bu şekilde lekelenmeler yaşayan ve sonra geçen varmı:(

apolet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
69
2
0
İstanbul
persembe gunu gece kahverengi bi leke geldi peceteye ve hemen dr gittik dr alttan muayene etti kese yerinde ama hafif kanama var dedi progestan verdi... dün sabah pembemsi leke geldi yine peceteye (bu arada ic camasirima bulasmadi hic temizlenirken peceteye geliyo hep) aksaama kadar 3 kez falan belli belirsiz gordum en son bugun kahverengi oldu rengi cok korkuyorum boyle durum yasayip atlatan varmi bu illa ki kotu bisey olacaginin ghabercisimi?:(

ben 11 haftalık hamileyim. neredeyse 6. haftamda kahverengi lekelenmem başladı hatta 2 kez kanamam da oldu.
önce progestan iğne verdi doktorum, sonra ilacını verdi.
bu durum çok sık görülen bi şey dedi doktorum illa kötü bi sonuç çıkarılmaması gerekir ama gene de düşük tehlikesi olarak görmeliyiz demişti.
şuan bir sorunum yok çok şükür ama tekrarlayabilirde:( allaha emanetiz.

persembe gunu gece kahverengi bi leke geldi peceteye ve hemen dr gittik dr alttan muayene etti kese yerinde ama hafif kanama var dedi progestan verdi... dün sabah pembemsi leke geldi yine peceteye (bu arada ic camasirima bulasmadi hic temizlenirken peceteye geliyo hep) aksaama kadar 3 kez falan belli belirsiz gordum en son bugun kahverengi oldu rengi cok korkuyorum boyle durum yasayip atlatan varmi bu illa ki kotu bisey olacaginin ghabercisimi?:(

benim de kahverengi akıntım vardı doktor progestan verdi ilacı kullanmaya başladığım andan beri kesildi hala ilaca devam ediyorum umarım bı sıkıntı olmaz öyle umut ediyorum geçmiş olsun

aynı dertten muzdaribim ben de. hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri lekelenmem var. 2 kere de damla damla kanamam oldu. yavaş yavaş kafama takmayı bıraktım progestan içiyorum 2 haftadır işe gitmiyorum raporluyum. lekelere alıştım da kanı gördüğümde bayılmıştım. ama bu tavırlar bebeğe çok zararlı elinde değil biliyorum ama korkma sakin olmaya çalış. bebeğimin kalp atışlarını duydum herşey yolunda ama hala lekelenmem var. demek ki olcak bu hep,önemli olan bebeğin gelişmesi

Canım aynı sorun bendede oldu bende 6 hafta 4 günlük hamileyim 2 gün önce lekelenme oldu doktoru aradım progestan adında ilac yazmıstı ona basla dedi cok sükür bi sorun yokk bugun dr gittim bebişi gördümm rabbim onları bize bağışlasın.kafana taakmaaa stresten uzak dur

benimde 5.5 haftalıkken lekelenmem olmuştu.doktor progestan vermişti.bebeğim küçük olduğu için kalp atışlarıda duyulmamıştı daha doktor umutsuz konuşmuştu biraz.ama geçti şimdi 12 haftalık oldu.herşeyi gayet normal görünüyor.çoğu hamilelikte oluyor sanırım.moralini bozma bide kendini yorma.ağır kaldırma ben o günden sonra doğru dürüst alışverişe bile çıkmıyorum.

içiniz rahat olsun arkadaşlar aynı şeyi bende yaşadım
zamanla geçti benimki ilk haftalardı hatta hastanede bile yattım ama şimdiki aklım olsa yatmazdım
bu durumda gebeligin başındayken alttan muayneyi kabul etmeyin arkadaşlar
salaklık bu ya bunu yapan dr anlamıyorum zorla düşük yaptıracaklar
bak ulturasyonda kalp atışı kese varsa tamam daha ne kurcalıyon anlamıyomki ya:47:
bu muayneyi bende kabul ettim etlik zübeyde hanımda acile gittiginizde tansiyonuz düşse bile direk alttan bi muayne ediyorlar
ama özeldeki drlar buna kızıyor bidaha izin vermeyin arkadaşlar

korkmayın arkadaslar benım 12 haftaya kadar devam ettı.hıc kanamam olmadı ama sureklı kahverengı lekelenmem oluyordu.rahımde kanamam vardı.sukur toparlandı ama ıkızlerımden bırını kaybettım:(neyse allah bana kzıımı bagıslasın.uzulmeyın gecer

BOL SU İÇİP DİLENMELİSİNİZ. GEÇER İNŞ. ENDİŞELENMEYİN SİZ RAHAT OLUN Kİ BEBEĞİNİZDE MUTLU VE RAHAT OLSUNN :nazar: AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK YAZIYORUM..

lekelenmelerim yine dewam ediyo kizlar bende damlama seklinde degil 2 kez pembemsi oldu ama genelde kahwerengi dun dr gittim ilgisizin onde gideni ultrason cihazini ne ara tuttuda o goruntuyu yakaladi anlamadim ucgen cikti kesem normalde 6+1 dim dun 5 haftalik gelisimi war kese yamuk sagliksiz dedi hemen baska dr gittim bugun kalp atislarini bile duydum gelisimi iyi kese saglikli dedi cok sukur ..... progestan 100 luk gunde 3 kez iciyodum 200 luk gunde 1 tane yazdi kan hapi werdi .... bu arada ilk lekelenmemde alttanda muayene etmisti baska dr:(

lekelenmelerim yine dewam ediyo kizlar bende damlama seklinde degil 2 kez pembemsi oldu ama genelde kahwerengi dun dr gittim ilgisizin onde gideni ultrason cihazini ne ara tuttuda o goruntuyu yakaladi anlamadim ucgen cikti kesem normalde 6+1 dim dun 5 haftalik gelisimi war kese yamuk sagliksiz dedi hemen baska dr gittim bugun kalp atislarini bile duydum gelisimi iyi kese saglikli dedi cok sukur ..... progestan 100 luk gunde 3 kez iciyodum 200 luk gunde 1 tane yazdi kan hapi werdi .... bu arada ilk lekelenmemde alttanda muayene etmisti baska dr:(

zaten başımıza ne geliyorsa bu doktorların alttan muayne merakından geliyor bidaha kabul etme
iyi dr bul önce doktorun sabit olsun degiştirme
hangi ildesin doktor seçiminde de yardımcı olacak arkadaşlar vardır canım

zaten başımıza ne geliyorsa bu doktorların alttan muayne merakından geliyor bidaha kabul etme

istanbuldayim canim kolan hast gidiyorum normalde orada asli hanim onerilde ona baslamak istiyorum ama ben lekeyi gece gordugum icin nobetci olan melizz isminde bir dr var o bakti ki hic memnun kalmadim anlatmasindan falan ben kendi kendimi rahatlattim resmen

ay canim only_you onceki kullandigim nick yanlislikkla girmisim yanlislik olmassin :) ist hast onerisi alirsam cok iyi olur beylikduzu esenyurt civari ilk gebelik olunca haliyle afalliyosun

Selam canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben de hamileliğimi öğrendiğim günlerde seninki gb.lekelenmelerim olmuştu doktorum progestan vermişti ama kese çok sağlıklı durmuyor demişti 5.doktorumda boş gebelik olduğunu söyledi doktor ve kürtaj oldum benim patoloji sonucum mol gebelik çıkmıştı.Şimdi yazdıklarını okuyunca ilk lekelenmelerimin olduğu günler aklma geldi ben de senin gb herkese soruyordum ama bu konuda o kadar çok cevap alabilisin ki hepsi seni strese sokmaktan başka işe yaramaz canım benim nacizane tavsiyem inançlı ol ama asla şunu unutma bebişinin dünyaya gelme zamanı geldiyse istersen şakır şakır kanaman olsun yine de gelir ama yoksa Allah'ın takdiri demek ki zamanı gelmemiş daha demen gerekli canım,dilerim herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın çok araştırma,çok okuma,stres asla yapma canım sağlıkla kal.

canım çok geçmiş olsun wc dışında kalkmadan yatman gerekiyor ilacını kesinlikle ihmal etme ayrıca kasım 2013 topiğinde bir çok arkadaşımızın kanaması oldu hapın yanı sıra iğnede kullandılar ordaki arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsin ve doktor konusunda da sana mutlaka yardımcı olacaklardır..

cok tesekkurler kizlar gercekten okudukca stres bastigida oluyodu bazen rahatlatanda oluyodu sukur skintim yok kesildi ins tekrarlamaz herseyin hayirlisi..

bugun oyle bir uzanmistim uyumusum 2 kez uykumda irkildim karnimi biri skistiriyo vuruyo gibi oldu net hatirlamiyorum ama cok korkmusum ruyamda biri bebege zarar vermeye calisti:( dua etmeden yatmistim ama cok etkilendim

cok tesekkurler kizlar gercekten okudukca stres bastigida oluyodu bazen rahatlatanda oluyodu sukur skintim yok kesildi ins tekrarlamaz herseyin hayirlisi..

selam bende de ayni problem var 5 hafta leklenenme oldu kahverengi , hala da devam ediyor ama azaldi , progresteran igne ve hap kullaniyorum doktor dinlenmemi soyledi surekli yatmak degil de kendimi yormamak ve de normal dedi ultrasonda kanama gorulmese kanama bebek veya plasentatdan gelmiyor demektir ..bi de bunu yasayan ve dogum yapan cok var , kime sorduysam kahverengi normal dedi ..sen kalp atislarini duydun mu ve hap kullaniyormusun ?
Allah hepimize annelik duygusunu yasatsin amin

selam bende de ayni problem var 5 hafta leklenenme oldu kahverengi , hala da devam ediyor ama azaldi , progresteran igne ve hap kullaniyorum doktor dinlenmemi soyledi surekli yatmak degil de kendimi yormamak ve de normal dedi ultrasonda kanama gorulmese kanama bebek veya plasentatdan gelmiyor demektir ..bi de bunu yasayan ve dogum yapan cok var , kime sorduysam kahverengi normal dedi ..sen kalp atislarini duydun mu ve hap kullaniyormusun ?
Allah hepimize annelik duygusunu yasatsin amin

insallah canim 10 gundur coooook sukur hic lekem yok tertemiz insallah saglicakla kucagimiza aliriz meleklerimizi.... bende surekli yatmiyorum ilk zamanlar yattim yattikca stres oldum daha cok dusunup daha cok evham yapiyorum Allah yatircak kadar kotu yapmasin ins... bugun tam 8. haftadayim 6+2 de kalp atisini duyduk sukur ... 2 kutu 100mg lik gunde 3 kez progestan ictim sonra dr 200 mg sadece yatarken icmemi soyledi simdi oyle yapiyorum +folbiol+ kan hapi iciyorum ...senin durumun nedir

insallah canim 10 gundur coooook sukur hic lekem yok tertemiz insallah saglicakla kucagimiza aliriz meleklerimizi.... bende surekli yatmiyorum ilk zamanlar yattim yattikca stres oldum daha cok dusunup daha cok evham yapiyorum Allah yatircak kadar kotu yapmasin ins... bugun tam 8. haftadayim 6+2 de kalp atisini duyduk sukur ... 2 kutu 100mg lik gunde 3 kez progestan ictim sonra dr 200 mg sadece yatarken icmemi soyledi simdi oyle yapiyorum +folbiol+ kan hapi iciyorum ...senin durumun nedir

ben 6+2 kalp atislarini gordum ama duyamadik sadece ekrandan gorundu kalbin atigi..ne guzel sen duymusun ..ben her 4 gun progreston igne aliyorum diyer 3 gun ise gunde iki kere 100mg hap ..benimde baya azaldi lekelenmem hatta dunden beri hic yok ..
senin icin cok sevindim inshAllah hepimiz kavusuruz bebislerimize ,amin.

Back
X