- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
ahahhah ağzımdan aldin lafi.bu iyiydi bak :))Yahu 2 kat çamaşır, arada peçeteyle cinsi münasebet mi yaşanır?
Çelik kalkan don giyin bundan sonra, en azından soğuk bir şey hiddedersiniz çift olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahhah ağzımdan aldin lafi.bu iyiydi bak :))Yahu 2 kat çamaşır, arada peçeteyle cinsi münasebet mi yaşanır?
Çelik kalkan don giyin bundan sonra, en azından soğuk bir şey hiddedersiniz çift olarak.
Madem dalga geccen ne yazıyosun madem dalga geçicen yazma git daha önemli konularla uğraş başlığı iyi okumadın heraldeYahu 2 kat çamaşır, arada peçeteyle cinsi münasebet mi yaşanır?
Meraktan soruyorum, herhangi bir haz aldınız mı siz ya da partneriniz?Anladım olmaz dedinizi ben en son yazdığınıza cevap verdim sadece
Dalga geçmedim, haliniz trajikomik zaten.Madem dalga geccen ne yazıyosun madem dalga geçicen yazma git daha önemli konularla uğraş başlığı iyi okumadın heralde
Dalga geçmeden yazsanızBu şekilde hamile kalma ihtimalin ne kadarsa, partnerinin kendi kendine takılırken seni hamile bırakma şansı o kadar
Olasılık istedin al sana olasılıkDalga geçmeden yazsanız
her topige ayni soru heBen sadece 2 kat çamaşırdan çekerken az boşalma oldu iç çamaşırna ama 2 kat iç çmaşaırı vardı o şekilde ihtimal varmı diye sordum tek ve net bi cümle verebilirsiniz dalga geçceksenizde yazmayın.
Anlamadımmtam dediğiniOlasılık istedin al sana olasılık
2 kat bide arada peçete olduğu içinn giyiyorum boşalcağını anladığında çekilirken az iç çamaşırının dışına gelmiş hemen sildim öyle diyimHamile kalırsın dediğine göre çekerken boşalmış zatı muhterem senin iç çamaşırlarınla mı giriyodu içine acaba yoksa iç çamaşırını kenara çekip mi giriyodu ? İstersen 10 kat giy adam yüzeysel yaptıysa çekerken nasıl boşalıyor anacım bide 2 kat iç çamaşırı niye giyiyon ki iki kat sütyen giyenleri anlıyoz da sen nereni büyütmek istiyosunbaşka saçma sorun var mı bakem
Niye sinirleniyon ki işin açığı biz iç çamaşırını çıkarıp ilişki yaşıyoz sen 2 donla nasıl yaptın eğer normal bi şekilde birleşme olduysa ki çekerken boşaldıysa ki ön sıvıda bile hamiş kalanları duyduk yok sen 2 kat don üzerinden adamı boşaltabildiysen hiç don eskitme anacım adamına soyle duvara sürtünsünŞunu niye giydin falan diye sormasanız ben ihtimal var mı 2 kat iç çamaşırıyla az boşalmada hemen sildim bunu soruyırum bana soru sotmayın bilen olur yada olmaz dicek bu