- 18 Ocak 2018
- 3.097
- 8.570
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesettürlü bi insan balkona sortla cıkmayacagı icin sana ne yorum yapsın?Canlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada
Ne kadar da sahiplenen bir errrkek. Zor bulunur böylesi. Bas nikahı bacım.Canlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada
Bugün buna benzer bir konu açılmıştı okuyun istersiniz. Evliliğin yürüyüp yürümeyeceğine karar verirsiniz. 7 yıl sonra boşanmayı düşünüyormuş ona göre iyi düşünün.
nerden bulabilirim ?Bugün buna benzer bir konu açılmıştı okuyun istersiniz. Evliliğin yürüyüp yürümeyeceğine karar verirsiniz. 7 yıl sonra boşanmayı düşünüyormuş ona göre iyi düşünün.
Tesettür ne alaka gerçekten, siz tesettürlü arkadaşlarımın balkona askılı bluz ve şortla çıktıklarını mı düşünüyorsunuz???Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica etmemin sebebi sizden eşiniz böyle taleplerde bulunsa sizler nasıl tepki verirsiniz
Erkek arkadaşınızken karışıyorsa evlenince de karışacak. Bunları göze alarak bir karar vermelisiniz.Canlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada
Tesettürlüler: ben ne alaka?Canlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada
YokTesettürlü değilim yorum yapabiliyor muyum?
Cevabım içimde kaldı...Yokbi örtü at başına illa cevap vercem diyosan
gidilir gidilir bununla sen evlen de iyi kızlarımıza denk gelmesinCanlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada
Sen kendinden ödün verirsen evlenirsiniz.Canlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada
Zaten tesettürlü oldukları için eşlerinin uyarmasına gerek yok ki.Balkona ya da dışarıya çıkarken ona dikkat ederek çıkıyorlardır.Siz tesettürlü değilsiniz zaten.Nasıl bir alaka kurdunuz ki?Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica etmemin sebebi sizden eşiniz böyle taleplerde bulunsa sizler nasıl tepki verirsiniz
Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ?
Evlilik düşünecek kadar seviyorsan ve doğru insan olduğuna inanıyorsan ben kendimden ödün verirdim sonuşta gerçek ve doğru aşkı da bi kere bulabiliyoruz. Bu şekilde fikir ayrılığına düştüğünüz başka konu yoksa ve kıskançlığı sadecw kıyafet yüzündense bence orta yol aranabilir. Açık ama kapalı kızlardan biriyim bende, eşim sadece kıyafet konusunda biraz hassas geri kalan hiç bi konuda karışmaz. Çok sevdiğim için severek değiştirdim gardrop tarzımı.Canlar, erkek arkadaşım kıyafetime takıntılı asla şort, elbise vs giydirmiyor balkona dahi şortla çıkamıyorum bacaklarımı kimsenin görmesini istemiyor kavga ayrılma söz konusu oluyor. Bu şekilde evliliğe gidilir mi ? Tesettürlü arkadaşlarımızdan yorum rica ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz ? Ben tesettürlü değilim bu arada