Bu sevgisizliği üzerimden atamıyorum.

valla canım eskiye dair hiçbişey hissetmiorum yeni evlendiği kadın ona çektiriyo şimdi hiç acımıyorum ne takip ederim ne sorarım oğlumun babası diye haberim oluyo yaptıklarından sadece iyiki ayrılmışım diyorum sadece okadr şuanki halimin huzuruna mutluluğuna bakıyorum oh be diyorum ne iyi etmişim :1:

Zor şeyler yaşamışsın

Yazdıklarından anaç ve sabırlı biri olduğunu düşündüm. Eskiyi içinde taşıyan insanlardan uzak dur çünkü iflah olmuyorlar. Geçmişte bir yere takılıp kalan insanın yeniden sevmesi zor. O yüzden bu durumlarda acaba diye yoklama kendini. Sen iyi niyetle sabır ve anlayış gösterirsin onlar seni bir dönemi atlatmak için basamak olarak kullanır. Hayatındaki kişi doğru adamsa senin içine o güveni verecektir, bu bir his, hissedemiyorsan uzak dur, illa olacak diye bir şey yok. Uzun zamanlar geçirmişsin üzülerek, boşanma daha da zor kendine yüklenme, bırak iyileşsin duyguların. Yalnızlık telaşıyla yeni şeylere prim verme. Dua et bol bol, Rabbim karşına hayırlı insanlar çıkarsın

canım benim yaaa
birbirimizi tanıyoruz artık
ama şu sorgulama halini bende çok yaşadım
şu an ki sevgilim 4 yıl önce bir ayrılık yaşamış
ve ilk çıktığımız da bana şunu dedi
X den ayrıldığımdan beri hayatıma başka kişiler girdi ama kalbim hiç çarpmadı
durdu sandım
bir daha aşık olamam sandım taki seni görene kadar dedi
ama ben bi ara o kızı saplantı haline getirdim sürekli kendimi kıyasladım bunu ona da yansıttım hatta
ve çok büyük tepkiler aldım
sonra farkettim ki böyle yaparak o kızı cazip hale getiriyorum
şimdi kendimi toparladım
evet şahane güzellekte biri değilim
ama seviyorum ve seviliyorum
canım ben inandım artık sende inan
dün o kadar güzel şeyler yaşattı ki bana
şans ver sende karşındakine şans ver bence

canım benim yaaa
birbirimizi tanıyoruz artık
ama şu sorgulama halini bende çok yaşadım
şu an ki sevgilim 4 yıl önce bir ayrılık yaşamış
ve ilk çıktığımız da bana şunu dedi
X den ayrıldığımdan beri hayatıma başka kişiler girdi ama kalbim hiç çarpmadı
durdu sandım
bir daha aşık olamam sandım taki seni görene kadar dedi
ama ben bi ara o kızı saplantı haline getirdim sürekli kendimi kıyasladım bunu ona da yansıttım hatta
ve çok büyük tepkiler aldım
sonra farkettim ki böyle yaparak o kızı cazip hale getiriyorum
şimdi kendimi toparladım
evet şahane güzellekte biri değilim
ama seviyorum ve seviliyorum
canım ben inandım artık sende inan
dün o kadar güzel şeyler yaşattı ki bana
şans ver sende karşındakine şans ver bence

Offf offf bilşmiyorum işte içimden atamıyorum :(

Bir kadin sürekli benzer şeyler yasiyorsa, bir cemberin icindeyse ve dönüp hep ayni yere geliyorsa içine dönmesinin zamani gelmiş demektir.
Senin durumunda ise bence Sen kendini sevmiyorsun ve sevilmeye değer bulmuyorsun demektir. Bu yüzden de bunu sana hatirlatacak insanlari cekersin hayatina. Bir farkindalik yasamadikca ayni seyler olur durur.
Bu maalesef birçok kadinin sorunu ben de dahil. Yetistirilme, anne baba ilişkimiz, cevremiz bunu bize kodluyor. Simdi bircok kadin aa ben super yetistirildim kendimi de seviyorum diyebilir...bende sorun yok savunmasina gecebilir.... ama aslinda bircogumuz bunu ortmek icin maskeler kullaniyoruz.
İçine don ve ozunden seni koparan seni bu kadar degersiz hissettiren duyguyla yuzlesmeye çalış. Bu zorlu bir yolculuk ve bir destege ihtiyacin olabilir. Kurtlarla Koşan Kadınlar adli kitabi da siddetle tavsiye ederim.

Bir psikolog gideceksin arkadaşım..
Manevi yardım alman şart, duygusal anlamda kötü şeyler yaşamalısın.
İnsanlar bazen kendilerinde olan bir şey varsa bunu göremiyor ama iyi bir danışman bu konuda gerçekten çok faydalı..
Çevrenden, internetten araştır ve mutlaka psikolojik olarak yardım al..
Sakın ben delimiyim diye düşünme, eskiden derlerdi ya bir büyüğe bilene danışmak diye,
Psikologlarda böyle (istisna kötü doktorlar vardır) ama iyi bir doktora denk gelirsen kendi hayatında ki irinleşmiş noktaları bulup temizlemeni sağlıor ve bakış açını değiştiriyor.
Dolayısıyla insanı rahatlatıp, daha kapsamlı ve manevi anlamda daha donanımlı bir kişiliğe büründürüyor.
Şiddetle tavsiye ederim..

Bir kadin sürekli benzer şeyler yasiyorsa, bir cemberin icindeyse ve dönüp hep ayni yere geliyorsa içine dönmesinin zamani gelmiş demektir.
Senin durumunda ise bence Sen kendini sevmiyorsun ve sevilmeye değer bulmuyorsun demektir. Bu yüzden de bunu sana hatirlatacak insanlari cekersin hayatina. Bir farkindalik yasamadikca ayni seyler olur durur.
Bu maalesef birçok kadinin sorunu ben de dahil. Yetistirilme, anne baba ilişkimiz, cevremiz bunu bize kodluyor. Simdi bircok kadin aa ben super yetistirildim kendimi de seviyorum diyebilir...bende sorun yok savunmasina gecebilir.... ama aslinda bircogumuz bunu ortmek icin maskeler kullaniyoruz.
İçine don ve ozunden seni koparan seni bu kadar degersiz hissettiren duyguyla yuzlesmeye çalış. Bu zorlu bir yolculuk ve bir destege ihtiyacin olabilir. Kurtlarla Koşan Kadınlar adli kitabi da siddetle tavsiye ederim.

çok çok teşekkür ederim tavsiyen için.
Ama, kendini sevilmeye layık bulmamak nasıl bir şey bilmiyorum.
Bende ki durum ise ben sevilmeye layık biriyim neden sevilmiyorum hissiyatı.
öncelerde bu duygu beni ağlatırken şimdilerde öfkelendiriyor.

ama, dediğiniz çok doğru sürekli aynı noktaya geliyorum farklı insanlarla.
Mesela benim kesinlikle hayatımdaki insanın geçmişine takmak gibi bir huyum var bu net yani.
sağolsun onlarda çok yardımcı oluyor.

ama, hayatımdaki insanın diğerlerinden farkı var değişirmi bilmiyorum çünkü bazen çok itiyorum onu ama, o benden kopmuyor.
Yani ben bir adım gittiğimde mutlaka o da geliyor. bazen adım atmasam da geliyor.
Mesela çok sık söylediği birşey var; ben sana nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çünkü herşeye kırılıyorsun diyor ve evet gerçekten de öyle çok kırılganım.

♥gözyaşı♥;32654567 .!.:
Bir psikolog gideceksin arkadaşım..
Manevi yardım alman şart, duygusal anlamda kötü şeyler yaşamalısın.
İnsanlar bazen kendilerinde olan bir şey varsa bunu göremiyor ama iyi bir danışman bu konuda gerçekten çok faydalı..
Çevrenden, internetten araştır ve mutlaka psikolojik olarak yardım al..
Sakın ben delimiyim diye düşünme, eskiden derlerdi ya bir büyüğe bilene danışmak diye,
Psikologlarda böyle (istisna kötü doktorlar vardır) ama iyi bir doktora denk gelirsen kendi hayatında ki irinleşmiş noktaları bulup temizlemeni sağlıor ve bakış açını değiştiriyor.
Dolayısıyla insanı rahatlatıp, daha kapsamlı ve manevi anlamda daha donanımlı bir kişiliğe büründürüyor.
Şiddetle tavsiye ederim..

evet gitmeyi düşünüyor ve istiyorum fakat, nasıl bir doktor veya kim yardımcı olur hiç bilmiyorum..

Benim sadece uzaktan bakarak yürüttüğüm şey şu: Çok kırılgansın ve içinde başka birilerinin dolduracağını sandığın bir sevgi boşluğu var. Bir adam seni sevdiğini de söylese belki ona inanmayacaksın, sevgisini test edeceksin…vs.

İçine dönmek dediğim şey şu: Benim düşünceme gore bizler mutlak sevgiden geliyoruz (Allah bize kendi ruhundan üflemiş, içimizde tanrısal şeyler var). Mutlak sevgiden geldikten sonra, kalbimiz hep mutlak sevgiyi arıyor, çünkü diğer sevgiler tatmin etmiyor. Aşk bitiyor, sevgili gidiyor.

Kendini keşfetmek, değerini keşfetmek, o tanrısallığı keşfetmek…İşte o “kendilik”, o “değer”, o “tanrısallık” senin içinde. Onu başka yerde aramak hep hayal kırıklığı yaratacak. Onu senden başkası sana keşfettiremeyecek. Her kadında bunları keşfetme gücü var ama cesaret göstermek senin iradene kalmış.

Carl Jung adlı ünlü psikiyatrisin gölge kuramı vardır. İnsanın başka bir insanda nefret ettiği şeyler aslında senle ilgili bişiler söyler. Çok kabaca anlattım. Mesela hep hayatina girenlerin gecmisine takiyorsan kendi gecmisinde yuzlesmek istemedigin seyler olabilir. Kendini gecmisine takiyorsun aslinda barisik degilsin.

Herkesin zayıf, kaba yönleri var ama güçlü, nazik tarafları da var. Kirilgan olabilirsin herkesin kirilgan taraflari var. Hepsini kabullenmek, dışlamamak, kendini kendin olduğun için sevmek işte demek istedigim kabaca bu.

Benim sadece uzaktan bakarak yürüttüğüm şey şu: Çok kırılgansın ve içinde başka birilerinin dolduracağını sandığın bir sevgi boşluğu var. Bir adam seni sevdiğini de söylese belki ona inanmayacaksın, sevgisini test edeceksin…vs.

İçine dönmek dediğim şey şu: Benim düşünceme gore bizler mutlak sevgiden geliyoruz (Allah bize kendi ruhundan üflemiş, içimizde tanrısal şeyler var). Mutlak sevgiden geldikten sonra, kalbimiz hep mutlak sevgiyi arıyor, çünkü diğer sevgiler tatmin etmiyor. Aşk bitiyor, sevgili gidiyor.

Kendini keşfetmek, değerini keşfetmek, o tanrısallığı keşfetmek…İşte o “kendilik”, o “değer”, o “tanrısallık” senin içinde. Onu başka yerde aramak hep hayal kırıklığı yaratacak. Onu senden başkası sana keşfettiremeyecek. Her kadında bunları keşfetme gücü var ama cesaret göstermek senin iradene kalmış.

Carl Jung adlı ünlü psikiyatrisin gölge kuramı vardır. İnsanın başka bir insanda nefret ettiği şeyler aslında senle ilgili bişiler söyler. Çok kabaca anlattım. Mesela hep hayatina girenlerin gecmisine takiyorsan kendi gecmisinde yuzlesmek istemedigin seyler olabilir. Kendini gecmisine takiyorsun aslinda barisik degilsin.

Herkesin zayıf, kaba yönleri var ama güçlü, nazik tarafları da var. Kirilgan olabilirsin herkesin kirilgan taraflari var. Hepsini kabullenmek, dışlamamak, kendini kendin olduğun için sevmek işte demek istedigim kabaca bu.

çok çok güzel yazmışsın gerçekten çok teşekkür ederim.
Hani masallarda ki aşklar vardır ya ben son iki yıldır farkettim ki ben öyle bir aşk istiyorum.
Gerçekten tanrısal bir sevgiyi bir kuldan insandan bekliyorum bunun farkındayım.
ve istediğimi almak için de sürekli baskı yapıyorum ve baskıladığım insanları itiyorum.
Bu baskılara en çok dayanan ve hala dayanmaya devam eden insan şu anda hayatımdaki insan.
Defalarca seviyorum demesine rağmen inanmıyorum.
Onun pürüzlerini affedemiyorum.
Mesela en basitinden dün akşam gittiği yeri haber vermedi ve aradım mesaj attım üç saat sonra öğrenebildim. Gittiği arkadaşlarını sevmiyorum ve onunla görüşmek istemiştim kavga etmekten korkup panik yaptı ve cevap vermeme yolunu seçti sanırım. Bu konularda çok tutarsız sorumluluk alamadı tam olarak. ve ben bunu içten içe "beni sevmiyor sevse böyle yapmaz" gibi bir sonuca bağladım ve bu saat oldu aramalarına cevap vermedim sadece günaydın mesajına onun yazdığının aynını kopyalayıp yolladım. Şu anda soğuk duruyorum mesela. Çünkü şu düşüncemden dolayı sinirleniyorum.

Ben sadece kendimi suçlayamam ama, bende bir eksik bir yerde bi hata var bunun farkındayım.

geçmişinle yaşadığın müddetçe karsında kim olursa olsun mutlu olamazsın demişler ya sürekli dikiz aynasına bakarak yol alamazsın öncelikle bak herkez kendine bir hayat kurmus öle veye böle yol almış gidiyor mutlular mutsuz lar artık onların sorunu önemli olan eminim geçmişle değil anı yaşarak mutlu oluyorlar öle bir zamana geldik ki mutlu olmak için insan önce kendini değiştirmeli kendi değiştiği zaman bazı şeyleri daha net görebiliyor surekli geçmişle yasayarak bence su anki mutlulugunuzada gölge düşüruyorsunuz onlar cok mutlu resimler koymuslar öle gozukuyor varsayalım artık millet özellikle ikinci evliliklerini yapanlar inanın o kadar mutlu değiller sadece gönderme yapıyorlar sanırım bu gönderme yerini buluyır :)

Back
X