Bu şehirde yaşamaya alışamadım..

Hangi sehirdesiniz suan merak ettim.
Bende doğma büyüme istanbuldayım evlendim istanbuldan ayrıldım ufak bi sehirdeyim şimdi 3 yıllık evliyim başta müthiş zorlandım istanbul trafiğini bile ozlemustim haberlerde istanbuldan tüm haberleri öyle heyecanla izliyordum ki anlatamam ailemden de ayrı kalmak zor gelmişti sizi tamamen anlıyorum ama çocuk için erken önce siz mutlu olmalısınız orda çocuk olursa daha bunalicaksiniz ben de hmen çocuk yaptım sonuç yine aynı hisler değişmiyor aksine hamile olunca daha duygusal oluyorsunuz ..bence arkadaş edinin konu komşu bi uğraş bulun kafa dahitin derim ben böylece adapte oldum şimdi istanbul Muş aklıma bile gelmiyo

Hangi sehirdesiniz suan merak ettim.
Bende doğma büyüme istanbuldayım evlendim istanbuldan ayrıldım ufak bi sehirdeyim şimdi 3 yıllık evliyim başta müthiş zorlandım istanbul trafiğini bile ozlemustim haberlerde istanbuldan tüm haberleri öyle heyecanla izliyordum ki anlatamam ailemden de ayrı kalmak zor gelmişti sizi tamamen anlıyorum ama çocuk için erken önce siz mutlu olmalısınız orda çocuk olursa daha bunalicaksiniz ben de hmen çocuk yaptım sonuç yine aynı hisler değişmiyor aksine hamile olunca daha duygusal oluyorsunuz ..bence arkadaş edinin konu komşu bi uğraş bulun kafa dahitin derim ben böylece adapte oldum şimdi istanbul Muş aklıma bile gelmiyo

ben de öyleyim istanbul haberlerini görünce ağlayasım geliyo. arkadaşlarım istanbulda şunu yapıyoruz dese içim öyle acıyo ki..çocuk bi meşgale olurmuş gibi geldi bana. eşim şuan istemiyor gerçi. bilmiyorum arkadaş yok olmuyor. konu komşu desen kimse kimseye bakmıyor.

Alışmaya çalışmıyorum ki zaten alışamıcagımı biliyorum şartlı gibiyim..evden çıkıyorum aslında çalışıyorum. ama iş ortamında biri yok arkadaşlık yapabileceğim. Zaten çoğu orta yaş ve üstü..Akşam da erkenden uyuyorum 9da 10 da uykum geliyor. halbuki yeni evliyiz oturup belki daha çok vakit geçirmemiz lazım. Ama genelde uyuyorum

Ama alışamayacağım ön yargınız sizi yorar

25 yıl Ankara da yaşadım üniversite öfkelendi de ailem ile birlikte idim tek çocuğum vs vs

10 yıl önce bu şehre geldim burda çorap bile nerden alınır bilmem ben diye düşünürdüm

Aradan yıllar geçti her deliği öğrendim şimdi Ankara garip geliyor alıştım çünkü
Deniz kenarına bir şey diyemeyeceğim insanlar genelde Deniz'i özlüyormuş ama ben denizsiz büyüdüğüm için sıkıntı olmadı

Önce alışamalıyım deyin sonra çıkın sokaklarda gezin amaçsızca sanki turistik gezi gibi sokak arasında bir ağaç görün ya da bir kedi oranın kendi yaşamını ritmini hissedin

ben de öyleyim istanbul haberlerini görünce ağlayasım geliyo. arkadaşlarım istanbulda şunu yapıyoruz dese içim öyle acıyo ki..çocuk bi meşgale olurmuş gibi geldi bana. eşim şuan istemiyor gerçi. bilmiyorum arkadaş yok olmuyor. konu komşu desen kimse kimseye bakmıyor.
Herkes neresi diye sormuş keşke söyleseniz kimse kapınıza gelmez hem belki oradan arkadaslar vardır burada. 4 bucuk yıl doguda durduk erzurumda hiç alışamadım dediğim şehirden aglayarak döndüm.zaman ne gösterir bilinmez daha cok erken

valla bende uzaktayım ailemden herkes sormasına rağmen nerde yaşadığını yazmamışsın. Bende anadolunun küçük bir ilindeyim arkadaş edindim burda tamam ailemi özlüyorum ama öyle çocuklar gibi zır zır ağlamadım hiç. Bana kapris gibi geliyor

söleyeyim nevşehir. size normal gelebilir kapris falan değil bana göre. alışamıyorum ailemden ayrılmak zor geliyor. ve duygusal bir çöküntü yaşıyorum. herkes sizin kadar güçlü olmayabilir.

söleyeyim nevşehir. size normal gelebilir kapris falan değil bana göre. alışamıyorum ailemden ayrılmak zor geliyor. ve duygusal bir çöküntü yaşıyorum. herkes sizin kadar güçlü olmayabilir.
Nevşehir:KK57:
Doğunun bir ilindesiniz sanmıştım.
Depresyonda olabilirsiniz tedavi olmayı düşündünüz mü?

Eğer daha fazla olumsuz düşünmeye devam edersen , psikolojin gerçekten çok zor düzelecek.
Bunu kendine yapma.. Şükürler olsun , eşin yanında, ya olmasaydı ?
Ailen için bol bol dua et , sağlıklı olsunlar ve elbet onları göreceksin..
Döneceğin gün çok yakında olarak düşün..
Ama döneceğim zaten diye işlerini yapmamazlık yapma , çünkü o şekilde vaktini geçirebilirsin.
Moralini bozma , olumsuz olma.. Döneceğini ve bunların hepsinin sen de bi anı olacağını unutma ...
Erkekler duygularını yansıtmazlar , güçlü durmaya çalışırlar..
Eminim o da sıkıntı yaşıyor , ama sana onda birini gösteremiyor.
Gülen yüzünle sen de ona destek ol ..
Bu yaşanması gerekilen bi süreç de ..
Bol dua et , sabır çek ..
Allah yardımcın olsun

Ben de benzer durumdayim. Tam olarak ayni demiyorum ama ist.da ceyrek asir gecirip terk etmek adama koyar, bilirim.
Ama hayattan zevk aliyorum. Bu sene kpss kursuna yazildim, gecen senelerde de evde olmama ragmen keyifli zaman gecirdim.
Kendimize yetmeyi bilmemiz lazim diye dusunuyorum. Bizim toplumda fazla bireysellik oluşmadi. Tek basiniza o kadar guzel zaman gecirebilirsiniz ki aslinda...
Ama o sehre ve imkanlara olumsuz bir gozle bakarsaniz mutlu olamazsiniz.
Cozumu kendi icimizde ararsak en kalici çareleri buluruz.
Çabalayin derim ben.

Ben de dogu sanmistim. Karamsar olmayin uzun vadede kendinize zarar...

evet doğu değil doğunun şartları cok ayrı biliyorum. köy de değil onu dabiliyorum.
zaten sıkıntım büyük bir şehirden küçük kısıtlı bir şehre gelmek. ailemden uzak olmak...

Hiç çaba göstermezseniz alışamazsınız.

Ailenizden daha fazla sizi ziyarete gelmelerini isteyebilirsiniz.
Sanırım memursunuz, tatiliniz fazladır, siz de ailenizi sık sık görebilirsiniz.

Eğer daha fazla olumsuz düşünmeye devam edersen , psikolojin gerçekten çok zor düzelecek.
Bunu kendine yapma.. Şükürler olsun , eşin yanında, ya olmasaydı ?
Ailen için bol bol dua et , sağlıklı olsunlar ve elbet onları göreceksin..
Döneceğin gün çok yakında olarak düşün..
Ama döneceğim zaten diye işlerini yapmamazlık yapma , çünkü o şekilde vaktini geçirebilirsin.
Moralini bozma , olumsuz olma.. Döneceğini ve bunların hepsinin sen de bi anı olacağını unutma ...
Erkekler duygularını yansıtmazlar , güçlü durmaya çalışırlar..
Eminim o da sıkıntı yaşıyor , ama sana onda birini gösteremiyor.
Gülen yüzünle sen de ona destek ol ..
Bu yaşanması gerekilen bi süreç de ..
Bol dua et , sabır çek ..
Allah yardımcın olsun

amin çok teşekkür ederim. her zaman dua ediyorum..
taviyelerinize uymaya çalışıcam

Hiç çaba göstermezseniz alışamazsınız.

Ailenizden daha fazla sizi ziyarete gelmelerini isteyebilirsiniz.
Sanırım memursunuz, tatiliniz fazladır, siz de ailenizi sık sık görebilirsiniz.

onlar geliyolar biz gidiyoruz ama dönünce ya da onlar gidince daha kötü oluyorum sanki tam alışıcakmışım da sıfırlanmışım gibi..

Allah yardımcınız olsun :( İnsan sevdiği iişi yapmalı zaten sevmıyorsanız gitmeyın en ıyısı bır kursa falan yazılın .s

kesinlikle çevre edinin, görüşüp sosyalleşebilceiğinz birileri olsun. Yoksa hayat geçmez nerde olursanız olun. Keyifli zaman geçirmeyi bilmek önemli

Seni cok iyi anliyorum bülbülü altin kafese koymuslar ille de vatanim demis ben de mugkada yasiyorum ve ailemden uzakta oldugum icin cennet gibi olan bu sehirden nefret ediyorum

Back
X