• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekilde gebelik olur mu?

Dilarassssuuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kızlar merhaba. 2 ay önce sürtünmeyle ilişkim oldu (vajina ve çevresine boşalma olmadı) 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. 2 defa da adet oldum (düzensiz olduğu için zamanlarını bilmiyorum ama birinde 5 gün sürdü birininde 4.günündeyim şuan 2.adetimi oluyorum) doktora gittim ilişkinin 6.haftasında ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi. Ben yinede sizlerinde fikrini almak istiyorum umarım yargılamadan yardımcı olursunuz 🙏

Yok yok sinirlenmicim.. Sanki bir kişi var farklı farklı üyeliklerle burdakileriin asabını bozmak için aynı tür konuları açıp acıp duruyor ve eğleniyor gibi.. Yoksa bir insanın bu.şekilde hamilelik olmayacağını bilmemesi imkansız yani

5-6 yaşındaki kız çocuğun öpmeyle hamile kalınıyor düşüncesi gibi birşey bu 😅 lütfen yapmayın internet denen birşey var doktora da gitmişsiniz üstelik

Vahiy mi insin gökten hamile değilsiniz diye, anlamadım ki!
Değilsin işte, neyin inadı bu?

5-6 yaşındaki kız çocuğun öpmeyle hamile kalınıyor düşüncesi gibi birşey bu 😅 lütfen yapmayın internet denen birşey var doktora da gitmişsiniz üstelik
İnternete olabilir yazdığı için endişelendim zaten. Yani gebeyken adet olunabilir yazıyor

İnternete olabilir yazdığı için endişelendim zaten. Yani gebeyken adet olunabilir yazıyor
İyi de doktor sana olmadığını söylemiş. Hala inanmıyorsun. Ben hamile değilsin diyince inanacak mısın? Hamile değilsin.

Degilsin canım 2. Adetini de görmüşsün bebek hemen olan bise değil sandığımız gibi. Vajenin etrafına bile gelmemiş relax ol 😊

Degilsin canım 2. Adetini de görmüşsün bebek hemen olan bise değil sandığımız gibi. Vajenin etrafına bile gelmemiş relax ol 😊
Sonunda içimi rahatlatan bir mesaj teşekkür ederim. İnternette gebeykende adet olunabilir yazıyordu o yüzden bu kadar endişelendim

Sonunda içimi rahatlatan bir mesaj teşekkür ederim. İnternette gebeykende adet olunabilir yazıyordu o yüzden bu kadar endişelendim
Olabiliyor ama o kısa sürüyor. Hayatina devam et bnce bosver , bisey değil canım. Özel bölgenin içerisine gelmedkce bise olmaz rahat ol.

Sorduğum için buradayım zaten. Google gebeyken adet görülür mü yazın bakın ne çıkıyor
Google'a gebelik oluşması için ne lazımmış diye sordun mu sen? Bu kadar cahillik olamaz çok kızıyorum senin gibilere böyle bir çağda nasıl bu kadar bilgisiz olabiliyorsunuz

Sorduğum için buradayım zaten. Google gebeyken adet görülür mü yazın bakın ne çıkıyor

ona bakarsanız Google a rahim duvarı inceliği yazsan 3. 4. satırda rahim ağzı kanseri falan çıkıyor.
parmağım kanadı yazsan parmak kanseri falan çıkıcak nerdeyse. herkesin bir olmadığını ve şartlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurun.

ona bakarsanız Google a rahim duvarı inceliği yazsan 3. 4. satırda rahim ağzı kanseri falan çıkıyor.
parmağım kanadı yazsan parmak kanseri falan çıkıcak nerdeyse. herkesin bir olmadığını ve şartlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurun.
İşte herkes bir olmadığı için bu soruyu sormak istedim ihtimal olabilir mi diyorum

Back
X