Iyi aksamlar arkadaslar ben 1 yillik evliyim biz esimle nisanliligimizdan beri hep buyuk kavgalardan donduk noldu bitti seviyoruz dedik evlendik ailemle konusmk istemedi benimde gorusmemi engellemeye calisti evlendik evlendigimizden beri hep kendi ailesini dusundu beni hep birakti hep sucladi ailesiyle benim arkamdan konustu ama cok guzel rol yaptilar en son kavgamizda ben annemlerin evine gidicemi soykedim bana dediki iki uc gun kafamizii dinleyelim git gel konusalim dedi daha sonra annemlere geldm hic aramadi sormadi ben aradim gelmicem dedi istemiyorum sevmiyirum dedi bagirdi cagirdi ama ben hep mucadele ettim yuvam yikilmasin diye herseye razi oldum yasadigimiz butun olaylar birikti ve suan bosaniyoruz ama kendimi cok kotu hissediyorm evlenip bosanicam diye 20 yasindayim eve gidip esyalarimi almak bile istemiyirum yuzlerini gormek dahi istemiyorum bu konuda hala kendimi sucluyorum kendim ettim sevdim diye ama kimse gelecegini goremiyo fikir verin kizlar gorustugumde karsilastigimda ne yapmaliyim umursamaz mi olmaliyim