bu şehri terketmek istiyorum

elmakurdu43

detaycı cadı
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
341
0
26
Antalya
açtığım konulardan anlayacağınız üzere benim sorunlarım eşimin ailesiyledi ve benim ailemde bana yapmadığını bırakmıyor annem eşimin yanında bana tavır yapıyor o memleketine gittiğinde onun evine niye bakmamışım kollamamışım temizlememişim ben çalışan biriyim kendi evime yetişemezken öz annem bana tavır yapıyor sitem ediyor burnumdan getirdi şu an o kadar üzüntülüyüm ki elim kolum kalkmıyor kardeşlerimde aynı keza işleri düşünce arar sorarlar ve bi kere sadece bi kere yardım etmedim diye konuşmayıp tavır yapıyorlar oysaki maddi manevi yardım ettim hep ama ruhen bittim bende inanın şu aşama da anne olmadıgıma hamile olmadıgıma şükür ediyorum çünkü kesin bunca stresten kaybederdim :2:

çok özür dileyerek söylüyorum yanlış anlamayın bence buralarda konu acıp vakit kaybedeceginize bir psikologa görünün rahatlayın

Son düzenleme:
Annenizin sizi tavır yapması yersiz.Çalıştığınızı biliyor,ne bekliyor ki?Kayınvalidenizle mesafeli olmak size iyi gelecektir.

sallaaaaa....dicem ama konu annen olunca diyemiyorum...

bencede arkadaşın dediği gibi bir uzmandan yardım al..battıkça batacaksın yoksa..

resmen kullanılmaya çalışıyorum eşimde rahatsız kendi annesi yapsa bile kızar toz kondurmaz ama sadece onu geri adım attıracak şey bende çok çok önemli bişy olması lazım patlayıp sinir krizine girince susuyor belli bi dönem sonra yine başlıyor aslında diğer kardeşlerin hırsını ben dahil herkesten alıyor ayrım var yanii tabiki annem ama evim ayrı yolum ayrı kesem ayrı bakıma muhtaç değiller ben kendimi biliyorum bana bişyleri yansıtmayıp acısını çıkarmadıkları sürece ben iyiyim

Allah'ım bana daral geliyor bu temizlik bakmak olaylarından..Elleri ayakları tutuyor iyi kötü yardım ediyoruz ama yok günlük temizliklerini de yaptıracaklar..

Benim kayınvalidem de sürekli iş insanın aynasıdır..işten korkmayın iş sizden korksun diye diyeeee iş yapmaktan soğuttu akılları çıkıyor bardakları yıkamadan evden çıkarız diyee..Sabır Mevlammmmmm sabırrrrrrrrrrrrrr

benim öz annem yapıyor yıkamadan nereye gidiyosunuz dedi makinesi var bozulmuş aylardır benimi bekliyor kimsenin eli cebine gidpte yaptırmıyor çocugun yok diyolar bırakında az gücüm de ona kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…