- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
İlluminatinin işleri bunlarHaberturkteki evlilik konulu programi izliyorum da bu kadinin soyledikleri sinirlerimi acaip bozdu. Hem kadinlari asiri sekilde asagiliyor. Hem de islamda olmayan seyleri var gibi gosteriyor. Oradaki uzmanlar da pek seviyeli. Ben bu dusuncedeki bir insana izlerken bile tahammul edemedim.
Evet ya soyismi ilahi mesaj gibi zaten:)konu kapanır malum dini içerik var.
tek temennimiz bu sibel üresin mümkünse, üremesin
Evet ya soyismi ilahi mesaj gibi zaten:)
İlluminatinin basindaki kadin..İlluminatinin işleri bunlar
Valla bak, saka yapmıyorum. Bilincli secilen insanlar bunlar, islamı yobazlastırıyorlar.İlluminatinin basindaki kadin..
Cok haklisin. Diyor ki kadin aldatamaz ama erkek aldatabilir. Dinde erkek hicbir sorumluluk duymadan bircok kadinla iliski yasayabilir. İftiraya bak. Elim titredi resmen sinirden. Dini fantazilerine gore yorumluyor.Valla bak, saka yapmıyorum. Bilincli secilen insanlar bunlar, islamı yobazlastırıyorlar.
Bunların kafalarını halıya sürte sürte kıvılcım cıkarmak istiyorum. BU bir adnan oktar ve kedicikler ikiCok haklisin. Diyor ki kadin aldatamaz ama erkek aldatabilir. Dinde erkek hicbir sorumluluk duymadan bircok kadinla iliski yasayabilir. İftiraya bak. Elim titredi resmen sinirden. Dini fantazilerine gore yorumluyor.
Ayni hoca esini aldattigi aglayarak itiraf eden bir kadina da demedigini birakmamisti, yerin dibine sokmustu. Halbu ki dinde zina eden kadin da erkek de aynidir. Boyle boyle dini erkek egemen yapilarina uyduruyorlar.bu ara tvde dini yorumlar revaçta. o bildiğimiz meşhur hocalar da saçmalamaya başladı.
geçen üstüne kuma getirilen bir kadın aradı . hocaya sordu ne yapmam lazım diye. reytinglerde birinci olan o malum hoca boşanma dedi.
Valla bak, saka yapmıyorum. Bilincli secilen insanlar bunlar, islamı yobazlastırıyorlar.
Ayy cok kotu birsey kadin hangi çağda acabaEki Görüntüle 1386777 Eki Görüntüle 1386779 bu kadını tv ye çıkaranlar utansın adan oktar 1 bu kadın 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?