Ya hadi insallah 11 aydir deniyoruz. Ve gercekten süreç cok yorucu. Surekli aglamaktan tek cizgi gormekten o kadar cok yoruldum ki. İki gun once ogrendim iyilestigimi ve inan tum gun sadece engelimin kalmayisina agladim. Uzun zamandir mutluktan aglamiyordum. Bir de hamile kaldigimo ogrensem dunyalar benim olacak..Neden olmasın ol der ve olur
Allah gönlünüze göre versin, stres yapmayın bebek odaklı olmayın biraz akışa bırakın olur inşallahYa hadi insallah 11 aydir deniyoruz. Ve gercekten süreç cok yorucu. Surekli aglamaktan tek cizgi gormekten o kadar cok yoruldum ki. İki gun once ogrendim iyilestigimi ve inan tum gun sadece engelimin kalmayisina agladim. Uzun zamandir mutluktan aglamiyordum. Bir de hamile kaldigimo ogrensem dunyalar benim olacak..
Onu da denedim bi sure ama elimde degil inaninAllah gönlünüze göre versin, stres yapmayın bebek odaklı olmayın biraz akışa bırakın olur inşallah
Az kaldı belirtileriniz var mı ?Onu da denedim bi sure ama elimde degil inaninsu an gun sayiyorum..
Ya iste asiri gaz ve karnin cok sis yandan bakinca falan. Ama adet oncesi de olurdu boyle. Memelerim agriyor bastirip bakinca kontrol amacli ve asiri istahim açik yani dunden kalan yemegi yiyip ardindan tatli yiyebiliyorumAz kaldı belirtileriniz var mı ?
İnşallah diyelim:))Ya iste asiri gaz ve karnin cok sis yandan bakinca falan. Ama adet oncesi de olurdu boyle. Memelerim agriyor bastirip bakinca kontrol amacli ve asiri istahim açik yani dunden kalan yemegi yiyip ardindan tatli yiyebiliyorum
İnsallahİnşallah diyelim:))
Tesekkur ederimm. İnsallah bu ay o haberi alirim 7 gunum kaldiTiroid zihinsel gelişimi etkiliyor diye biliyorum. O yüzden hamile kalınca drlar direkt ilaca başlıyor. Siz değerleri önceden duzeltmişsiniz. Allah gönlüne göre versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?