Merhabalar çok kararsız olduğum bir konu var, kısa sürede karar vermem gerek. eşimle 4 sene önce boşandık, 11 yaşında oğlum var, kendi memleketimde mersin'de yaşiyoruz. Ama oğlumu alıp yeni bi şehirde yeni bi hayat kurmak istiyorum Denizli'ye tayin isteyeceğim oğlum biraz buruk ama yine de kabul etti elbette alışır zamanla, gideceğimiz şehirde kız kardeşim öğretmen. Mersin artık yaşanmaz oldu trafiği insanları, denizli kücük erkek çocuk yetiştirmek için daha sakin bir sehir. Bir yanım annem babam burda kendi doğduğun şehir nasıl gideceksin diyor, bir yanım da oğlumla sıfırdan hayat kurma heyecanı dolu, oğlumun babası da yurt dışına yerleşti. Arkadaşlarım kafamı karıştırdı burda annen var orda nöbete kalsan çocuğun ne olacak falan diye, ama zaten annem burda da ayda yılda bir gelip bende kalıyor oğlum okuldan gelip kendi kendine bakıyor, güzel hanımlar lütfen bana fikir verin kafam karıştı oğlumu üzmekten de korkuyorum pek istemiyor cünkü. Ama burda hiç arkadasım yok orda bacım var calıştıgım iş yerindeki insanlardan bile bıktım. Şimdiden teşekkürler