Bu sevgisiZlikle nasıl devam etmeliyim bundan sonra?

begonvil85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
51
3
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
2 yıllık evliyim ve inşallah 1 ay sonra doğumum var..
2 görümcem var(eşim ortanca) kayınvalide bir de..
Arkadaşlar ben sessiz biriyim insanlarla kavga etmem.. Eşim maddi manevi hep ailesinin yanında olmuş.. Çok vicdanlıdır..görümceler ve kayınvalidemin Okadar laf sokmaları oldu ve ben onlara hiçbişey diyemedim içimde birikti.. Bi zaman sonra eşime söylemeye başladım eşimle huzurumuz kaçtı .. Size son 2-3 olayı anlatıcam ve yol göstermenizi isticem
1 ay önce küçük görümcem ben eşim dışarda yemek yiyoruz.. Bi arkadaşı rus bi kızla evlenmiş kızı anlatıyo ' abi ya kızı bi görsen okadar güzelki benim dibim düştü' dedi. Şimdi bu normal bi konuşma mı senin abin evli.. Karısı hamile ve yanında.. Orda diyemedim mehmetin de dibi düştü mü diye...( mehmet kocası)
Büyük görümcem eşi ile mutsuz.. En çok kıskanan da o .. Hepsi eşime inanılmaz düşkünler.. Tabiki düşkün olsunlar ama beni de kıskanmadan eşimin bana düşkünlüğünü kıskanmadan :( kayınbabam bile saçmalamaya başladı .. Ctesi bizdelerdi bende ayaküstüydüm hamile olduum için eşim 2-3 kez ' otur artık pınar' dedi bunun üstübe kayınbabam eşime ' abartma pınarın üstüne bukadar düşme' dedi bunu kışın da söylemiş çok üstüne düşme diye.. Neden düşmesin neden rahatsız oluyor?:(
Birgün evliliğimizin başında kv evindeyken eşim bana ' gözümün gördüğü ' dedi kv de ' pınar desene ne saçmalıyosun diye' dedi ben orda yine sustum yoo benim hoşuma gidiyor anne diyebilirdim bunlar ufak şeyler okadar şey var ki.. Lohusalığımda annem gelecek dert ediyolar veni sorguya çekmeler.. Annen gelsin baksın o gidince yine benim torunum demeler..daha neler eşim senede birkaç kez yurtdışına gidiyor büyük görümcem her gittiğinde parfüm aldırır rimel aldırır Dior vs.. Bizim durumumuz onlardan iyi ben de çalışıyorum ve malesef bu da kıskanılıyor ..öZellikle büyük görümcem ne koparırsam kar mantığında herzaman .. Bana ctesi geldiklerinde diyor ki 'kocanın kıymetini bil rahat yaşıyosun' ben zaten evlenmeden önce de rahattım şükür ailemin durumu belli . Eşim maaşlı ben de maaşlı evimiz kira neyi abartıyolar anlamıyorum. Ben yine bişey diyemedim:( dün eşimin tele mesaj yazmış ablası ' aşkım bana bi 100-150 çıksana dövme yaptırcam, boru değil ay başında öeyrek altın takacam' yani oğluma takacağı çeyrek altını bu şekilde telafi ediyor aklı sıra :(( bu nasıl bir basitliktir söyler misiniz bu ne biçim muhabbet? Hiçbirini sevmiyorum.. Onlara diyemedim eşime yüklendim çok kavgalar ettik :(( kafasızlık ettim:(
Eşimde maleaef şöyle bir algı oluştu onlar pınarı seviyorlar iyiliğini düşünüyorlar ama pınar onları sevmiyor kötü düşünüyor..
Ben onu bu düşünceden nasıl vazgeçiricem? Ama bi yandan ben onlara mesafeli olmak istiyorum lohusalığım yakın sürekli gelecekler gidecekler.. Bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım ve konuşmaları nasıl yorumluyosunuz? Şimdiden teşekkürler

Onlar istedigi davulu çalsın derim zor bir dönemden geçiyorsun anne olmak çoçuk büyütmek kolay degil.. Umarın loğusalık dönemini rahat atlatırsın bebegini saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin allah .... üzülmeden yoluna bak

Merhaba arkadaşlar
2 yıllık evliyim ve inşallah 1 ay sonra doğumum var..
2 görümcem var(eşim ortanca) kayınvalide bir de..
Arkadaşlar ben sessiz biriyim insanlarla kavga etmem.. Eşim maddi manevi hep ailesinin yanında olmuş.. Çok vicdanlıdır..görümceler ve kayınvalidemin Okadar laf sokmaları oldu ve ben onlara hiçbişey diyemedim içimde birikti.. Bi zaman sonra eşime söylemeye başladım eşimle huzurumuz kaçtı .. Size son 2-3 olayı anlatıcam ve yol göstermenizi isticem
1 ay önce küçük görümcem ben eşim dışarda yemek yiyoruz.. Bi arkadaşı rus bi kızla evlenmiş kızı anlatıyo ' abi ya kızı bi görsen okadar güzelki benim dibim düştü' dedi. Şimdi bu normal bi konuşma mı senin abin evli.. Karısı hamile ve yanında.. Orda diyemedim mehmetin de dibi düştü mü diye...( mehmet kocası)
Büyük görümcem eşi ile mutsuz.. En çok kıskanan da o .. Hepsi eşime inanılmaz düşkünler.. Tabiki düşkün olsunlar ama beni de kıskanmadan eşimin bana düşkünlüğünü kıskanmadan :( kayınbabam bile saçmalamaya başladı .. Ctesi bizdelerdi bende ayaküstüydüm hamile olduum için eşim 2-3 kez ' otur artık pınar' dedi bunun üstübe kayınbabam eşime ' abartma pınarın üstüne bukadar düşme' dedi bunu kışın da söylemiş çok üstüne düşme diye.. Neden düşmesin neden rahatsız oluyor?:(
Birgün evliliğimizin başında kv evindeyken eşim bana ' gözümün gördüğü ' dedi kv de ' pınar desene ne saçmalıyosun diye' dedi ben orda yine sustum yoo benim hoşuma gidiyor anne diyebilirdim bunlar ufak şeyler okadar şey var ki.. Lohusalığımda annem gelecek dert ediyolar veni sorguya çekmeler.. Annen gelsin baksın o gidince yine benim torunum demeler..daha neler eşim senede birkaç kez yurtdışına gidiyor büyük görümcem her gittiğinde parfüm aldırır rimel aldırır Dior vs.. Bizim durumumuz onlardan iyi ben de çalışıyorum ve malesef bu da kıskanılıyor ..öZellikle büyük görümcem ne koparırsam kar mantığında herzaman .. Bana ctesi geldiklerinde diyor ki 'kocanın kıymetini bil rahat yaşıyosun' ben zaten evlenmeden önce de rahattım şükür ailemin durumu belli . Eşim maaşlı ben de maaşlı evimiz kira neyi abartıyolar anlamıyorum. Ben yine bişey diyemedim:( dün eşimin tele mesaj yazmış ablası ' aşkım bana bi 100-150 çıksana dövme yaptırcam, boru değil ay başında öeyrek altın takacam' yani oğluma takacağı çeyrek altını bu şekilde telafi ediyor aklı sıra :(( bu nasıl bir basitliktir söyler misiniz bu ne biçim muhabbet? Hiçbirini sevmiyorum.. Onlara diyemedim eşime yüklendim çok kavgalar ettik :(( kafasızlık ettim:(
Eşimde maleaef şöyle bir algı oluştu onlar pınarı seviyorlar iyiliğini düşünüyorlar ama pınar onları sevmiyor kötü düşünüyor..
Ben onu bu düşünceden nasıl vazgeçiricem? Ama bi yandan ben onlara mesafeli olmak istiyorum lohusalığım yakın sürekli gelecekler gidecekler.. Bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım ve konuşmaları nasıl yorumluyosunuz? Şimdiden teşekkürler

canım ya çok dolmuşsun ama işte en büyük yanlış onlara susup tüm sinirini eşinden çıkarman..neden susuyosun?onlar sana bi mi sölüyo sen iki söyle..neden herşeye susup eşinden cıkarıosun sinirini?eşinin ne suçu var?

Sessiz kalıp biriktiriyorsunuz sonra da eşinize patlıyorsunuz
Asıl bu kadar üstünüze gelme sebepleri sizin sessiz kalmanız
Açıkçası bazısı bana önemli gelmedi, Rus bi kadının güzelliğinden bahsedilse ben rahatsız olmam ?

Ama 'aşkım bana 100 -150 çık dövme yaptıracam' ne demek ? Sen hamilesin milletin dövmesinden çok sizin çocuğunuzun masrafları önemli..

hamileliğinizden olsa gerek çok alıngansınız bence :) söylediklerinizde çok takılacak birşey göremedim ben :/

Canim ilk önce bunlarin amaci eşinle arana fitnelik sokmak siz tartışınca bunlarin ekmeğine bal sürülüyor.eşini onların yanin da hep yücelt eşini pohpohla ama yanindaylen yap iyiki eşimle evlenmişim de mesela.sonra sana laf ettiklerin de eşinin yüzüne bak ve hiç cvp vermeden sus mağdur ol.bu devir de mağdur olmak gerekiyormuş ben bunu anladım.

Dövmemi yaptırıcakmış?çok acil bi ihtiyaç şimdi Allah için.sen doğum yapabilirsin sana nakit lazım olabilir her an;ama olsun görümce geti kalmasın dövmesinden.Te Allahım dağına göre kar ver iki canlı kadınları böyle boş insanlarla uğraştırma rabbim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En buyuk hata en buyuk. Hakkini savunacan, kendini ezdirmeyecen, saygisizlik da etmeden cevabini verecen.
Cikar aradan kocayi, korkmana gerek yok, sen adamin karisisin, bundan sonra lafini cekinmeden soyle.

En buyuk hata en buyuk. Hakkini savunacan, kendini ezdirmeyecen, saygisizlik da etmeden cevabini verecen.
Cikar aradan kocayi, korkmana gerek yok, sen adamin karisisin, bundan sonra lafini cekinmeden soyle.
Zaten planım o , değişmem lazım ainirlenmeden lafı söylemek haklısın canım yapım çok müsait değil ama bir de eşimden çekindiğimden sustum hep. Bi başlasam gerisi gelir değil mi

Cbm sana tavsiyem eşinin uzerine gitme ya ben ya ailen gibi bi algi yansitiyorsun onlar sana nasil davraniyorsa sende oyle davran sozlerinin altinda kalma cevabini ver ama esine şöyle dedi boyle yapti dersen adami bunaltirsin ve ailesine değil de sana taşar. Yuzlerine gül her işini yaptir sen keyfine bak bahanen var artik lohusalik sendromu yaşiyorsun Rabbim yardimcin olsun Allah anali babali büyütsün insallah

Esıne aılesıyle ıılı tek kotu soz soyleme..sen soyledıkce o savunmaya gececek daha yenı evlısın esın anlayacaktır....Zaman gereklı duymamazlıtan gell

Aslında basit olan mevzulara yerinde cevap veremediğin için içinde büyütüyorsun.
Kayınpeder " bu kadar üstüne düşme" dedi diye seni kıskandığını düşünmen ilginç geldi bana.
Kendi pasif karakterin yüzünden kendini onlara karşı sürekli dolduruyorsun .
Anında cevap verirsen hem sen rahatlarsın, hemde ezildiğini düşünüp kinlenmezsin.

Sessiz kalıp biriktiriyorsunuz sonra da eşinize patlıyorsunuz
Asıl bu kadar üstünüze gelme sebepleri sizin sessiz kalmanız
Açıkçası bazısı bana önemli gelmedi, Rus bi kadının güzelliğinden bahsedilse ben rahatsız olmam ?

Ama 'aşkım bana 100 -150 çık dövme yaptıracam' ne demek ? Sen hamilesin milletin dövmesinden çok sizin çocuğunuzun masrafları önemli..

Ben çat çat laf veremiyorum hep öyleydim malesef o anda kal geliyo bana şaşırdığım için.. Bir de eşimden çekiniyorum biraz
Ama değişmek istiyorum

Aslında basit olan mevzulara yerinde cevap veremediğin için içinde büyütüyorsun.
Kayınpeder " bu kadar üstüne düşme" dedi diye seni kıskandığını düşünmen ilginç geldi bana.
Kendi pasif karakterin yüzünden kendini onlara karşı sürekli dolduruyorsun .
Anında cevap verirsen hem sen rahatlarsın, hemde ezildiğini düşünüp kinlenmezsin.
Evet çok haklısın... Vurucu oldu yazıkların :S

diğerlerine degılde ençok "annen gıdınce gene benım torunum" vs demesıne takıldım.hadsız,terbıyesız......
anlattıkların tabıkı hoş şeyler degıl ama çokda huzur bozmaya degecek şeyler degıl.onlara dolupta esıne patlama....gerekırse o anda onlara soyle
sadece onerım şu lohusa dönemındeyken bu aıleye dıkkat et cnm.ben melek sandıgım kayınvalıdemın lohusa donemınde tam bır şeytan oldugunu gördum mesela.annem bızde kaldıgı ıçın kıskanmalar felan.....aman dıkkat et derım.hayırlı doğumlara ınş..

Back
X