Bu sefer yılmak yok

bir hafta aradan sonra tekrar döndüm
dügün telaşında hiç dikkat edemedim yediklerime :43:umarım kilo almamsımdır mısafirlerimi gönderdim yarın tartılıp tekrar başlıycam inşallah aynı kararlılıkla devam ederim inşllah çünkü çokkk dagıldım acıl toparlanmam lazım:45:

bir hafta aradan sonra tekrar döndüm
dügün telaşında hiç dikkat edemedim yediklerime :43:umarım kilo almamsımdır mısafirlerimi gönderdim yarın tartılıp tekrar başlıycam inşallah aynı kararlılıkla devam ederim inşllah çünkü çokkk dagıldım acıl toparlanmam lazım:45:

hayırlısıyla düğün telaşınıda atlattın umarım.o telaşla zaten yemene dikkat etmen zordu canım.olsun sen şimdi sahalara tekrar bomba gibi dönersin eminim:16::16:

hayırlısıyla düğün telaşınıda atlattın umarım.o telaşla zaten yemene dikkat etmen zordu canım.olsun sen şimdi sahalara tekrar bomba gibi dönersin eminim:16::16:

canım ya nasıl ihtiyacım var böyle motivasyona çok tesekku ederim işallah toplıycam kendimi sabah tartılıp başlıycam toparlanmam lazım

canım ya nasıl ihtiyacım var böyle motivasyona çok tesekku ederim işallah toplıycam kendimi sabah tartılıp başlıycam toparlanmam lazım

toparlanırsın tatlım merak etme sen.

motivasyon olmadan olmuyo,birbirimize destek olmamız şart.eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar demiş atalarımız.bizimkiside o hesap biz bizi anlarız.destek olmicazda ne olucaz:16:

bugun gülbende 3 yılda 200 kilo vere bi adam çıktı azım açık kaldı adamda ne azım varmış 3 sene ben 3 hafta dayanamıyorum bide hiç duraklama yaşamamıs adam ben istersem durdu diyor adm isin sırrını çozmuş darısı bızım basımıza:16:

yeniden merhaba günlügüm
bugun yenden gayet kararlı bı şekılde başladım diyetime gerçi diyet demek istemıyorum salıklı beslenmeye diyelim çünkü bundan sonra kocisime çocuklarıma ne pisiriyorsam ondan yıycam tabi küçültülmüş tabağımla (pasta börek kızartmalar harıç )
umarım hepimiz salıklı bır şekılde kurtuluruz bu kılolardan
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
biraz sucuklu yumurta
3 tane yeşıl zeytın
1 bardak şekersız çay
bugun ev temızlıycem yetısırsem 2 mıl leslıe yaparım belkı bakalım

tekrar baslıyorum ınsallah gunlukcum
ama busefer çokk daha kararlı çokk daha motıve hedefler koydum kendıme 1 marta kadar 120 kılo olucam salıklıkararlı ılerlıycem ınsallah
pazartrsı gıdıp bı tam kan testı verıcem bakalım ne durumdayım bugunden itibaren hegun yazıyorum buraya yedıklerım
ayca kaya neden kılo vermek ıstıyorsunuz bır yere yazın demıstı motıvasyonu arttırıyormus iste bende yazıyorum
-SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
-çocuklarımla parklarda oynamak için
-eşimi çok sevıyorum yanında çıtır bi hatun olarak gezebilmek için
-annem babam benım için çokk endişeleniyor onları üzmemek için
-araba kullanabilmek için
-mazaya gıdıp her ıstedıgımı ala bılmek için
-şu korselerden kurtula bılmek için
ZAYIFLIYCAM:16::16::16:

ohhh kahvaltımı yaptı
bıraz tereyagında yumurta
yarın üçgen peynır
bol eşillik
3 zeytın
1 bardak şekersız çay:16:
bırazdan yesılçay demleyıp içecem :52:

tekrar baslıyorum ınsallah gunlukcum
ama busefer çokk daha kararlı çokk daha motıve hedefler koydum kendıme 1 marta kadar 120 kılo olucam salıklıkararlı ılerlıycem ınsallah
pazartrsı gıdıp bı tam kan testı verıcem bakalım ne durumdayım bugunden itibaren hegun yazıyorum buraya yedıklerım
ayca kaya neden kılo vermek ıstıyorsunuz bır yere yazın demıstı motıvasyonu arttırıyormus iste bende yazıyorum
-SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
-çocuklarımla parklarda oynamak için
-eşimi çok sevıyorum yanında çıtır bi hatun olarak gezebilmek için
-annem babam benım için çokk endişeleniyor onları üzmemek için
-araba kullanabilmek için
-mazaya gıdıp her ıstedıgımı ala bılmek için
-şu korselerden kurtula bılmek için
ZAYIFLIYCAM:16::16::16:

bunu duyduğuma çok sevindim canım seni yalnız bırakmam sürekli girip takip ediyorum seni zaten:52::52::52:
bende hazirana kadar 70 olmak istiyorum ah bi 70 olsam devamı gelir canım bak ben de yazayım neden zayıflamak istediğimi

-sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bi anne olmak için
-kilolu olduğum için mesleğimi yapamıyorum genelde fiziğe önem veriyorlar kendi işimi kendime güvenerek yapmk için
-mağazalara girip çeşit çeşit kıyafetler denemek için
-giyemedigim kıyafetleri giymek için
-çekinmeden her ortama girmek için
-insanlardan kaçmamak için
-topuklu ayakkabıyı rahat rahat giymek için
-veeee eşimin beni kuçağına alması için :17::17::17: (içimde kaldı gelinliklerimle almadı beni kucağına o zaman 79 kiloydum ama beli ağrımasın diye istememiştim taşımasını )

Son düzenleme:
Back
X