Bu Sevgili olayları ne olacak?

Bu yaptiginiz hararetli konusmanin icerigine de bagli. Ne konusuldu da bu kadar tepki aldi?
Ben onun sevgisi ve inandırıcı olması konusunda eleştiri de bulundum. Zaten eleştirilere çok açık biri değil o günden beri işte böyle gidiyor 1 hafta olmak üzere

Ben onun sevgisi ve inandırıcı olması konusunda eleştiri de bulundum. Zaten eleştirilere çok açık biri değil o günden beri işte böyle gidiyor 1 hafta olmak üzere
Yalvarmak hos degil tabiki. Ama zamaninda yapmadim diyemem. Hakliyken bile yalvardigim olmustur. O gun yalvarmasam devam eder miydik bilmiyorum. Ama bugun beraberiz. Evliyiz. Cocugumuz var. İkimizde daha olgunuz, daha sakiniz, daha bagliyiz. Kalbinizden geceni yapin.

Yalvarma.
Niye yalvariyorsun sevse zaten seni bu konuma düşürmez.
Gurur onur gibi erdemlerden taviz verdikce seviyor olsa dahi sogur.hatta sen bile uzun vadede kendinden sogursun

Yalvarmak hos degil tabiki. Ama zamaninda yapmadim diyemem. Hakliyken bile yalvardigim olmustur. O gun yalvarmasam devam eder miydik bilmiyorum. Ama bugun beraberiz. Evliyiz. Cocugumuz var. İkimizde daha olgunuz, daha sakiniz, daha bagliyiz. Kalbinizden geceni yapin.
Sizde bir ümit olmuş ama ben ümit göremiyorum sevgisine bile inanmıyorum artık zaten hayat benim için çok zor geçiyor cidden yorulduğumu hissediyorum

Biraz dengesiz galiba sevgilin.Kafasina gore davraniyo.
Sen de onun her hareketi icin kendini suclamayi birak ve kendini bu kadar ezdirme.
Seninle konusmak istemeyen birine neden yalvariyosun?
Bir kere de o yalvarsin
O yalvarmaz biliyorum gururu ağır basıyor onun yani benim gibi değil onu biliyorum. Mesela ben şimdi manyak gibi sürekli özür diliyorum ama o yapmaz böyle şeyler. Belki de onun gibi olmak lazım

Back
X