Bu şehirde emanet gibi duruyorum :(

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
2 aylık evliyim Yen’i bi şehre tayin oldum eşimin görev yaptığı ile asker eşiyim işyerinde bi tane arkadaşım var bugün beni güne götürdü katıldığı sen de katılırsın belki deDi ortam sıcak değildi kimse benimle ilgilenmedi arkadaşım dışında :( kura çekildi haftaya sendeyiz bendeyiz vs gibi sen de katılmak ister misin demedi kimse . İşyerindeki arkadaşıma bile o asker eşi bugün var yarın Yok diyorlarmış tayinciyiZ diye kalıcı bi arkadaş görmüyor kimse beni sıkılıyorum eşim desen yoğun çalışıyor bi yere gidip kahve içecek bi arkadaşım bile Yok:( eşimle Zaten evliliğin ilk günleri sıkıntı yaşaşdk ara ara yaşıyoruz dün bi kozmetikten seksen tl alışveriş yaptım ne kdrlık alışveriş yaptın deDi ben de hesap mı soruyorsun dedim bunu sormak Kocalık görevim deDi moralimi bozdu :( dertleşmek istedim sadece

Konumu oku istersen canim.ve guclu dur.kizlar son konuma yorum yapiyorlar suan ve iyiki acmisim buraya.sikilma alisirsin sehre.ama ben son yazidgn paragrafa takildim.dahada ilerlemesine izin verme lutfen

2 aylık evliyim Yen’i bi şehre tayin oldum eşimin görev yaptığı ile asker eşiyim işyerinde bi tane arkadaşım var bugün beni güne götürdü katıldığı sen de katılırsın belki deDi ortam sıcak değildi kimse benimle ilgilenmedi arkadaşım dışında :KK43: kura çekildi haftaya sendeyiz bendeyiz vs gibi sen de katılmak ister misin demedi kimse . İşyerindeki arkadaşıma bile o asker eşi bugün var yarın Yok diyorlarmış tayinciyiZ diye kalıcı bi arkadaş görmüyor kimse beni sıkılıyorum eşim desen yoğun çalışıyor bi yere gidip kahve içecek bi arkadaşım bile Yok:KK43: eşimle Zaten evliliğin ilk günleri sıkıntı yaşaşdk ara ara yaşıyoruz dün bi kozmetikten seksen tl alışveriş yaptım ne kdrlık alışveriş yaptın deDi ben de hesap mı soruyorsun dedim bunu sormak Kocalık görevim deDi moralimi bozdu :KK43: dertleşmek istedim sadece
Ay kim öğretmiş ona bunun kocalık görevi olduğunu?! Ben bile buradan sinir oldum. Hesap vermeyin üç kuruş İçin. Siz de çalışıyorsunuz. En baştan nasıl davranırsanız öyle gider.
Arkadaş meselesine de takılmayın. Kendi kendinizin arkadaşı olun. İlla birine ihtiyacınız yok ki.

Gercekten paranjn hesabini soran kocayi cok mu ariyorsunuz ? Sehre zamanla alisirsin da esinin bu huyunu degsitirmedigin surece huzurlu olamazsin

Sizin mesleğiniz nedir?İki ay henüz kısa bir süre,çevre edinirsiniz zamanla.
Evlilikte de ilk aylarda olur sıkıntılar.Rayına oturur merak etmeyin.

2 ayda arkadaş çevrenizin oluşmaması çok normalde eşinizin o tavrı hiç normal değil. Bence asıl bu konuya odaklanin. Baştan nasıl başlarsa öyle gider sonra değiştirmek için çok çabalarsınız. Mesela gidip 300 tl daha harcayıp hesap vermeyerek ay sonunda ekstrede gormesini sağlayarak başlayabilirsiniz. Yani normal olan bir duruma tepki veriyorsa eşiniz daha daha çok yapın ki onun gözünde de normallessin

ilişkilerde her zaman karşıdan bekleyen taraf olmayın. siz teklif etseydiniz keşke güne katılmayı. kaynaşmak için fırsat olurdu.

Siz allahtan çalışıyorsunuz . Benim eşimde asker güneydoğu dayız. İşimden istifa edip buraya yerleştim ve burada iş olacağı sıfır hatta eksilerde. Apartmanda komşular var hiç biri çalışmıyor . Eğitim seviyeleri yerlerde İnan ayaklarına bir terlik geçiriyorlar kapı kapı geziyorlar anca birine gidip birşeyler yiyip otursalar onların evine hiç misafir gelmese hiç hazırlık temizlik yapmasalar. Normalde otururken hiç çağırmazlar ama mantı yapılacak yardıma gelir misin şu yapılacak böyle böyle çağırırlar. Gidersin bi su dahi vermezler . Ben eve birini davet ediyorsam hele iş içinde insan bi kahve yapar ya çok zor değil dimi . Bizim bindiğimiz arabayı yediğimiz yemeği gittiğimiz pikniği konuşurlar . Neden eve klima almıyormuşuz afrinden gelen tazminatımızı ne yapmışız dedikodu ederler . Ben alıştım artık bu tarz saçma şeylere sen çalışıyorsun mutlu ol bence

Son düzenleme:
Hic takılmayın. Zamanla alışacaksınız. Samimiyetsiz insanlarla olmaktansa yalniz olmayi tercih ederim.

Siz allahtan çalışıyorsunuz . Benim eşimde asker güneydoğu dayız. İşimden istifa edip buraya yerleştim ve burada iş olacağı sıfır hatta eksilerde. Apartmanda polis eşleri var hiç biri çalışmıyor. Eğitim seviyeleri yerlerde İnan ayaklarına bir terlik geçiriyorlar kapı kapı geziyorlar anca birine gidip birşeyler yiyip otursalar onların evine hiç misafir gelmese hiç hazırlık temizlik yapmasalar. Normalde otururken hiç çağırmazlar ama mantı yapılacak yardıma gelir misin şu yapılacak böyle böyle çağırırlar. Gidersin bi su dahi vermezler . Ben eve birini davet ediyorsam hele iş içinde insan bi kahve yapar ya çok zor değil dimi . Bizim bindiğimiz arabayı yediğimiz yemeği gittiğimiz pikniği konuşurlar . Neden eve klima almıyormuşuz afrinden gelen tazminatımızı ne yapmışız dedikodu ederler . Ben alıştım artık bu tarz saçma şeylere sen çalışıyorsun mutlu ol bence
Cok bi genelleme gibi olmus mesajiniz polis esleri egitim seviyeleri falan!!!

Eşinin ne kadar harcadığınızı sorması biraz ilişkinize göre yorumlanacak bir şey. Ama sonradan o benim kocalık görevim demesi falan filan niyetinin iyi olmadığını gösteriyor. Baştan tavrınızı koymanız iyi olmuş, sonradan koyunca olmuyor çünkü. Arkadaş meselesine gelince de boşver. Bin tane arkadaştansa bir tane dost iyidir her zaman için, yakın olmasına da gerek yok üstelik.

Cok bi genelleme gibi olmus mesajiniz polis esleri egitim seviyeleri falan!!!
Yanlış cümle kurmuşum düzenledim mesajı fark etmemişim ayrıca !!!!! Koymaya hiç gerek yok

ya şimdi ben alışveriş yapsam, erkek arkadaşım sorsa ne kadar tuttu diye. ben de söylerim seksen yüz ne ise. bu hesap sormak olmuyo ki?

nereye gittin dese şuraya gittim derim mesela yani sen bana hesap mı soruyorun diye kavga çıkarmam.

düzgünce rakamı söylediniz ve durumunuz iyi olmasına rağmen neden bu kadar harcadın vs dediyse o sıkıntı. ama sadece rakamı sordu ise siz terslemişsiniz, sıkıntı sizde.

Eşinizle ilgili hesap gibi olmuş olmuyor ki ama siz evlisiniz ve ortak bir bütçeniz var sorması doğal değil mi sizce de . Bende eşime soruyorum bi markete gidiyor mesela kaç tl tuttu ne harcadın diyorum . Bunda birşey yokki adam cebinizdeki parayı bilecek ki ona göre ay içinde yol çizecek . Eşim bana sorsa ben alınmam şahsen

Siz allahtan çalışıyorsunuz . Benim eşimde asker güneydoğu dayız. İşimden istifa edip buraya yerleştim ve burada iş olacağı sıfır hatta eksilerde. Apartmanda komşular var hiç biri çalışmıyor . Eğitim seviyeleri yerlerde İnan ayaklarına bir terlik geçiriyorlar kapı kapı geziyorlar anca birine gidip birşeyler yiyip otursalar onların evine hiç misafir gelmese hiç hazırlık temizlik yapmasalar. Normalde otururken hiç çağırmazlar ama mantı yapılacak yardıma gelir misin şu yapılacak böyle böyle çağırırlar. Gidersin bi su dahi vermezler . Ben eve birini davet ediyorsam hele iş içinde insan bi kahve yapar ya çok zor değil dimi . Bizim bindiğimiz arabayı yediğimiz yemeği gittiğimiz pikniği konuşurlar . Neden eve klima almıyormuşuz afrinden gelen tazminatımızı ne yapmışız dedikodu ederler . Ben alıştım artık bu tarz saçma şeylere sen çalışıyorsun mutlu ol bence
Tatlım ne Yaran varda gocundun polis eşlerinden bu kadar
Sonradan düzenlemekle bişeyi degiştiremessin

Tatlım ne Yaran varda gocundun polis eşlerinden bu kadar
Sonradan düzenlemekle bişeyi degiştiremessin
Hatalı eksik birşey yazınca neden böyle hemen millet koşuyor acabaaaa ????? Açıklama yaptım fark ettiyseniz görüyorsanız illa alıntı yapıp polemik çıkartıp ban yemenin mantığı nedir ? Apartman da şehirin yerlileri askerler ve polisler yaşıyor . Askerlerin tamamı benim eşim hariç afrindeler evleri de kapalı . Bu durumda onlarla görüşülmüyor . Onlardan da garip davranışlı bir sürü insan var sadece polis yada yerliler değil sorun eksik cümle yazmışım anlatabildim mi ? Herşeyi farklı yerlere çekip polemik yaratma gayretine girmeyin

Hatalı eksik birşey yazınca neden böyle hemen millet koşuyor acabaaaa ????? Açıklama yaptım fark ettiyseniz görüyorsanız illa alıntı yapıp polemik çıkartıp ban yemenin mantığı nedir ? Apartman da şehirin yerlileri askerler ve polisler yaşıyor . Askerlerin tamamı benim eşim hariç afrindeler evleri de kapalı . Bu durumda onlarla görüşülmüyor . Onlardan da garip davranışlı bir sürü insan var sadece polis yada yerliler değil sorun eksik cümle yazmışım anlatabildim mi ? Herşeyi farklı yerlere çekip polemik yaratma gayretine girmeyin
Amac polemik yaratmak degil yazmis olmak icin yazmayin.yazacaklarinizi tartin bicin oyle yazin.

Back
X