- 29 Kasım 2016
- 24
- 12
- 3
- 33
- Konu Sahibi pisa_ayisi
-
Cok seviyorum diyorsunuz sevgi ask kolay bulunmuyor. Pisman olacagnz bir sey yapmyn. Uzaktayken boyleyse ozledgindendr belki. Eger ayrilacaksanzda yuz yuze yapmalisnz. Bise uzakrasnz daha kotu hissedebilirsiniz.
Ayrılın diyemem eveti işaretledim ama kısmen, biraz ara verin bence. Hem kafanı toparlarsın hemde karşılıklı olarak daha net ve doğru kararlar verirsiniz.
saygısızlık şiddet küfür yoksa, sizi ezmeye çalışmıyorsa, küçük görmüyorsa, ataerkil bir şekilde baskılamaya çalışmıyorsa, özlemekten ve kıskançlıktan hır çıkarıyor olabilir. o zaman ayrılma derim.
sevgin varsa ama çok yorulduysan artık için şiştiyse ayrılabilirsin o başka.
ama tabi saygısızlık vs varsa düşünmeden ayrıl.
Yaa saygısızlık var ve ben çok emek veriyorum ciddi ciddi bir şey söylüyorum konuşalım halledelim diyor hadi konuş dinliyorum hıhı falan diye konuşuyor. Emeklerime yazık mı oluyor...
ne gibi saygısızlık derken ne mesela?
kendi yaptığı şey derken?Mesela biz farklıyız biraz kültürlerimiz yaşantılarımız ben onu olduğu gibi kabul ediyorum o bana seni değiştiricem diyor. Dinlemiyor ve kendi yaptığı şeyi bana atıyor. Konuşuyorum alakasız bir şeyden bahsediyor. Ya da çok dengesiz. Diyorum ki dışarı çıkıyım mı çık diyor sonra demek çıktın haa diyip kavga ediyor.
kendi yaptığı şey derken?
haa anladımbu saatte bu derece algı hehe kusura bakmayın
bence biraz adam yüz bulmuş fazlaca
burnunu mu sürtseniz dedim
Ayrılmayı düşünebildiğinize göre çok çok sevdiğiniz ya da vazgeçilmez değildir. Buradan bizim ayrıl veya devam et dememizle olmaz. Siz gerçekten ileride aynı sıkıntıları yaşadığınızda başa çıkabilecek misiniz? Mantığınız ya da hisleriniz. Kendinize bazı soruları sorup cevabına göre hareket etmeniz daha iyi olur. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
tamamen ayrılmayı göz almanız lazımAma nasıl yapıcam o taktik işlerinden de ben anlamam hiç, bir fikriniz var mı??
Mesela biz farklıyız biraz kültürlerimiz yaşantılarımız ben onu olduğu gibi kabul ediyorum o bana seni değiştiricem diyor. Dinlemiyor ve kendi yaptığı şeyi bana atıyor. Konuşuyorum alakasız bir şeyden bahsediyor. Ya da çok dengesiz. Diyorum ki dışarı çıkıyım mı çık diyor sonra demek çıktın haa diyip kavga ediyor.
şimdi açık konuşucam bence farklı kültürden düşünceden yaşantıdan insanlar sevgili kalamıyorlar, çünkü illa bi taraf diğer tarafı eleştiriyor ve değiştirmeye çalışıyor bu da saygıyı yitirtiyor ve zamanla sevgi de azalıyor. bu yüzden huylar ne kadar benzerse o kadar uyumlu ve saygılı bir ilişki oluyor, ki onlarda bile sorunlar çıkabiliyor.
karşı tarafı değiştirmek isteyebilir insan. eğer karşı tarafın iyiliği içinse bu. mesela sigarayı bıraktırmak, sağlıklı beslenmek için zorlamak, spora başlatmak, çalışkan olması için telkin etmek vs bunlar karşı tarafı yükselten şeyler. mesela atıyorum cesaretsiz biridir, karşı taraf cesaret verir, ya da asosyaldir, karşı taraf sosyalleşmesi için dürtükler. bunlar güzel şeyler ve bence gerekli. üstelik ilişkide karşı tarafı yükseltirken seni de dolaylı olarak yükselten şeyler. bu ilişkiye verilen emektir ve ikiniz için de olumludur. eğer değiştirmeden kasıt bunlarsa sıkıntı yok. ha yok mini etek giyme, makyaj yapma, ayrı eve çıkma, vs gibi seni ve özgürlüğünü kısıtlayan bir değiştirmeden söz ediyorsan arkana bakmadan kaç.
Yani kısıtlama derken direkt yapma falan demese de ilerdeki beklentisi öyle oalcaktır daha muhafazakar bir aile ve düşüncelerimi saçma buluyor...
kesin aldattığını filan düşünüyordur zaten benceanladım sıkıntıların noktasını. bence boğucu bir ilişki olmuş oluyor ve olmaya devam edecektir. benim için bitirme noktası olan şeyler bunlar. özgürlüğüme düşkünüm özgürlüğü sadakatsizlik olarak sayıp bana zulm edecek insan sevgiyi bilmiyordur zaten ondan üstünü çizer atarım.
kesin aldattığını filan düşünüyordur zaten bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?