VAZGEÇEBİLSEM NEYSE GÜNDE 7-8 FİNCAN İÇİYORDUM 3E DÜŞTÜ EN AZINDAN)
Öğle: 1 domates 1 salatalık biraz peynir 1 tane de küçük elma yedim

şimdilik miğdem iyi
:ssz:

Merhaba öncelikle kahvaltı olayını halletmelisin uyandıktan sonra en az bir saat içinde kahvaltını yapmalısın...yapamadıysan en azından bir elma yarım avuç kuru yemiş bir bardak suyla içersin...nescafe yerine eğer içmende bir engelin yoksa yeşil çay veya ayran içebilirsin önemli olan beslenme alışkanlığın neler yediğin...

Merhaba öncelikle kahvaltı olayını halletmelisin uyandıktan sonra en az bir saat içinde kahvaltını yapmalısın...yapamadıysan en azından bir elma yarım avuç kuru yemiş bir bardak suyla içersin...nescafe yerine eğer içmende bir engelin yoksa yeşil çay veya ayran içebilirsin önemli olan beslenme alışkanlığın neler yediğin...

Canım 10 gündür iyi gidiyorum kahvaltı getiriyorum artık iş yerine az giibi geliyor bana da ama alışkanlık olmadığı için gitmiyor o bile ,normalde sabah gözümü açar akşam yemeğe kadar sadece kahve içerdim.
Şimdi alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışyorum kahveyi 2 fincan içiyorum ama onu da bırakacağım.yeşil çay çok berbat ama ya yok böyle bi tat deşiyor resmen miğdemi onun yerine bağırsaklar için(mate vs olandan) bitki çayı içiyorum hem açlıkta hissettirmiyor.

Canım 10 gündür iyi gidiyorum kahvaltı getiriyorum artık iş yerine az giibi geliyor bana da ama alışkanlık olmadığı için gitmiyor o bile ,normalde sabah gözümü açar akşam yemeğe kadar sadece kahve içerdim.
Şimdi alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışyorum kahveyi 2 fincan içiyorum ama onu da bırakacağım.yeşil çay çok berbat ama ya yok böyle bi tat deşiyor resmen miğdemi onun yerine bağırsaklar için(mate vs olandan) bitki çayı içiyorum hem açlıkta hissettirmiyor.

Beslenme alışkanlığını oturtunca gerisi gelecek insan zamanla alışkanlıklarını öyle bir değiştiriyorki elimiz mecbur gidecek bu kilolar kolaylıklar ve başarı diliyorum...

hey 70!!!
bugun ne mi yedim?
Sabah
1 domates,1/2 salatalık,birazcık peynir(kibrit kutusu demicem işte!!)1 fincan nescafe:20:
Öğle
domates,1/2 salatalık,birazcık peynir,1 çay bardağı nescafe:20:
Ara
1 elma,1 bardak bitki çayı(iştah mihtah bırakmadı çok güzel bozuyo insanın ağız tadını)
Akşam
1 tabak bol sarmısaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcannnnnn(umarım başka bişe yemem)

Akşam yemeğimi yedikten sonra da önce pilatesle ısınacam sonra koşu bandında gidebildiğim kadar gidecem bugun spora başlamanın miladı olsun hadi bakalımmmm

Akşam yemeğimi yedikten sonra da önce pilatesle ısınacam sonra koşu bandında gidebildiğim kadar gidecem bugun spora başlamanın miladı olsun hadi bakalımmmm

hayat enerjine bayıldım canım inşallah istediğin gibi olur bende 10 kilo vermem lazım seni takip ederim hepimize kolay gelsin:8:

hayat enerjine bayıldım canım inşallah istediğin gibi olur bende 10 kilo vermem lazım seni takip ederim hepimize kolay gelsin:8:

Hoşgeldin günlüğüme tatlım:16:Takip edilmek çok güzel sorumluluk yüklüyor insana e şimdi şu lafı dedim akşama spor yapmazsam utanırım ben:26:
Kaç kilosun şuan boyun kaç uyguladığın özel diyet spor var mı?

Hoşgeldin günlüğüme tatlım:16:Takip edilmek çok güzel sorumluluk yüklüyor insana e şimdi şu lafı dedim akşama spor yapmazsam utanırım ben:26:
Kaç kilosun şuan boyun kaç uyguladığın özel diyet spor var mı?

1.65 boyum yıllarca 62 .63 gidip geldim 1 yıldır 75 kadar çıktım 12 kilo vermem lazım artık yaşım 40 giyinmeyi çok seviyorum ama artık istediğim gibi giyinemiyorum günde 3 lit kadar su içerek başladım sabah ılık limonlu su içiyorum sonra hafifi bir kahvaltı öglende işyerimde yemeklerden az az yiyorum benim tek derdim evde akşam yemeğini fazla kaçırıyorum onu kesmem lazım çocuklarımda çok iştahlı onlarla beraber nasıl yediğimizi anlamıyoruz evde koşu bandı mekik aleti plates top aldım 1 hafta oldu 1 kere yürüdüm bende bitürlü başlayamadım çok kararlıyım birde masabaşı oturuyorum hiç gün içinde hareket yok eve gidince atom karınca gibiyim oturmuyorum 3 tane erkeğin arkasını topla kendime zaman ayıramıyorum ama kokoşluğumdan ödün vermem:1: kolay gelsin canım hepimize:49:

Sassy Su için malzemeler:
2 litre su
Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
1 ince dilimlenmiş salatalık
1 ince dilimlenmiş limon
12 adet taze nane yaprağı akşamdan 1 lt suya hazırlıyoruz buzdolabında kalıyor sonra sabahtan akşama kadar gün içinde içiyoruz süzerek şimdi instagram buldun paylaşmak istedim :)

1.65 boyum yıllarca 62 .63 gidip geldim 1 yıldır 75 kadar çıktım 12 kilo vermem lazım artık yaşım 40 giyinmeyi çok seviyorum ama artık istediğim gibi giyinemiyorum günde 3 lit kadar su içerek başladım sabah ılık limonlu su içiyorum sonra hafifi bir kahvaltı öglende işyerimde yemeklerden az az yiyorum benim tek derdim evde akşam yemeğini fazla kaçırıyorum onu kesmem lazım çocuklarımda çok iştahlı onlarla beraber nasıl yediğimizi anlamıyoruz evde koşu bandı mekik aleti plates top aldım 1 hafta oldu 1 kere yürüdüm bende bitürlü başlayamadım çok kararlıyım birde masabaşı oturuyorum hiç gün içinde hareket yok eve gidince atom karınca gibiyim oturmuyorum 3 tane erkeğin arkasını topla kendime zaman ayıramıyorum ama kokoşluğumdan ödün vermem:1: kolay gelsin canım hepimize:49:

Aramızda 10 yaş varmış abla desem olar mı böyle rahat edemedim:17:
benim kilo daha fazla boyum daha uzun ve doğal olarak vermem gereken kilo daha çok:(
ben pek bi hareketsizim aynen bende masa başında çalışıyorum e çocuk olmayınca koşturma da yok:52:
Güya dün spora başlıodum bi hevesle gittim ama regl olmuşum sancıdan geberdim bırak pilatesi koşuyu lavaboya zor gittim ama şu 3 günü geçireyim spora başlıcam böyle az yemeyle olacak iş değil!!!! Ay bi de hafta sonu memlekete gidioz şimdi ye ye die zorlcaklar eğer bi kaçamak yaparsam moral alt üst olacak çok tedirginim yermiyim acaba:18:
Eğer bu hafta sonunu atlatırsam beni kimse tutamaz bi de 40ın uguruna inanan biriyim hani hep derler ya 40 gün bişey için ugrasırsan düzene oturur die şu 40 gün düzeni bozmazsam gerisi gelecek gibi:)
Allah yardımcımız olsun yaş ilerliyor tansiyon şeker kalp kolestrol ugraşmak istemiyorum zaten yeni yeni hastalıklar çıkmaya başladı doktora gidiyorum alakalı alakasız kilo vermen gerek diyorlar:5:hatta migren ve boyun fıtıgı için gittiğim doktor sana öyle bi migren hapı yazacam ki 6 ay sonra fit olacaksın dedi sosyete hanımlar bunu zayıflamak için kullanıolarmış.ilacı aldım içini bi okudum ki yok yok hele ilerde hamilelik düşünen birinin kesin kullanmammsı gereken bi ilaçmış.Evet yaptım İÇMEDİM.Çünkü bebeğim bu yüzdedn olmazsa kendimi hiç affetmezdim o yüzden attım bi köşeye.
Dediğim gibi amacım sağlıklı kilo vermek ölümüne yöntemler kullanıp sonrada acısını çekmek istemiyorum.yavaş gitsin sağlıkla gitsin ama yeterki gitsin geri gelmesin!!!!

Sassy Su için malzemeler:
2 litre su
Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
1 ince dilimlenmiş salatalık
1 ince dilimlenmiş limon
12 adet taze nane yaprağı akşamdan 1 lt suya hazırlıyoruz buzdolabında kalıyor sonra sabahtan akşama kadar gün içinde içiyoruz süzerek şimdi instagram buldun paylaşmak istedim :)

Bikini Projesi faydalı olur bize sanırım:)

Ya bu su napıomuş ki bende böyle bi karışım arıyorum ne zamandır. hatta şu sarmısak zencefil vsli su verdiriyomu diye araştırıyorum.Eğer işe yarıyorsa alayım hemen malzemeleri :32:

alıntı bir yazı:

Kantar tartısının, insanın gerçek kilo durumunu tam yansıtmadığınıi asıl önemli olanın bu tartının bileşimidir. Özellikle yağ önemlidir.
Ama üstünde pek durmadığımız bir şey de, insanın görüntüsünü ve ideal kilo hesaplarını değiştirebiliyor. Bu, “çatı” (frame) diyebileceğimiz, “kemik yapısı”...
Bir sigorta şirketinin geniş kitlelerde yaptığı bir çalışma, aynı kilodaki iri kemikli birinin, ince kemikli birine göre daha sağlıklı olduğunu ortaya koydu. Bu çalışma, BKİ için ilan edilen sınırların ve ideal kilo hedefinin, kişinin kemik yapısına göre küçük bedende 2,3-4,8; büyük bedende 3,6-6,1 kg kadar düzeltilmesi gerekebileceğini düşündürdü. Bir başka deyişle, ince kemiklilerde ideal kilonun 3,5 kg kadar eksiltilmesi, iri kemiklilerde, 4,5 kg kadar artırılması teklif edilmektedir...

İyi de, bunu nasıl ölçeceğiz?

Çok az yağın toplandığı bilek çevresi, kemik iriliğini en iyi yansıtan yerlerden biridir. Bu amaçla, kabaca, bir el bileğinin, diğer elin 1 ve 3. parmaklarıyla kavranıp kavranmamasına göre karar verilir. Rahatça kavrıyorsanız ince, kavrayamıyorsanız kalın kemikli sayılırsiniz.

Ama en iyisi bilek çevrenizi, elle-önkolun birleşim yerinden ölçmektir. Ölçümü doğrudan mezruyla yapabilirsiniz. Ya da önce bir iple bilek çevresini ölçüp, sonra da cetvel yardımıyla ipi ölçebilirsiniz.

Bundan sonra yapmanız gereken, boyunuzun uzunluğunu, el bileği çevresine bölmektir. Bulduğunuz rakam,

kadınlarda,

• 10,9-9,9 arasındaysa “medium size” (normal kemiklilik),

• verilen üst sınırdan (yani 10,9’dan) daha büyükse “small size” (ince kemiklilik),

• verilen alt sınırdan (yani 9.9’dan) daha küçükse “large size” (iri kemiklilik) olarak nitelenir.

yuh yaa 19 çıktı bileğim baya iri kemikliymişim:)

Haftasonu kabus gibiydi gözlerimin ellerimin içinden neler neler geçti ah günlükkk.baklavalar,etli ekmekler,çkolatalar,pastalar,aşureler anam anammm ama gerçekten bu sefer inancım tam çok müthiş sabrettim ve YEMEDİMMMMMMMMM 14 gündeki tek kaçamağım 1 dilim baklava oldu:20:iyiye işaret bu hafta kilo vermedim ama regle bağlıyorum bi kaç gün sonra birden düşecem gibime geliyor.Pazartesileri tartılma günüm akşama yazarım durumu;
Her nekadar da üzerimde 28 kilo fazlam olsa da mutluyum inançlıyımmmmmmmmmmm
BU SEFER SONNNNN:52::52:

Son durum 14 günlük
$Screenshot_2013-11-19-12-40-52.webp

diyetimin 1.ayı kutlu mutlu olsun:122::116::124::124::122::122::124::124:
04.11.2013---->102.6
04.12.2013---->93.9
8.7 point goes tooooo tey tey teyy:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X