Doğuma Hazırlık bu sepet beşik mi acaba?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
118
Ankara
arkadaşlar sitede gezerken gördün.çok merak ettim.acaba sepet peşik dedikleri bumu yoksa başka bir adı varmı?:CüvCüv:

Eklentiler

• $img0553k.webp
    $img0553k.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 3.893
evet sepet besik bende bu sepet besikten almayi dusunuyorum fiyatida uygundu hatirladigim kadariyla. heryere tasinabilir salonda yatak odasinda ama sanirim 4 5 ay yatabiliyor. hangi seteden buldun arkadasim
bir markaninkine(mothercare) cok benziyor.

canım evet bu sepet beşik, ama daha değişik bir çok modelleri oluyor, fakat bende bu modeli çok beğendim. bende almıştım daha önce sepet beşik, eğer almamış olsaydım bende alırdım bu sepetten.

allahım o nasıl güzel bişeyyy ....bayıldım ..mothercare ın kendi sitesinde 34 euro fakat birkaç mağazayı aradım sordum ayağıyla falan 200 tl yi geçio...alan var mı acaba...

ewt çok şirin bişi dimi.bebek odasının yanında bundan da almayı düşünüyorum.yatak odamda durur nr güzel.ayyy bebişim gelsinde hayırlısıyla..

bende sepet beşık aldım cok çeşitlerı var bıraz daha buyuklerı ufakları vs ama bence ılk sepet olması hem rahatlık hem kullanışlılık yonunden cok ıyı

benimde bambu beşik ama böle değil tahtadan büyük ayaklı istediğin yere götürebiliyon ama buda güzelmiş güle güle kullan

evet bende bu sepet beşigi mather care de görmüştüm bakırköy caruselde diger lerindenmi bundanmı alsam karar veremedim

Back
X