bu sessizlik neden?

askmeran

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
26
1
16
Denizli
1 ay önce canıma tak ettirdi kocam olacak o vefasız insan.Benimle yasamak istemedigini söyleyip, ailesini istemedigimi bahane ederek daha dogrusu annesi olacak o kadın her dakika her saniye oglunu doldurup kandırıp bütün ailesi o şeytan ablaları da muradlarına erdiler ben annemin evine geleli 1 ayı gecti ama ne arayan var ne de soran ne yapmaya calısıyolar anladım bütün akrabaları eş ve dostları tepkili bana bunları yaptıkları icin ins bi an önce de bosattırırlar ogullarını da ben de böle nankör insanlardan kurtulurum...

şimdi nasıl bir çelişki bu anlayamadım açıkçası . sen kocandan uzak olduğun için memnun musun yoksa aramıyolar diye üzülüp sitem mi ediyorum çözemedim. biraz daha açar mısın . cümleler kapalı uçlu olmuş biraz yani biraz karmaşık anlatmışsın sanki. yada burnumdaki acı başıma vurdu ben anlayamıyorum

e$in ayrilmak Istemi$ sende babayin evine dönmü$sun
sessiizlik derken bo$anma davasi açmasinimi kastediyorsun ?
onu diyorsan davayi ilk açan daha zararli çikiyordu bu i$den galiba yani mahkemedeki nafaka konusunda vs

ama dava di$inda bi ses bekliyorsan onu bilemiycem
yada bari$in diye araya girmelerini mi kastediyosun

Son düzenleme:
Seven adam bırakın 1 ayı 1 gün bile karısından ayrı kalsın istemez. Bence davayı açan siz olmayın ama barışmak isterse de barışmayın, 1 ay geçmiş aklı neredeydi? kendisi açsın davasını boşanın kurtulun.

Belliki ipler kopma noktasına gelmiş..büyükler araya girip nasıl sonlandıracağınızı konuşsunlar..tabiki siz aramayın.. Herkesin tepkisi bana yazmışsınız..benmi yanlış anladım.. Sanırım pekte suçsuz değilsiniz??? :44:

Alıp kazığa oturtmak lazım bu erkekleri, en güzel çözüm.

hayır tabiki de barısmak felan iştemiyorm ben bosanmaya karar verdigim icin annemlerin yanına döndüm. Bütün aile bana etmediklerı eziyetler kalmadı hep hata yaptı 2 gün sonra aglaya aglaya pisman oldu ben hep affettim yuvamı yıkmak istemedim ama son noktaya geldi dayak bile yedim canıma tak etti her dedigini yaptm karılık görevlerimi yaptım saygımı bi gram olsun yitirmedim.Gecen sene mayısta evlendim 1 yılın 6 ayı calısmadı.Ben acmıycam onlar acıcak benim icim rahat alnım acık Allah'a şükür.O ana kuzusu ailesiyle bir oldu bu yuvayı yıkmak icin elinden geleni yaptı.Davayı o acıcak susmayıp bian önce acsınlar tek istegim bu. Bütün akraba ve dostları benden yana yaptıklarından dolayı herkes onlara tepkili yaptıklarını bilmeyen kalmadı ama onlar hala yalanlar söyleyip bana suc buluyonlar.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

madem senin kafanda gönlünde bitmiş bu evlilik o zaman ne farkederki davayı kimin açtığı. hayır davayı o açsa nolacak sen açsan nolacak. neyin yarışındasın, ya da amacın ne? bi açıkca yaz da anlayalım.. bittiyse kafanda aç davanı boşa adamı..

ben yuvam yıkılsın istemedim onlar bu hale getirdi.beni evden kovmadan 3 gün önce mihrim olan altınlarımı zorla elimden aldılar ve mahkeme de ben bunları istiycem nafaka ve tazminatımı bunlar benim hakkım. Annesi olacak kadın o kadar şeytan ki oglunu benden soguttu bana düsman etti. Ve ben dava acarsam bosanmak icin niye bu kadar acele ediyo başkasıyla evlencek die iftira eder. Onlar kolaylıkla iftira atan insanlar. Madem yuvamı yıktılar oğlunu da onlar boşatacak.Dinimizde boşanmak icin bazı seylerin olması gerekiyo zina gibi icki gibi...

eninde sonunda ararlar,sende sessizliğini koru.
ayrılmak isteyen onlarsa gidip davayıda onlar açsın sen hiç uğraşma.
hem davayı karşı taraf açarsa nafaka talebin falan daha rahat oluyormuş sanırım
çok net bilmiyorum ama öyle birşeyler vardı,hukukçulara sorarsan daha iyi bilgilendirirler.

Eşin şu anda evi terk etmekten dolayı sana boşanma davası açabiliri biliyorsun değil mi

Neden siz terkettinizki.Ayrılmak isteyen terketseydi.O gitseydi anasnın evine.

bende bunu anlamiyorum
hem evi terk ediyorsunuz hemde arayan soran yok diyorsunuz
neden arasınlarki, tüm bağlar kopmuş siz o evden çıkınca
bişeyleri yaparken 2 kere düşünmek lazım
arkasında duramayacağı adımlar atmamalı bir insan
gerekiyorsa evden erkek gitmeli
bir kadın evinden çıktığımı bikere çikmalı geri dönüşümü olmaz bence

evi neden terk ettigime tepki veren arkadaslar ben zaten geri dönmemek üzere baba evime geldim bu simdilik bisey degil ki 6 aydır her kavgamızda beni evden kovdu hatta bi defasında elimden para ve anahtarımı alıp kapı dısına attı beni sonra da evden kendi cıktı gitti dedi.Annesinin lafıyla dayak bile yedim köpekler gibi pisman oldu affettim.Herseyi bahane edip kavga etti esyalarımı dısarı attıgını söyleyip defol döverim öldürürm diyen biriyle aynı evde daha ne kadar kalabilirdm.beni böle tehdit ederken siz napardınız.Benim aramalarından kastım biz davayı acıyoruz veya esyalarınızı alın demeleri yoksa benim geri dönme gibi bı niyetim yok.ben magdur oldugumu anlatmaya calıstım bu memlekette kadın genelde eziliyo haksızlıga cok fazla ugruyo malesef ben cok sabrettim alttan aldım yuvayı disi kus yapar derler ya ben o emegi vermek icin elimden gelini yaptım ama onlar yıktı daha fazla kendimi yıpratmamak icin kurtulmak istiyorum. Degmeyen insanlara daha fazla caba harcamamak gerek

eğer kendi gitti derlerse
yada başkası var ondan gitti derlerse
seni dödüğünü bilen birileri varsa etrafında mahkemede şahit olarak sunarsın

aç davanı kurtul canım onları bekleme bile
eğer seni dövdüğüne evden kovduğuna dair şahitlerin varsa kolay boşanırsın altınlarını nafakanı da alırsın
hiç boşuna onların keyfini bekleme

Altınlarını alırsın mahkemede merak etme. Altınları kadına veriyor mahkeme. Davayı sen açarsan mahkeme masrafları bildiğim kadarıyla ona kalıyor. O açsın. Ya da anlaşmalı boşanın.Ama bu durumda pek anlaşmaya yanaşacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…