Bu şekilde hamilelik olur mu dalga geçmicek insanlar cevap versin

Hledmr01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
47
9
1
31
bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu

Farkındayım ama yinede yaptığı hatadan dolayı insan düşünüyo ister istemez daha iyi bilgili olanlara sormak istedim

bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu
1 iki kat ic camasiri nasil vardi 2 pecete meden vardi 3ic camasiri varken islak mendille nasil sildin 4 bunlari acikla dalga gecmiycrm soz ha bide 5 madem korkuyosn neden bole bisey oldu.bunlarin hepsinin cevabini istiyorm

Şaka misin ? Hem diyorsun 2 kat çamaşır vardı bide pecete+ pecete de hiç islanmamis hemen silmissin ıslak mendil ile. Bu durumda gebelik olmaz asla.

Boşalmada çekerken az gelmiş hemen sildim 2 kat iç çamaşırında ihtimali sordum

Bu gonderi onceden de acildi ismini degisip falan actin sanirim dalga geciyorsun burda hamile kalmak icin yillarini veren inssnlar var bu kadar kolay olsaydi herkes saniyede hamile kalirdi insanlarin hashas noktalari ele alarak dalga gecmeyin !!!

Ayni sekilde bir baskasi da soramaz o zaman sizin gibiler bu sistemimi uyguluyor dalga geciceginiz konular bunlar olmasin isiniz falan yok belli ki birazdan admin gelir halleder zaten

Dalga geçmek için yazmıyorum ya daha bilgili olanlar vardır diye sordum düzgünce olur yada olmaz demek çok mu zor

Back
X