Bu Sevgili olayları ne olacak?

Dmlaaydn

'' Batmadık ama su alıyoruz hala "
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
148
12
98
29
Sevgilim benimle ilgilenmiyor. Ailesine o bakıyor ve şimdi askerlik işi çıktı. Çok çalıştığını söylüyor. Yaptığımız hararetli bir konuşma sonrasında beni aramayı ve bana yazmayı bıraktı. Mesajlar atıyorum, arıyorum hatta yalvarıyorum ama yine yok. Gitmek istediğimde öyle mi diyor dün ayrılık imasında bulundum sanki kabul etti gibi ama bilmiyorum. Sosyal medyada aktif fazlasıyla. Arkadşları ile konuşuyor, resimler atıyor ama bana dönüş yapmıyor. Senle konuşarak anlaşamıyoruz dediklerimi yapmıyorsun diyor ama tam olarak ne istediği de belli değil. Çok çaresiz kaldım günlerdir aglıyorum ama o buna inanmıyor hep beni suçluyor. Ne yapmalıyım?

Ailesine o bakıyor demişsin. Ailesi o olmadan geçinemeyecek durumdaysa ayrıl zaten. İlerde evlensen 2 ev bakmak zorunda kalcaksınız yada senıde aynı eve sokmak isteyebılır. Pişman olursun

"Amaaan kapris çekmeye mi geldim dünyaya, zaten kafam dolu" diye düşünüyor bence

Bırakın istediği gibi davransn neden kendinizi küçük düşürüyorsunuz ısrar ederek ?

Ayrıca...
Ailesine bakan bir erkek evlendikten sonra da iki hane birden bakmak zorunda kalacak bundan adınız gibi emin olabilirsiniz... Siz de zamanla yıpranacak ve hatta " bıktım artık kendime bişey alamıyorum" diye söyleyeceksiniz...

Bırakın istediği gibi davransn neden kendinizi küçük düşürüyorsunuz ısrar ederek ?

Ayrıca...
Ailesine bakan bir erkek evlendikten sonra da iki hane birden bakmak zorunda kalacak bundan adınız gibi emin olabilirsiniz... Siz de zamanla yıpranacak ve hatta " bıktım artık kendime bişey alamıyorum" diye söyleyeceksiniz...
Benim meleğim var zaten. Lakin haklisiniz kendimi küçük düşürüyorum bunun farkındayım ama duygularıma engel olamıyorum.

Benim meleğim var zaten. Lakin haklisiniz kendimi küçük düşürüyorum bunun farkındayım ama duygularıma engel olamıyorum.
Mesleğiniz olması sizin bunları sorun etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor... Bu sefer " ben çalışıp eve bakıyorum eşim ailesine veriyor" olur... Biz burada bunların örneklerini çok gördük...

Ayrıca burada ben çok seviyorum deyip kendi başını yakan o kadar çok kişi var ki ... Takipte kalın bence burayı...

Bu yaptiginiz hararetli konusmanin icerigine de bagli. Ne konusuldu da bu kadar tepki aldi?

bir süre susmayı deneyin.
yalvarmamak için kendinizi zor tutuyorsanız da bunu yapmalısınız kendiniz için...

Mesleğiniz olması sizin bunları sorun etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor... Bu sefer " ben çalışıp eve bakıyorum eşim ailesine veriyor" olur... Biz burada bunların örneklerini çok gördük...
Tabiki olabilir gelecekte yani haklı olabilirsiniz işte mantık devre dışı kalınca insan bunları düşünemiyor :(

Biraz dengesiz galiba sevgilin.Kafasina gore davraniyo.
Sen de onun her hareketi icin kendini suclamayi birak ve kendini bu kadar ezdirme.
Seninle konusmak istemeyen birine neden yalvariyosun?
Bir kere de o yalvarsin

Back
X