Bu sefer zayiflayacagim💪😎

1150 kalori aldım bugün
30 days shred yaptım , leslie 1 mil yaptım.
2 litre sı içtim o 2.5 olur herhalde. 2. Bardak yeşil çayımı içip günü bitiricem inşallh 🥰

Kendimi bildim bileli kilolu biriyim. Vücudumun çok orantısız bir şekli var🍐. Hep bir diyet içerisindeyim. Ara ara zayiflamalarim oldu ama geri kilo aldim. Hep bir kilo alip verme icerisindeyim. Ama artik gercekten zayif olmak istiyorum. Kendimi beğenmek istiyorum. Hayatim hep kilolarima üzülmekle gecsin istemiyorum. Neden hep böyle kilolu kaliyorum ki? Bu kadar zayif insan varken neden ben kiloluyum? Kendime haksızlık ediyorum. Kilo hakkinda o kadar cok şey düşünüyorum ki😣 Artik istedigim gibi bir hayatim olsun istiyorum. Istiyorum ve başaracağım insallah😊💪
Bende kendimi bildim bileli kiloluyum cnm bu yolda irade istikrar onemli sen beyninde bitirmissin zaten gerisi de gelir insAllah konunu takipteyim başarılar kısa zmnda saglikla ideal kilona ulaşırsn insAllah ☺️🤩

Bende kendimi bildim bileli kiloluyum cnm bu yolda irade istikrar onemli sen beyninde bitirmissin zaten gerisi de gelir insAllah konunu takipteyim başarılar kısa zmnda saglikla ideal kilona ulaşırsn insAllah ☺🤩
Yaa canım çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin. Sen de insallah istediğin kiloya ulaşırsın💕💕

Benim okulum başladı. Bugunlerde if yapamiyorum. Belli bir saat düzeni oturtamadim kendime. Nasıl yapacagima karar veremedim daha. Bir süreliğine if ye ara verdim😐

Benim okulum başladı. Bugunlerde if yapamiyorum. Belli bir saat düzeni oturtamadim kendime. Nasıl yapacagima karar veremedim daha. Bir süreliğine if ye ara verdim😐
Canım normal diyet düzenine gir. Sabah kahvalto öğle yemeği sonra akşam yemeği olarak

Kızlar valla bugün çok acıkıyorum ben ya 1 saat geçmeden karnım gurulduyor valla çok kötüyüm nerde yanlış yaptım 😂

Back
X