• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sekil de intikam alinir mi ?

1 senedir beraberdik her şeyi yaşadık ama başka kiza mesaj atmis. aldatmis bi çok. kez yaptı. affwttim. 8 aydır barışmak istedim. o istemedi peşini bırakayım diye bana bikinili bi kızın beline sarılıp foto atmış aylardır canım yanıyor kaldıramıyorum intikam. almak için bi erkekle beraber olucam 2 gün sonra. Evde seks yaparken kısa videoyu ona aticam. Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ? Bidaha da hix bi iletişime gecmeyecegim amacım sadece başka kızların beline sarılarak attigi fotoğrafları ona iade etmek.
Kız geçen sen bize ahlaksizlar demiyor muydun :70:

Bknz Lyanna Mormont Lyanna Mormont gel kız bunu görmek seninde hakkın :70:

Sizin yaptığınız da baya karaktersizlik yani. Öpüştugunuz biriyle sevgili olmamış mı oluyorsunuz yani ? Namussuzluk ,ahlaksızlık almış başını gitmiş. Gayette normalleşmiş. Olgunluk yok tabi . Benimki bana seni seviyorum diyordu iyiki varsın diyordu aşkım sevhilim bitanem diye konuşuyorduk hergun. Evli insanlarda ozaman aa pardon evli değiliz sanmışım da aldattım karımı der. Bu bildiğin ahlaksızlık işte

1 senedir beraberdik her şeyi yaşadık ama başka kiza mesaj atmis. aldatmis bi çok. kez yaptı. affwttim. 8 aydır barışmak istedim. o istemedi peşini bırakayım diye bana bikinili bi kızın beline sarılıp foto atmış aylardır canım yanıyor kaldıramıyorum intikam. almak için bi erkekle beraber olucam 2 gün sonra. Evde seks yaparken kısa videoyu ona aticam. Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ? Bidaha da hix bi iletişime gecmeyecegim amacım sadece başka kızların beline sarılarak attigi fotoğrafları ona iade etmek.
Eğer başka adamla seks yaparsanız ve videoyu eski sevgilinize atarsanız , bir ömür boyu seks yapamaz kahrından ölür bence

Belki bir geceligine sevgili olup oyle yatacaktir ahshd

Bana opustugum icin karaktersiz diyene bak hele, karakter paçalardan akıyor. O kadar akmış ki kalmamış :D
Şu şekil karaktersizler ahlaksızlar midesizler demişti bu arkadaş dimi :27:
cache-v2

Benim yazdıklarıma çok itibar etmeyin esas olan Mune Mune ve site kuralları :)
Site kurallarını doğru uygulamaya çalışmama olan güvenin için teşekkür ederim🙏

Konu zaten yanlış bölümde, tabii aşağıdaki mesaj da durum tespiti adı altında üslupsuzluğa gireceğinden banlanma sebebi, o yüzden durum tespiti yaptım diyerek her aklımıza gelen durum tespitlerini yazmıyoruz😌

@Kazen mesela " salak gibi duruyorsun" demek durum tespiti mi yoksa cezai işlem mi?

Site kurallarını doğru uygulamaya çalışmama olan güvenin için teşekkür ederim🙏

Konu zaten yanlış bölümde, tabii aşağıdaki mesaj da durum tespiti adı altında üslupsuzluğa gireceğinden banlanma sebebi, o yüzden durum tespiti yaptım diyerek her aklımıza gelen durum tespitlerini yazmıyoruz😌
Zaten soru sormuştum apla :)

Back
X