Herkesin annesi kendisi için özeldir evet benim için de önemli ama önemlinin dışında olmalı bir anne evladını anlayabilmeli sürekli eleştirmemeli sürekli evladının olumsuz yönleriyle ilgilenmemeli 2 yaşında bir oğlum var. Annemle altlı üstlü oturuyoruz ve ben işim olduğunda rahat bir şekilde çocuğumu bırakmalıyım değil mi ama bırakamıyorum. Sebebi Annem günde iki paket sigara içen bir insan ve oğlumun yanında da benim yanımda da hiç çekinmeden sigarasını içebiliyor, oğlumu ona bırakıp geri döndüğümde oğlum aynı yerde saatlerce televizyonun karşısında televizyon izliyor ya hiç mi oyalıcak birşeyler bulamaz insan. Onu geçtim dünden yaptığı hazır çorbayı bile içirebiliyor bugün bunun tartışmasını yaptık ve bunları onunla paylaştığımda hayır ben yapmadım ben tv izletmiyorum, ne var sen de hazır çorba yapıyorsun ama ben mecbur kalmadıkça hazır çorba yapmam ve yapsam da asla ertesi güne kalmaz dökerim diyorum nasıl bağırmaya başlıyor geçen gene böyle bir tartışma yaşandı çocuğumu kucağıma verdi ve al git bi daha da bırakma dedi çocuğunu. Asla konuşulmuyor Siz olsanız napardınız artık ben içinden çıkamıyorum bende mi bir sorun var hatam nerede??