Bu sıkıntı beni boguyor artik

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese hayırlı geceler,
Öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi direk size anlatacağım içimden geçenleri..
Benim derdim işsizlik..
İyi kötü bir universite okudum saglikciyim. Fakat hangi hastaneye basvurduysam sonuç alamadım. 1.5 sene oldu mezun olalı. Hani kendi mesleğimi de geçtim hasta kabul hekim asistanı gibi işlere bile razıyım fakat olmuyor onlarda olmuyor
Aileme destek olmak icin simdi bir magazaya girdim. Sirf kardeşimin geleceği için onu dershaneye yazdırdım fakat 2. Haftadan tükendim resmen.. Sürekli ayaktayım, sürekli sert bir şef, aynı zamanda bel fıtığım var sürekli sevkiyat yüzünden agriyan belim. Aileme iyi gibi göstermekten yoruldum. İşten çıkma gibi bir şansım da yok. Fakat gerçekten tükendim artık. .O kadar mutsuzum ki hiç bişeyden keyif almıyorum resmen..

2 hafta cok yeni..sabredin para lazimsa ..ozel.sektorde her iş yorucu..imkan varsa oturun evde kpss calisin kardesinizi okuturken kendinizi feda etmeniz de cok mantikli degil

kpss çalışın bu sürede de özel hastanelere başvurun derim. kendi mesleğini yapamayan insanlara çok üzülüyor mağaza ne alaka sizin için sizin yeriniz belli ve geleceğinizi tam kurtarmamışken ayaklarınızın üzerinde durmuyorken kendi mesleğinizde yardıma ihtiyacı olan sizsiniz gibi görünüyor. hep söylerim önce can sonra canan

2 hafta cok yeni..sabredin para lazimsa ..ozel.sektorde her iş yorucu..imkan varsa oturun evde kpss calisin kardesinizi okuturken kendinizi feda etmeniz de cok mantikli degil

Hayır hayır öyle değil. Tamamile kendi istegim ile oldu. İşe girersem diye sözüm vardı zaten. Kpss bulunduğum şehre 95 puan istiyor. Şehir dışında çalışma gibi bir imkanım yok. O yüzden tıkanıyorum sürekli..

Özel hastanelerin hiç birinden dönüş olmuyor dedim ya..

Özel sektörde her iş yorucu değildir.
Madem mağaza işine giriyorsun.
Benzin istasyonu marketi çalışanı olmaya ne dersin?
Ben küçüklükten beri babamın istasyonunda her işi yaptım tuvalet temizliğine varana kadar.
En rahatı market elemanıydı.
Şuan maaşı 2.100 bir düşün derim.

Benzin istasyonu marketi mi? Çevremde hiç öyle birsey yok ama :/

Hangi sehirdesin? Bence diger sehirlere atanma sansini da degerlendirmelisin (sağlık vs ekstrem engeller yoksa)
Onun disinda bence masa basi bir is bak, cagri merkezi, ofis sekreterligi gibi, en azindan sadece kafan yorulur.

Hangi sehirdesin? Bence diger sehirlere atanma sansini da degerlendirmelisin (sağlık vs ekstrem engeller yoksa)
Onun disinda bence masa basi bir is bak, cagri merkezi, ofis sekreterligi gibi, en azindan sadece kafan yorulur.

Ya başka şehirler bulundugum şehre yakın şekilde gidebilirim. Aile ile ilgili bi sıkıntı var o şehirlerinde puanları bulunduğum şehir gibi malesef. .
Ya bu çağrı merkezi sürekli aklimda fakat iş ilanlarına baktığım da hiçbirini goremiyorum nedense..

Once bulundugun sehirde hangi cagri merkezleri oldugunu ogren, sonra direkt onlra cv gonder. İlle ilan acmalrini bekleme yani.

Allah yardımcınız olsun işsizliği çok iyi bilirim bende çok sıkıntılar çektim hala çekiyorum dilerim Allah gönlünüze göre verir

Dilerseniz özelden yazın.
Çalıştığım şirketin muhtemelen yaşadığınız yerde mağazaları vardır. Çalışanına çok değer veren bir kuruluş. Evet ayakta duruyoruz uzun süre ama keyifli bir ortam. Izin yapasınız, mesaiden çıkasınız bile gelmez.

umutsuzluğa kapılmayın. 1,5 sene aslında ülkenin içinde durumu düşünürsek ne yazık ki normal.
sakın işten çıkmayın, iş işte bulunur. CVnizi çalışıyor olarak güncelleyin, böyle yaparsanız işverenin gözünde bu bize muhtaçtan kurtulutsunuz. saldırın, haftada bir iki haftada bir gidip kendinizi hatırlatın. insanlarda bu kız tuttuğunu koparır izlenimi yaratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…