- Konu Sahibi Minuscule9
merhaba kızlar yine bir sorun yine ben. 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim kayınvalidemle yaşıyorum. Görümcemde 33 yaşında ve hemen karşımızdaki apartmanda oturuyor. Sorunum şu devamlı beni iğneleme ve laf sokma çabasında. Tembel ötesi birşeydir kaç kere mutfağını toplamışlığım ve çamaşırlarını ütülemişliğim var yardım olsun diye. her gittiğimdede lavabosu ve tezgahın üzeri bulaşıklarla doludur. Kayınvalidemler bu aralar köyde dün bana uğradı lavaboda da 3-4 tane tabak falan vardı bulaşık makinesinin sğumasını bekledim koymak için. neyse geldi mutfağa girdi kız bunlar ne utanmıyor musun hiç dedi. yoo dedim niye utanacam içimdende sen kendi mutfağına bak dedim ah dışımdan söyleseydim ya. Böyle kötü bir huyum var işte kimseyi kırmak istemiyorum. Bugünde kayınvalidem geldi görümceme misafir gelecek bir gidelim dedi. Gittik misafirlik tabakları elde yıkamış kaynanam görünce aa elde mi yıkadın bunları dedi. Görümdemde tabi elde yıkadım ben senin gelinin gibi tembelmiyim dedi. bende salak ya yine birşey demedim. doğrusu tersinede gelmek istemiyorum büyütecek biliyorum çok huysuzdur. kayınvalidemin zoruyla giderim surat 5 karış falan gitmek istemiyorum ama kayınvalidem zorluyor. hamileykende 5 aylık falanken erken doğurcak bu karnı aşağıda diye tutturmuştu. e hamile insana söylenecek laf mı bu. devamlı her gördüğünde söylüyordu ama sonunda tersledimde uzun bir süre konuşmadı benimle. ki neredeyse 42 haftalık doğum yaptım sonunda sezeryan oldum. ne yapmalıyım kızlar lafı oturtayım mı yoksa hiç cevap vermiyim mi. bu insancık nasıl adam edilir yardımlarınızı bekliyorum. kusura bakmayın biraz karışık oldu sanırım![]()
cnm hakketen sorunlu bi görümcen var.Ama seni ezmemesi gerektiğini söyle ona güzel bi dille.