bu sefer topluca tavsiye bekliyoruz :)) tatil icin

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhaba arkadaşlar biz okulun sonunda haziranin ortasi gibi arkadaş grubumuzla tatile gitmek istiyoruz. Şimdiye kadar bi kaç şeyler biriktirdik.. Sizin tavsiye edebileceğiniz yerler nereler? Mümkünse deniz kiyisi olan yerler olursa daha memnun kaliriz.. Bir diğer sorunumuz da sizce turlarla mi gitmeliyiz daha iyi ve verimli gezip görmek için yoksa bireysel mi gidilmeli ? Tavsiyelerinizi bekliyoruz şimdiden çok teşekürler..

ayırabileceğiniz bütçe ne kadar? kaç gün düşünüyorsunuz? ona göre tavsiye vereyim.

Benide alınnn bendee bndeeee :))

3-5 gün arasi diye dusunuyoruz,yol masraflari ve ekstra masraflar hariç 650 civari kişi basi paramiz var

sanırım güney tatili düşünüyorsunuz? karadeniz tarafı düşünüyorsanız akçakoca'yı önerebilirim oradan. güney tatili ise antalya side-kumköy tarafları çok hoştur ve mersin susanoğlu. egeden izmir çeşme, balıkesir akçay,ayvalık,erdek, muğla marmaris,bodrum, aydın'dan da didim kuşadası tarafları çok güzeldir. sizin fikriniz ne peki? bir de bence 650 liraya üç dört günlük bir tatile turla gitmenizi öneririm. sanki daha hesaplı olur gibi... ama turla gidince de tura bağımlı kalınır her ne kadar özgür zamanları olsa da. bağımsız olmak istiyorsanız bireysel gidin.

Son düzenleme:

Bizde konuda kararsiz kaldik otel masrafinin 650-700u geçmemesi gerekiyor. Şuan hic bir fikrimiz yok

Bizde konuda kararsiz kaldik otel masrafinin 650-700u geçmemesi gerekiyor. Şuan hic bir fikrimiz yok

yıldızlı otellerde kalmayı mı düşünüyorsunuz yoksa butik otel, apart otel tarzı konaklama yerlerinde mi? 5 yıldızlı bir otelde 5 gün bu fiyata kalmanız imkansız. 3 yıldızlı otellerde kalabilirsiniz ancak. onu da erken rezervasyon yapsanız bile ucu ucuna yeter paranız. havuzlu apart otellerde kalabilirsiniz. hatta 4-5 günlük pansiyon ev kiralayıp parasını bölüşmekte mantıklı. günlüğü 100-150 liraya ev kiralanabiliyor. 4 kişi kalsanız bi' evde 100 liradan günlüğü 25 liraya çok hesaplı olabilir. ayy çok konuştum. turizm otelcilik okuyorum da sektör hakkında araştırmacıyım.

Sadece bir otelde kalip tatil yapicaksaniz 700tl olabilir ama biraz gezme plani varsa sanki yeterli degil gibi. Eger bagimsiz olsun istersen daha fazla butce ister.
En iyisi turlari arastir bence belki uygun birsey cikar.
Tatil bolgesi olarak her kose cennet gibi istedigin yeri sec kesinlikle pisman olucagin yer yoktur:)

3 yildizli otellerde sadce kahvalti dahil degilmi??
Birde bu sure icinde ogle aksam yemek masrafi eklenirse ayrilan butce sanki cok kisitli.

Ama annemler gecen yaz alanyada 4 gunuk ev kiraladilar 480tl deniz kenari. Ucuza gelir ama kendin pisir kendin ye olunca tatil zevki kaciyor:)

kesinlikle katılıyorum zevki konusunda. bir de pansiyon evlerinde bulasık makinesi yoksa vay haline. ama o bütce 5 yıldızlı otele de yetmez maalesef...

Arkadaşlarım deniz kenarında bir ev kiralamışlardı 100 lira günlük ama kişi sınırı oluyor sanırım 3 kişiydi yanlış hatırlamıyorsam. Otel değilde bu şekilde yapsanız maddi açıdan daha iyi olur bence. Diğer arkadaşlar güneyde ege de söylemişler ek olarak ben bozcaadayı ve avşa adasını öneririm

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum zevki konusunda. bir de pansiyon evlerinde bulasık makinesi yoksa vay haline. ama o bütce 5 yıldızlı otele de yetmez maalesef...

Birde deneyimlerinden yola cikarak rus musteri agirlikli oteller tatilden cok eziyete donuyor malesef. Ister 5 yildiz ister 15 yildiz olsu:)
Temizlikten tut yemek secenegine kadar rus tarzi. Heryer karmakarisik.
Mini club rus bakicili, animasyon rusca:)
Gecen yaz otelimizde hicbir etkinlige katilamadik dil rusca oldugu icin.

Gemi turları :) Ets turun yunan adaları turları vizesiz oluyor. Uygun bir fiyata bulunabilir belki.

ayvalik pahali bir yer degil o butceyle gezilir.eger yesil pasaport varsa ordan midilliye gidebilirsiniz yoksa vize ucreti vb asar

Kiralık villalar oluyor güneyde.havuzu da oluyor beş altı tane odası iki banyosu oluyor dayalı döşeli iki bin uç bine bulabilirsiniz kişi sayisina bolunce epey uygun oluyor hem havuzu da sadece size ait mis gibi tatil.

balıkesir akçay derim yada altınoluk hem denizi temiz hem uygun hem denizi kum her sene gidiyoruz tavsiye ederim

hem bekarken, hemde evlenince tatil deneyimlerimden yola çıkarak tavsiyelerde bulunmak isterim

öncelikle okul sonu haziran denilmiş, ve öğrencilikten bahsedilir anlaşılan
havalar çook fazla ısınmayacağı için kesinlikle güneyi öneririim
egede marmaris bodrumdan yukarı çıkmayın derim

biz arkadaşlarla kemer olimposa gitmiştik
bungalov evlerde kalmıştık, evet konfor yok ama insanın ortamı olunca eğlenebiliyor
bir başka yazda marmarise gittik
ben derim ki turla gitme
çünkü bizde küçük bütçelerle giderdik, 3 yıldızlı, yarım pansiyon temiz oteller bulurduk, tamam deniz kenarı değildi ama her günümüzü dolu dolu geçirmesini bildik sonuçta
mesela marmarisi şiddetle öneririm birçok aktivite var, safari, tekne turu
ve bunlar orda dünya kadar, pazarlık yapıp isstediğiniz fiyata da düşüyorlar
olimpostada çok fazla aktivite var, ilk raftingimi de ozaman yapmıştım
fethiyeye de 1 günlük turla gitmiştik, orası da güzeldi parasalling tecrübeme
de ölüdenizde sahip oldum

ve en güzel tatilim geçen yaz eşim ve arkadaşlarla yaptığımız bol aktiviteli adrenalinli tatilimizdi
haydikampa.com sitesinde dalyanda 7 günlük aldığımız tatilde
birgün tekne turu, yamaç paraşütü, dalış, rafting, rüzgar sörfü, şelale, iztuzu plajı
gibi etkinlikleri arka arkaya yaptık. 4 yıldızlı havuzlu temiz bir otelde kaldık, sabah akşam açık büfe öğle yemeklerini aktivite sırasında yedik
%95 başarılı ve profesyonel bir tatil geçirdik diyebilirim
bunların 3-4 günlük olanı da var, sadece öğrenciler için değil herkese hitap eden bir tatil herkese incelemelerini tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…