Bu şehirde emanet gibi duruyorum :(

Dikkatinizi daha fazla cekmek icindi.duzeltme yapmaniz da iyi olmus.
Eksik kelime yazmışım aslında 2 kelime daha olacaktı . Telefonda yazıyordum sayfa kaydı fark etmemişim . Sonra ekleme değil düzenleme yaptım bilerek yapılmış birşey değildi

Eksik kelime yazmışım aslında 2 kelime daha olacaktı . Telefonda yazıyordum sayfa kaydı fark etmemişim . Sonra ekleme değil düzenleme yaptım bilerek yapılmış birşey değildi
Dediginiz gibi oldugu sanmiyorum ama herneyse.hatanin neresinden donerseniz kar.

Bir şehire alışmak gerçekten kolay değil.ben de bir buçuk sene oldu anca alışıyorum ve bir şehri yaşanılır kılan insanlardır.
Daha ilk aylardan samimi olmaman zaten normal. Biraz süre tani kendine zamanla her şey oturur

Siz allahtan çalışıyorsunuz . Benim eşimde asker güneydoğu dayız. İşimden istifa edip buraya yerleştim ve burada iş olacağı sıfır hatta eksilerde. Apartmanda komşular var hiç biri çalışmıyor . Eğitim seviyeleri yerlerde İnan ayaklarına bir terlik geçiriyorlar kapı kapı geziyorlar anca birine gidip birşeyler yiyip otursalar onların evine hiç misafir gelmese hiç hazırlık temizlik yapmasalar. Normalde otururken hiç çağırmazlar ama mantı yapılacak yardıma gelir misin şu yapılacak böyle böyle çağırırlar. Gidersin bi su dahi vermezler . Ben eve birini davet ediyorsam hele iş içinde insan bi kahve yapar ya çok zor değil dimi . Bizim bindiğimiz arabayı yediğimiz yemeği gittiğimiz pikniği konuşurlar . Neden eve klima almıyormuşuz afrinden gelen tazminatımızı ne yapmışız dedikodu ederler . Ben alıştım artık bu tarz saçma şeylere sen çalışıyorsun mutlu ol bence

Eğitim seviyesi ile terliğin alakası ne?

Dediginiz gibi oldugu sanmiyorum ama herneyse.hatanin neresinden donerseniz kar.
Ne demek istiyorsunuz açıklama yaptım . Beni yalancılık ile itham edemezsiniz kocaman insanım siz alıntı yaptığınız zaman dönüp okuyunca fark ettim durumu düzenledim açıklama yaptım . 10 kere yapacak halim de yok

Ne demek istiyorsunuz açıklama yaptım . Beni yalancılık ile itham edemezsiniz kocaman insanım siz alıntı yaptığınız zaman dönüp okuyunca fark ettim durumu düzenledim açıklama yaptım . 10 kere yapacak halim de yok
Yapmayin o zaman size aciklama yapin diyen mi var?

Yapmayin o zaman size aciklama yapin diyen mi var?
Sizi şikayet ettim ithamlarınızdan dolayı haberiniz olsun . Açıklama yaptım size yalan söyleyecekte değilim . Hepimiz insanız herkes hata yapabilir eksik cümle kurdum dedim ama hala aynı tahrik edici cümlelere devam ediyorsunuz ban yemeğe hiç niyetim yok sevgiler:KK200:

Son düzenleme:
2 aylık evliyim Yen’i bi şehre tayin oldum eşimin görev yaptığı ile asker eşiyim işyerinde bi tane arkadaşım var bugün beni güne götürdü katıldığı sen de katılırsın belki deDi ortam sıcak değildi kimse benimle ilgilenmedi arkadaşım dışında :KK43: kura çekildi haftaya sendeyiz bendeyiz vs gibi sen de katılmak ister misin demedi kimse . İşyerindeki arkadaşıma bile o asker eşi bugün var yarın Yok diyorlarmış tayinciyiZ diye kalıcı bi arkadaş görmüyor kimse beni sıkılıyorum eşim desen yoğun çalışıyor bi yere gidip kahve içecek bi arkadaşım bile Yok:KK43: eşimle Zaten evliliğin ilk günleri sıkıntı yaşaşdk ara ara yaşıyoruz dün bi kozmetikten seksen tl alışveriş yaptım ne kdrlık alışveriş yaptın deDi ben de hesap mı soruyorsun dedim bunu sormak Kocalık görevim deDi moralimi bozdu :KK43: dertleşmek istedim sadece

Ya zaten sizinle tayin durumunuzdan için arkadaşlık etmeyen insanları boşverin onlardan bi cacık olmaz.. Daha yenisiniz zamanla çevre edinirsiniz..
Eşinizin sorması normal de çok mu abartıyor miktarı duyunca ondan mı karışıyor?
Bence eşler arası neye harcama yapıyoruz sorabiliriz ama tabi sizin durumunuz nasıl bilemiyorum..

Sizi şikayet ettim ithamlarınızdan dolayı haberiniz olsun . Açıklama yaptım size yalan söylemeyecekte değilim . Hepimiz insanız herkes hata yapabilir eksik cümle kurdum dedim ama hala aynı tahrik edici cümlelere devam ediyorsunuz ban yemeğe hiç niyetim yok sevgiler:KK200:
Ben tesekkur ederim benimle bu kadar ilgilendiginiz icin :)

Keşke insanlarda benden uzak dursa, muhatap olmak istemediklerimle olmasam, laftan anlamayacaklara cevap vermek zorunda kalmasam, yakın görmeseler, beni her şeye dahil etmeye çalışmasalar. Şöyle doğanın ortasında, eşimle birlikte güzel bi evde dilediğim gibi yaşasam gitsem. İsviçrenin dağlarını gözüme kestirdim son 6 aydır. :KK66:

Back
X