bu şekilde mümkün mü

Evet hamilelik bu kadar kolay oluyor. Sevgilinizin spermleri süper kahraman gibi, pantolon deler cinsten, SiiiMeN
Ben hamilelik kolay oluyor diye bir iddiada bulunmadım. Sadece kafamı kurcalayan bir soru hakkında buraya yazdım. Araştırdım ve spermler hareketli olduğu için eğer vajinaya sızarsa ihtimal olduğu yazıyor. Yoksa bana da saçma ve mantıksız geliyordu.

Sperm havayla temas ederse ölür
Vajinanın içindeki sıvı spermi canlı tutuyor
2 sağlıklı birey düzenli ilişkiye girse bile o ay hamile kalma olasılığınız %20
İlişkiniz varsa doktora gidin
Doğum kontrol hapı kullanın
Bu şekilde acaba hamilemiyim diye strese sokarsanız kendinizi belirti ararsınız

Teşekkür ederim
Bir daha böyle bir şey yaşayacağımı sanmıyorum bana büyük bir ders oldu yaşattığı sıkıntı korku yetti ilk ve sondu. Bilgisizliğim için kusura bakmayın bana göre de mantıksız imkansız fakat araştırma içine girip ihtimalleri okuyunca endişe ettim sizlere danıştım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim umarım benim kuruntumdur

gelelim senin konuna ocak ayından beri sevişip sevişip her seferinde adetin gecikince buraya konu açıyorsun. Sana sevişme diyen yokta 6 aydır hiç mi bir şeyler öğrenmedin. Diğer hesabında ne oldu da yeni hesap açtın ...0

adet olup gebelik var mı diye konu açtın size hiç mi öğretmedi ananız, ablanız. Etrafınızda hadi sizi bilgilendiren yok eşşek kadar olmuşsun bu cahillik nedir? Yahu anne olacaksınız yazık inan yetiştireceğiniz çocuklara yazık. Ben böyle ağır yazınca benim üstüme geliyorlar ama pes yahuuu

bu cahillik değil ! buraya üye olabiliyorsanız bir zahmet google tarafında sorun, araştırın ama sevişip sevişip gelip burada milletin sinirini cahilliğiniz ile hoplatmayın.

Mune beni hakaretten banla şimdi

abla sana yılbaşında anlattılar, yazılı anlattılar, sözlü anlattılar sen ders almamışsın ki hala devam ... sende ki bu kuruntu değil

kullanıcı adı değişikliği yapıp üyelik iptali yapmaya kalmış kullanıcı adı değişiklik gerekçesi ; bu hesap bana ait değil ....

he gülüm he bir anda 2 hesapta iptal edildi

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…