Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde 1en az %50artıs olması gerekiyorBakarmısınız arkadaşlar 5. Gün embriyosu 6. Gün 10 çıktı
8. Gün 27 oldu
10. Gün 58 oldu
12. gün 72 oldu
14. Gün ise 108 oldu
hala ümitliyim ben hayalkırıklığı yaşamakta istemiyorum ama bekliyorum öyle
Doktor takip edelim dedi bilmiyorum ya2 günde 1en az %50artıs olması gerekiyorher şey bizler için üzüntünüzü anlayabiliyorum. Umarım bu süreci güzelce atlatırsınız
![]()
Hamilelik ihtimali için mi yoksa dış gebelik için mi bekleyelim dedi . Benım doktorum direkt ilaç ve iğneyi bırakmamı söyledi hiç mi ihtimal yok diye sordum ama malesef demişti. Umarım bir mucizeniz olurDoktor takip edelim dedi bilmiyorum ya
Gebelik için devam edelim dedi banaHamilelik ihtimali için mi yoksa dış gebelik için mi bekleyelim dedi . Benım doktorum direkt ilaç ve iğneyi bırakmamı söyledi hiç mi ihtimal yok diye sordum ama malesef demişti. Umarım bir mucizeniz olur
Sizin dış gebelik yada kimyasal gebelik miydi?Hamilelik ihtimali için mi yoksa dış gebelik için mi bekleyelim dedi . Benım doktorum direkt ilaç ve iğneyi bırakmamı söyledi hiç mi ihtimal yok diye sordum ama malesef demişti. Umarım bir mucizeniz olur
Ve değerleriniz nasıldıHamilelik ihtimali için mi yoksa dış gebelik için mi bekleyelim dedi . Benım doktorum direkt ilaç ve iğneyi bırakmamı söyledi hiç mi ihtimal yok diye sordum ama malesef demişti. Umarım bir mucizeniz olur
20-44-48-70 şeklinde yükseldi 48 iken doktor kimyasal gebelik olacak ilaçları bırakalım dedi. Ben yine bir kere daha verdim 70 cıktı daha sonra devam etmedim iki üç gün sonra adet oldumVe değerleriniz nasıldı
Ben doktordan ayrı verdim bu değerlerim benim kendi verdiğim değerler.20-44-48-70 şeklinde yükseldi 48 iken doktor kimyasal gebelik olacak ilaçları bırakalım dedi. Ben yine bir kere daha verdim 70 cıktı daha sonra devam etmedim iki üç gün sonra adet oldum
Bende kendim test gününden önce vermiştim 6. Gün 20 - 8. Gün 44 - 10. Günde merkezde vermiştim 48 cıkınca böyle söylemişti. İnsallah doktorunuzun dediği gibi artış devam ederBen doktordan ayrı verdim bu değerlerim benim kendi verdiğim değerler.
Doktora verdiğim değerler 12.gün 54 14.gün 82 oldu doktor 1.5 kat artış devam et dedi
Amin hayırlısıyla inşallahBende kendim test gününden önce vermiştim 6. Gün 20 - 8. Gün 44 - 10. Günde merkezde vermiştim 48 cıkınca böyle söylemişti. İnsallah doktorunuzun dediği gibi artış devam eder![]()