- 20 Haziran 2022
- 4
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Nermin aydin
iyi akşamlar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum fakat bir kaç sitede okuyunca endişe ettimMümkün değil
Cevabı zaten biliyorsun
Ben hamilelik kolay oluyor diye bir iddiada bulunmadım. Sadece kafamı kurcalayan bir soru hakkında buraya yazdım. Araştırdım ve spermler hareketli olduğu için eğer vajinaya sızarsa ihtimal olduğu yazıyor. Yoksa bana da saçma ve mantıksız geliyordu.Evet hamilelik bu kadar kolay oluyor. Sevgilinizin spermleri süper kahraman gibi, pantolon deler cinsten, SiiiMeN![]()
Sperm havayla temas ederse ölürBen hamilelik kolay oluyor diye bir iddiada bulunmadım. Sadece kafamı kurcalayan bir soru hakkında buraya yazdım. Araştırdım ve spermler hareketli olduğu için eğer vajinaya sızarsa ihtimal olduğu yazıyor. Yoksa bana da saçma ve mantıksız geliyordu.
Teşekkür ederimSperm havayla temas ederse ölür
Vajinanın içindeki sıvı spermi canlı tutuyor
2 sağlıklı birey düzenli ilişkiye girse bile o ay hamile kalma olasılığınız %20
İlişkiniz varsa doktora gidin
Doğum kontrol hapı kullanın
Bu şekilde acaba hamilemiyim diye strese sokarsanız kendinizi belirti ararsınız
Öncellikle iyi akşamlar affınıza sığınarak kafamı kurcalayan bir konu hakkında bilgi almak istiyorum belki güleceksiniz belki kızacak hatta belki dalga geçeceksiniz ama lütfen kusuruma bakmayın..
Ben adetim bittikten 2-3 gün sonra erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadım. O çıplaktı benim pantolonum ve iç çamaşırım vardı.. erkek arkadaşım göğüslerime boşaldı fakat sonradan farkettim ki pantolonuma da boşalma olmuş. Belki çok mantıksız ama benim pantolonum kalın değildi bu şekilde pantolonumdan sperm sızmış olabilir mi ? Pantolonuma olan boşalmadan hamile olabilir miyim nolur kızmayın bana sonradan pantolonumda görünce endişe ettim bir türlü kafamdan atamıyorum son çare sizlere danışmakta buldum kendimi belki hepiniz güleceksiniz belki de dalga geçeceksiniz belki de bende birinden böyle bir şey duysam saçmalık derdim fakat endişe ediyorum böyle bir şey olabilir mi
Teşekkür ederim
Bir daha böyle bir şey yaşayacağımı sanmıyorum bana büyük bir ders oldu yaşattığı sıkıntı korku yetti ilk ve sondu. Bilgisizliğim için kusura bakmayın bana göre de mantıksız imkansız fakat araştırma içine girip ihtimalleri okuyunca endişe ettim sizlere danıştım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim umarım benim kuruntumdur![]()