Bu Şehrin Kadınları Atv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
BU ŞEHRİN KADINLARI

ŞEHİR KADINLARININ ÖYKÜLERİ "BU ŞEHRİN KADINLARI"YLA ATV'DE BAŞLIYOR…
Dört farklı kadın, dört farklı hayat.
Senaryo yok, oyunculuk yok. Herşey gerçek ve günlük hayatta ne yaşıyorlarsa ekrana o gelecek…
ATV'de sıradışı bir realty başlıyor…

"Bu Şehrin Kadınları"nda bir ay süresince dört kadın hayatlarını aileleriyle birlikte kameralara açıyor…
Günlük hayattaki sıkıntıları, sevinçleri, hüzünleri, aşkları, aşk acıları, itirafları ve hayalleriyle bir ay süresince ekranda olacak olan bu dört kadının öyküleri milyonları ekrana kilitleyecek.
Bu programda herşey gerçek. Oyunculuk yok, senaryo yok, kurgu yok…
Dört kadın karakter evlerinde, iş yerlerinde, tatillerinde, sinema keyiflerinde, restaurantlarda kısacası her yerde kameralarla birlikte olacaklar ve takip edilecekler.
Eşleriyle, çocuklarıyla, arkadaşlarıyla, anne-babalarıyla, yaşadıkları, ilişkileri, tartışmaları, hayalleri, itirafları ekrana gelecek ve programın uzmanı aile terapisti Durul Mert tarafından yorumlanacak…
Uzman psikoloğumuz dört karakter üzerinden topluma bir takım mesajlar verirken, doğruları, yanlışları analiz edecek ve yol gösterici olacak.

Bu Şehrin Dört kadını haftanın bir günü düzenlenen bir organizasyonda bir araya gelecekler ve birbirlerini tanımaya çalışacaklar.

477780452788.jpg

Bugün ilk kez izledim.
Ne olduğunu anlamadım merak edip araştırdım. Sözlükte şöyle bir yorum vardı.Hislerime ve düşüncelerime tercüman olmuş.Olduğu gibi aktarayım size:

20.adını paralize kadınlar cenneti koydum. öbür türlü almodovar'ın kemikleri sızlayacaktı yoksa.

*ordaki hanımlardan bir tanesi benim eski ofis arkadaşım, programın dikkatimi çekmesi de bu sebeptendir. doğrusu o hanımın bu kadar acılı bir hayat yaşadığını bilmiyordum, mini cooper'a binince farkettim.

*eşi kadın kuaförü olan bi hanım daha var mesela. kocası para kazandıkça kendisi sinir krizi geçiriyor. "benim saçlarım dışında başka bi kadının saçlarına dokunmayacaksın" dedi. sonra evde cola içip romantik komedi seyrederek barıştılar. kocası kadın kuaförü...ha demiş miydim? afeders

*kocasına "fikoo fikoo fikooo bana ev alll, bana araba alll" diyen bir adet imar bankası hanımı da var mesela. röportaj yapılırken beyefendi "her istediğinin alınmayacağını öğrenecek" derken kadın "almak zorunda!" dedi. ben bahsimi hanım üzerinden yatırdım.

*modaevi ve prensip sahibi bir adet orta yaş üstü hanım var mesela. düğünde tanıştığı bir beyefendi evine çiçek gönderdiği için çok canı sıkıldı çünkü çiçekler orkide değildi, olsun deyip tevekkül gösterdi. halka küpelerinden görebildiğim kadarıyla küçük kızı da annesine onay verdi. tam sarılamadılar çünkü annesi biraz gergindi; ah bu botokslar...

sonuç olarak bu programı her seyredişimde düz mantıkla çok güzel bi yere geldim :
1-aynı şehirde değiliz
2-kadın değilim
3-beni bırak annemgil, teyzemgil gibi kadınlar da kadın değil.
4-hiç bi zaman kadın olamıycam.
5-offfff

Back