Merhaba arkadaşlar biz okulun sonunda haziranin ortasi gibi arkadaş grubumuzla tatile gitmek istiyoruz. Şimdiye kadar bi kaç şeyler biriktirdik.. Sizin tavsiye edebileceğiniz yerler nereler? Mümkünse deniz kiyisi olan yerler olursa daha memnun kaliriz.. Bir diğer sorunumuz da sizce turlarla mi gitmeliyiz daha iyi ve verimli gezip görmek için yoksa bireysel mi gidilmeli ? Tavsiyelerinizi bekliyoruz şimdiden çok teşekürler..
hem bekarken, hemde evlenince tatil deneyimlerimden yola çıkarak tavsiyelerde bulunmak isterim
öncelikle okul sonu haziran denilmiş, ve öğrencilikten bahsedilir anlaşılan
havalar çook fazla ısınmayacağı için kesinlikle güneyi öneririim
egede marmaris bodrumdan yukarı çıkmayın derim
biz arkadaşlarla kemer olimposa gitmiştik
bungalov evlerde kalmıştık, evet konfor yok ama insanın ortamı olunca eğlenebiliyor
bir başka yazda marmarise gittik
ben derim ki turla gitme
çünkü bizde küçük bütçelerle giderdik, 3 yıldızlı, yarım pansiyon temiz oteller bulurduk, tamam deniz kenarı değildi ama her günümüzü dolu dolu geçirmesini bildik sonuçta
mesela marmarisi şiddetle öneririm birçok aktivite var, safari, tekne turu
ve bunlar orda dünya kadar, pazarlık yapıp isstediğiniz fiyata da düşüyorlar
olimpostada çok fazla aktivite var, ilk raftingimi de ozaman yapmıştım
fethiyeye de 1 günlük turla gitmiştik, orası da güzeldi parasalling tecrübeme
de ölüdenizde sahip oldum
ve en güzel tatilim geçen yaz eşim ve arkadaşlarla yaptığımız bol aktiviteli adrenalinli tatilimizdi
haydikampa.com sitesinde dalyanda 7 günlük aldığımız tatilde
birgün tekne turu, yamaç paraşütü, dalış, rafting, rüzgar sörfü, şelale, iztuzu plajı
gibi etkinlikleri arka arkaya yaptık. 4 yıldızlı havuzlu temiz bir otelde kaldık, sabah akşam açık büfe öğle yemeklerini aktivite sırasında yedik
%95 başarılı ve profesyonel bir tatil geçirdik diyebilirim
bunların 3-4 günlük olanı da var, sadece öğrenciler için değil herkese hitap eden bir tatil herkese incelemelerini tavsiye ederim