bu şekilde evlenme teklif edicekmiş ama bugün ayrıldık ?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
arkadaşlar bi önceki konumu biliyosunuz sevgilimin iğrenç bi hareketi olmuştu ve ayrıldık. ama içim buruk.

ayrıldım kızlar ama içim buruk yorumlarınıza ihtiyacım var. sevgilim hep evlenme teklifinin orjinal olacağını söylerdi. ve ayrılırken söyledi çalışmalarını yapıyomuş. babam vefat etti benim küçükken. babamın mezarı şehir dışında hep gidelim seni ondan istiycem derdi. meğer evlenme teklifini babamın mezarında yapıcakmış. orayı süsleyip beni götürcekmiş. çok kötü oldum bunu duyunca.

niye yeptıkı o salaklığı. ayrılmıyım diye sözler verdi. sana bi daha öyle bişey yaşatmıycam diye. elini uzattı tut dedi. tutmadım :KK43:

inşallah doğru olanı yapmışımdır .toparlanıcam dimi :/

Eski knunuzu bilmiyorum ama ssnki oglan tkrsr barisin die sizi hassas yerinizden vuruyor :110:

olabilir ama hep derdi babanın mezarına gidicez ilk iş diye. böyle bişey düşünüyomuş demekki. tabi ayrılmıyim diye farklı söylediği şeyler oldu. ama yaptığı davranışta affedilir mi sence?

canım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/

canım asker dönüşü ileri şeyler istemişti yakınlaşma anlamında bende askerde diye olumlu konuştum nişan filan olcak diye. sonra nişanı erteledim. bi de evlenmeden de istemiyosun tamam bişeyler oluyodu ama. sonrasında gelince caydım bu da sinirlendi ben istesem bulurum diye skpe tan bi kıza yazdı ve memelerinin fotosunu yolladı bana düşün :/
hatırladım konuyu. salla gitsin pisliği :KK66:
evlilik teklifi fikrinin etkısınde kalma.. istediği şey olmayınca her haltı yıyen tiplerden. evlendiğinde daha kötülerini yapar emin ol.

hatırladım senin konunu.seni aldatmış bu sonuçta daha neyi affedeceksin bırak gitsin duygusallığından yararlanmaya çalışıyor.

ya bu adam ergenlikten ya çıkamamış yada yarım bıraktığı ergenliğini yeniden yaşamaya başlamış bu ne iğrenç bişey ve kızmayın nolu yaptığı çok komik siz o an öyle söylemiş olabilirsiniz ama fikir değiştiredebilirsiniz ve kesinlikle doğru olanı yapmışsınız
yani bi kızın o resmini size yolladı diye erkekliğini mi kanıtladı size sakın yapmayın hayatınızı mahvedersşnşz
ayrıca babanız sizin zayıf noktanız sizi direk ordan vurcak ve hiç orijinal bi evlilik teklifi değil bence.......

Hyr yapti igrnclige ne dmk sevgilne baska kizlarla knusup sonrs o kizlrin memelerni gondermek hoh derler adama

aynen öyle yaptı. ben ona tamam diyip yaşamadım haksız bendim ama karşılığında bu iğrenç davranışı yaparak bitirdi ilişkimizi. bana gelmiş diyo ki seni ailemle tanıştırdım herkes nişan bekliyo. ne yapabilirim sanki benim ailem beklemiyodu.

Konuyu hatirliyorum.. Suan onun icin uzulmene gerek yok.. Seni babandan isteyecektim diyen akli basinda adam, o resimleri sana gonderirken seninle zorla yatmak isterken nerdeydi o akli, insanligi?

Sanki seni geri kazanmak icin soylenen bir yalan gibi geldi bana

aynen öyle yaptı. ben ona tamam diyip yaşamadım haksız bendim ama karşılığında bu iğrenç davranışı yaparak bitirdi ilişkimizi. bana gelmiş diyo ki seni ailemle tanıştırdım herkes nişan bekliyo. ne yapabilirim sanki benim ailem beklemiyodu.

Bosver cnm sen sen ol sakin afetme evlenincede bu hsreketleri yapar emin ol . Yaslarnz kac ?

X