Bu Şehirden Gitmek İstiyorum...?

Allahım .herkesin gitmek kurtulmak istedigi sehır benim nefes alabıldıgım,gitmek istedigim tek yer..ne tezat..nelerı verırdım tekrar ıstanbulumda olabilmek için..beni ben yapan sehrim,vatanım..Ne olur nasip olsun bana da buralardan gitmek..ama gitmenin diğer adı da ıstanbul olsun..ıstanbul ile vuslat ve meş etmek..
ille de ıstanbul olurdu gidecegim ilk yer..keske böyle bir sansım olsa..keske..

Keşke ben de bilebilsem emin olabilsem kafamın rahatlayacağına buradan gidersem. Bi ara çok düşünmüştüm gitmeyi değil de buradan kaçmayı ama yine cesaretim olmadı her zamanki gibi. Zaten gitsem de benimle gelecekti her şey ardımda bırakamayacaktım hiç bir şeyi.. Bence sen de iyi düşün. ınsanın ailesi hiç kimseye benzemez. Ne olursa olsun onlar hep yanında oluyorlar. Onların olmadığı bir yerde kendine temelli bir hayat kurabilecek misin huzur içerisinde... Kurabileceksen ne alâ hiç düşünme derim. =)

gurbaa arkadaşın dediiği gibi huzur insanın içindeyse her yerde huzur var.sezen aksu da şarkısında demiş ya;'''tebdili mekanda ferahlık yokmuş aslında,acının yüzölçümü yeryüzünden çokmuş aslında''diye.:delphin: ne doğru demiş.yine de herkesin zaman zaman istediği bir şey sanırım bu herşeyi bırakıp gitmek:teselli:gidecek olsaydım eğer trabzon uzungöle giderdim kesinlikle.cenetten bir köşe sanki..

Ben Ayvalık ya da İzmir istiyorum.Eşimin işi orada olsa hiç durmayız hemen kaçıcaz.Orada değil diğer Ege ,Akdeniz,Karadeniz kentleri de olabilir :)))))
Aman kaynanamın ve görümcemin olmadığı her şehir cennettir bana aslında...hihoyyyt

Ben Ayvalık ya da İzmir istiyorum.Eşimin işi orada olsa hiç durmayız hemen kaçıcaz.Orada değil diğer Ege ,Akdeniz,Karadeniz kentleri de olabilir :)))))
Aman kaynanamın ve görümcemin olmadığı her şehir cennettir bana aslında...hihoyyyt

:lepi:

Back
X