Bilmiylrum gercten sanki bütün korkular bana yuklenmisTabiki her şey kafada bitiyor ama bazı durumlarda eğer kişi kendi başına mücadele edemiyorsa, korkularına yenik düşüyorsa profesyonel destek almakta fayda var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiylrum gercten sanki bütün korkular bana yuklenmisTabiki her şey kafada bitiyor ama bazı durumlarda eğer kişi kendi başına mücadele edemiyorsa, korkularına yenik düşüyorsa profesyonel destek almakta fayda var.
Vala benim görümcem 20 yaşında evlendi hiç öyle değildi ve o şu an hamile bile bende şaşırıyorum sorun bende mi acabaÇocuksun daha tabi korkarsın.
Herkes yok diyor mümkün degilKalabilirsin
O da çocukmuş.Vala benim görümcem 20 yaşında evlendi hiç öyle değildi ve o şu an hamile bile bende şaşırıyorum sorun bende mi acaba
İmkansız değilHerkes yok diyor mümkün degil
Öyle olan varmı kiİmkansız değil
Yani öyle ama bizim ailelerde bu sekildedir herkes bu civarda evlenir sorun bu yaşta değil ya benim başka sorunum var zatn mesele yaş değil kiO da çocukmuş.
Bu sitede bi üye var ve gerçekten imkansız değil bence sen psikiyatra git bu şekilde olmaz tedavini ol yaşla alakası yok ben ilk seksimi çoook daha küçük yaşta lisede yaşadım. Karnına boşalsın. Normal bile doğurdum yani ben de doğumdan çoook korkuyordum meselaÖyle olan varmı ki
Hangi üye acaba varmı ismiBu sitede bi üye var ve gerçekten imkansız değil bence sen psikiyatra git bu şekilde olmaz tedavini ol yaşla alakası yok ben ilk seksimi çoook daha küçük yaşta lisede yaşadım. Karnına boşalsın
Hatırlamıyorum konusunda yazmışlardı 40 yaşında hala vajinusmus tedavi olmamışHangi üye acaba varmı ismi
Ya çocuk istiykrum ama bu şekilde daha yapmadan olmasini bende istemem eşim o şekilde yaptığı için dedim açan olur muBu sitede bi üye var ve gerçekten imkansız değil bence sen psikiyatra git bu şekilde olmaz tedavini ol yaşla alakası yok ben ilk seksimi çoook daha küçük yaşta lisede yaşadım. Karnına boşalsın. Normal bile doğurdum yani ben de doğumdan çoook korkuyordum mesela
Sakın yapma ne zaman tavşan gibi sevişirsiniz en az 1 sene geçen sonra yaparsın ben 7 senede yaptım evlilikte cinsellik önemliYa çocuk istiykrum ama bu şekilde daha yapmadan olmasini bende istemem eşim o şekilde yaptığı için dedim açan olur mu
Öyle tabiki,bı asabilsem . zarım yırtıldı ama birleşme olmuyor çok zorSakın yapma ne zaman tavşan gibi sevişirsiniz en az 1 sene geçen sonra yaparsın ben 7 senede yaptım evlilikte cinsellik önemli
birleşme ve yumurtlama dönemi olmadan zor bir ihtimalSlm kzilar vajinismus um bende kızlık zarım açıldı ama eşimle birlikte olamıyorum,ama eşim vajinanın üstüne deliğe bı**lyr sizce o şekilde hamile olabilir mi insan .
Görümcen geç kalmış.Niye beklemiş o kadar evlenmek için.Vala benim görümcem 20 yaşında evlendi hiç öyle değildi ve o şu an hamile bile bende şaşırıyorum sorun bende mi acaba
Dişilik meditasyonu falan yapın kadınlığınızla barışmaya çalışın.Bence o şekilde hamile kalmazsınız ama şansa bırakılır mı bilemedim bu sorunu aşmadan sağlıklı olmazSlm kzilar vajinismus um bende kızlık zarım açıldı ama eşimle birlikte olamıyorum,ama eşim vajinanın üstüne deliğe bı**lyr sizce o şekilde hamile olabilir mi insan .
Evet hamile kalma ihtimaliniz var tabi spermler hareketli tam vajinaya boşalıyorsa hamile kalma olasılığı yüksek.forumda da okuduk yıllardır vajinismus olup hamile kalan çocuk doğuran.Vajinusmusu yenmek için forumda sayfalar var oraları takip edip egzersizleri yapın mutlaka , yaşla vs alakası yok bilinçaltında yatan birşeyler va
Hangi sayfa peki bilginiz varmı neyle ilgili nasıl ulasicamEvet hamile kalma ihtimaliniz var tabi spermler hareketli tam vajinaya boşalıyorsa hamile kalma olasılığı yüksek.forumda da okuduk yıllardır vajinismus olup hamile kalan çocuk doğuran.Vajinusmusu yenmek için forumda sayfalar var oraları takip edip egzersizleri yapın mutlaka , yaşla vs alakası yok bilinçaltında yatan birşeyler var demek