Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan oturduğu yerden terlermi yaa çoook sıcakkk![]()
En iyisii çkı balkona ohh püfür püfür esiyoo ohhh otur orda bak dışarıya olmadı çağır kolu komşunu![]()
iyi fikir balkon fena olmaz tabi ama komşu yok malesef görüştüğüm![]()
artık komşulukmu kaldı.. benim annem ben kçükken çıkrdı balkona karşı komşusu yan komşusu.. oh.. çaylar kahveler kısırlar.. şimdi anca böyle..![]()
aynen canım yaa hiç unutmam yeni taşınmıştım apartmana selam verdim ii günler dedim kafalarını çevirdiler![]()
ahahhaaa.. saDece gülesin Geldi.. Çnkü artık böyle canım.. hani bayan kadın diye selam veriyoruz çünkü eskiden selam verilirdi bidaha gördnmü o kadını evine davet edilirdi..
Şimdi yeni taşınana soğukSu biLe. getirmiyoLar..:).. Gülsemmi ağlasmmı anlamadım.
![]()
aynen öyle annemlerin zamanında birisi taşınırken çay demlenip yiyecek bişeyler hazırlanıp götürülürdü. zati benim hiç şansım olmadı 4 yıllık evliliğimde 3 kere ev taşıdım bi ilk evimde ki komşum iyiydi
herkes sıcaktan şikayet etmiş iş yerindeyim ve klima sırtıma sırtıma vuruyor yakında zature olacağım.Millet sıcaklıyor diye kapattırmıyorda,inanın kışlık hırkayla oturuyorum şuan:S
Evlimisin.. :)
: - Benimde nişanlım bi eve taşınmıştı birlikte kalıyoruz orda bi tane komşum vardı ama oda evden çıkmazdı ama evlere şenlik bi kadındı..:90::90:
- ya bazen bizmi eskilere özeniyoruz yoksa nesil gerçketenmi değişti..
bu ara da Bebiiişşşş varmı![]()