Bu şekilde hamile kalan var mı?

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
850
160
33
27
Öncelikle bat 30 agustos ve hipertiroidi hastasiydim uzun sure thromazol kullandm bir faydasi olmadi 1 ayda propicil ile duzeldi t4 ve t3. Ama tabi dusuk dozla devam ediyorm gebelikte de kullaniliyormus. 11 aydir deniyoruz olmuyordu. Bu degerler duzeldi ve baska da engelimiz yoktu. Bu rahatsizligi atlatip gebe kaldigini ogrenen oldu mu🥹 umutluyum iyilestim diye tamam bu sekilde gebe kalan da var ama tabi zorluyor insani. Su an hic engel olmayinca beklemekteyim umitliyim.. lutfen yazinn bu arada adet oncesi donemdeki gibi siskinlik, gaz ve asiri istah var.

Neden olmasın ol der ve olur 🌸
Ya hadi insallah 11 aydir deniyoruz. Ve gercekten süreç cok yorucu. Surekli aglamaktan tek cizgi gormekten o kadar cok yoruldum ki. İki gun once ogrendim iyilestigimi ve inan tum gun sadece engelimin kalmayisina agladim. Uzun zamandir mutluktan aglamiyordum. Bir de hamile kaldigimo ogrensem dunyalar benim olacak..

Ya hadi insallah 11 aydir deniyoruz. Ve gercekten süreç cok yorucu. Surekli aglamaktan tek cizgi gormekten o kadar cok yoruldum ki. İki gun once ogrendim iyilestigimi ve inan tum gun sadece engelimin kalmayisina agladim. Uzun zamandir mutluktan aglamiyordum. Bir de hamile kaldigimo ogrensem dunyalar benim olacak..
Allah gönlünüze göre versin, stres yapmayın bebek odaklı olmayın biraz akışa bırakın olur inşallah

Az kaldı belirtileriniz var mı ?
Ya iste asiri gaz ve karnin cok sis yandan bakinca falan. Ama adet oncesi de olurdu boyle. Memelerim agriyor bastirip bakinca kontrol amacli ve asiri istahim açik yani dunden kalan yemegi yiyip ardindan tatli yiyebiliyorum

Ya iste asiri gaz ve karnin cok sis yandan bakinca falan. Ama adet oncesi de olurdu boyle. Memelerim agriyor bastirip bakinca kontrol amacli ve asiri istahim açik yani dunden kalan yemegi yiyip ardindan tatli yiyebiliyorum
İnşallah diyelim:))

Tiroid zihinsel gelişimi etkiliyor diye biliyorum. O yüzden hamile kalınca drlar direkt ilaca başlıyor. Siz değerleri önceden duzeltmişsiniz. Allah gönlüne göre versin canım.

Back
X