Bu sefer sorunum büyük görümcem

merhaba kızlar yine bir sorun yine ben. 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim kayınvalidemle yaşıyorum. Görümcemde 33 yaşında ve hemen karşımızdaki apartmanda oturuyor. Sorunum şu devamlı beni iğneleme ve laf sokma çabasında. Tembel ötesi birşeydir kaç kere mutfağını toplamışlığım ve çamaşırlarını ütülemişliğim var yardım olsun diye. her gittiğimdede lavabosu ve tezgahın üzeri bulaşıklarla doludur. Kayınvalidemler bu aralar köyde dün bana uğradı lavaboda da 3-4 tane tabak falan vardı bulaşık makinesinin sğumasını bekledim koymak için. neyse geldi mutfağa girdi kız bunlar ne utanmıyor musun hiç dedi. yoo dedim niye utanacam içimdende sen kendi mutfağına bak dedim ah dışımdan söyleseydim ya. Böyle kötü bir huyum var işte kimseyi kırmak istemiyorum. Bugünde kayınvalidem geldi görümceme misafir gelecek bir gidelim dedi. Gittik misafirlik tabakları elde yıkamış kaynanam görünce aa elde mi yıkadın bunları dedi. Görümdemde tabi elde yıkadım ben senin gelinin gibi tembelmiyim dedi. bende salak ya yine birşey demedim. doğrusu tersinede gelmek istemiyorum büyütecek biliyorum çok huysuzdur. kayınvalidemin zoruyla giderim surat 5 karış falan gitmek istemiyorum ama kayınvalidem zorluyor. hamileykende 5 aylık falanken erken doğurcak bu karnı aşağıda diye tutturmuştu. e hamile insana söylenecek laf mı bu. devamlı her gördüğünde söylüyordu ama sonunda tersledimde uzun bir süre konuşmadı benimle. ki neredeyse 42 haftalık doğum yaptım sonunda sezeryan oldum. ne yapmalıyım kızlar lafı oturtayım mı yoksa hiç cevap vermiyim mi. bu insancık nasıl adam edilir yardımlarınızı bekliyorum. kusura bakmayın biraz karışık oldu sanırım :59:

cnm hakketen sorunlu bi görümcen var.Ama seni ezmemesi gerektiğini söyle ona güzel bi dille.

canım hiç görüşme,ya kıkta yılda bir gidice ya da gelince suratını as..Merhaba, merhaba...Yoksa birgün öyle patlarsın ki ömür boyu yüzyüze bakamazsınız.Eşin bişi derse yaptıklarını anlat sadece saygı mesafesini korumak istiyorum yoksa sonu kötü falan de işte...Öyle kavga edip, laf çarpıp sinirini hiç bozma, zaten anlamaz bu...

en guzeli hic takmamak sakin seni uzdugunu gormesin uzulmede zaten:)))) ara sira sevimli sakalarla sende ignele oh tadindan gecilmez:P salla gitsin:P

Bu görümcelerin gelinlerle ne zoru var bilmem, bunca yıl eşimin ailesi ile hiç problemim olmadı. Aksine eşim problemli olduğu ve onunla sadece ben başa çıkabildiğim için hep takdir ederler. Başkası olsa asla çekmezdi diye ama bir görümcem var ki bende yemin ettim ilk laf sokuşunda bende lafı yapıştıracam. En güzel sözü "bizim gelin uyanık, uyanık olmasa yakışıklı kardeşimi almaz." sanki kardeşini kandırdım. ama bir arkadaşın dediği gibi kendi evinde huzuru olmayanlar başkaları ile uğraşıyorlar. Sende altta kalma lafını yapıştır. Yada duymamazlıktan gel.

canım hiç görüşme,ya kıkta yılda bir gidice ya da gelince suratını as..Merhaba, merhaba...Yoksa birgün öyle patlarsın ki ömür boyu yüzyüze bakamazsınız.Eşin bişi derse yaptıklarını anlat sadece saygı mesafesini korumak istiyorum yoksa sonu kötü falan de işte...Öyle kavga edip, laf çarpıp sinirini hiç bozma, zaten anlamaz bu...

Canim esimde gicik oluyor zaten densize. Gorumcem buraya geldiginde odaya kapaniyor esim olan bana oluyor.

en guzeli hic takmamak sakin seni uzdugunu gormesin uzulmede zaten:)))) ara sira sevimli sakalarla sende ignele oh tadindan gecilmez:P salla gitsin:P

Yok canm sallamiyor gibi gozukuyorum ama birde icime sorun. Acaba sallamadigim icin mi yapiyor boyle mesela biriyle konusurken minuscule9 saka kaldirir alinmaz falan demisti o yuzden mmi acaba ne dersiniz

sakın susma..bende senin gibiyim evli değilim ama saygımdan hep susardım, ama karşıdaki insanlar ne saygıdan anlar ne sevgiden..zaten anlasa böyle davranmaz..ona anladığı dilden davranman gerek sakın olaki hakkında yalan söylediğine inandığın bir durum olursa doğrusunu sen söyle ve lafını ver...işini vermiyor aşını vermiyor, herkes yerinide bilsin haddinide...

Ben insanların hadlerini bildirmek taraftarıyım. Ben bu zamana kadar sustum ama şimdi her gece yaşadıklarım teker teker aklıma geliyor, niye izin verdim, niye kendimi savunmadım. İçime dert oldu ne yaşadıysam.

Ben insanların hadlerini bildirmek taraftarıyım. Ben bu zamana kadar sustum ama şimdi her gece yaşadıklarım teker teker aklıma geliyor, niye izin verdim, niye kendimi savunmadım. İçime dert oldu ne yaşadıysam.

Bende aynı sizin gibiyim..
hep sustum hep sabrımı sınadılar..
görümce ayrı kaynana ayrı elti ayrıı..
sonunda patladımm şimdi hiç biriyle görüşmüyorum
Yaşadıklarımı düşündükçee vahhh 7 seneme diyorum huzur varmışş..
Huzur diye bişi varmışş..
Sustukça eziyorlar, üzerinize daha çok geliyorlar edepsiz olucaksınız gerekiyorsa evet olucaksınız

merhaba kızlar yine bir sorun yine ben. 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim kayınvalidemle yaşıyorum. Görümcemde 33 yaşında ve hemen karşımızdaki apartmanda oturuyor. Sorunum şu devamlı beni iğneleme ve laf sokma çabasında. Tembel ötesi birşeydir kaç kere mutfağını toplamışlığım ve çamaşırlarını ütülemişliğim var yardım olsun diye. her gittiğimdede lavabosu ve tezgahın üzeri bulaşıklarla doludur. Kayınvalidemler bu aralar köyde dün bana uğradı lavaboda da 3-4 tane tabak falan vardı bulaşık makinesinin sğumasını bekledim koymak için. neyse geldi mutfağa girdi kız bunlar ne utanmıyor musun hiç dedi. yoo dedim niye utanacam içimdende sen kendi mutfağına bak dedim ah dışımdan söyleseydim ya. Böyle kötü bir huyum var işte kimseyi kırmak istemiyorum. Bugünde kayınvalidem geldi görümceme misafir gelecek bir gidelim dedi. Gittik misafirlik tabakları elde yıkamış kaynanam görünce aa elde mi yıkadın bunları dedi. Görümdemde tabi elde yıkadım ben senin gelinin gibi tembelmiyim dedi. bende salak ya yine birşey demedim. doğrusu tersinede gelmek istemiyorum büyütecek biliyorum çok huysuzdur. kayınvalidemin zoruyla giderim surat 5 karış falan gitmek istemiyorum ama kayınvalidem zorluyor. hamileykende 5 aylık falanken erken doğurcak bu karnı aşağıda diye tutturmuştu. e hamile insana söylenecek laf mı bu. devamlı her gördüğünde söylüyordu ama sonunda tersledimde uzun bir süre konuşmadı benimle. ki neredeyse 42 haftalık doğum yaptım sonunda sezeryan oldum. ne yapmalıyım kızlar lafı oturtayım mı yoksa hiç cevap vermiyim mi. bu insancık nasıl adam edilir yardımlarınızı bekliyorum. kusura bakmayın biraz karışık oldu sanırım :59:

Bende gelin oldum benimde gorumcem vardi bir tane cnm benim gorumcem varya seninkinden beter vallah allah benim gorumcemi dusman basina vermesin insan bu kdrmi huysuz olur bu kdrmi kendini begenmis olur anlayamiyorum senin gorumcen yine sana bunlari soylemis benimki oh ooooooooh neler etti neler neler soyledi neler bir anlatsam varya aklin durur. Kalkar sacini basini yolarim, ya korunma haplarima karisir sacimin boyasina karisir beni asalamalar daha ne soyleyim sana kiyafetime varana kdr karismalar kendiyse disariya pijamayla cikan bir insan kendini begenmis ondan sonra daha ne diyeyim beni incelemeler yaptigim her hareketi bana yaptigi seyleri soylemesi iste bak ben soyle yaparim boyle yaparim sende bu sekilde yap olurmu sanki ben yemk yapmasini bilmiyorum evliligimin icine etti huzurumun. Bence sen onunla mesafeli konusma bile onunla ya evine git merhaba de cekil otur sohbet bile etme senin huzurunu bozmaya calisio o ben oyle yaptim mesela nasilda zoruna giderdi!!! oturur konusmazdim bile soyledikleri bir kulangimdan girer digerinden cikardi allah beni kurtardi sukurler olsun ya ben anlamam bu insanlari once kendilerine baksinlar senin gorumcen gelin olmamismi onunda gorumcesi kendine boyle bisey desyedi ne yapardi acaba? Ya iste bu insanlarla muhatab bile olmicaksin salla gitsin ya vallah bende gorumceyim ama nasil boyle seyler soylerim gelinimize ne bileyim ben kotu olamiyorum iste olmamda

Back
X