bu sıkıntılardan nasıl kurtulucam bilmiyorumm

kubraozaktas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
127
76
38
31
Merhaba öncelikle öneri vermek isteyen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.. konuyu yüzeysel anlatıcam bunaltmamak için .İstanbulda çalışmaktayım ailem memlekette annem babam ayrı. anneme ben bakıyorum kız kardeşim var üniversteye başlıcak bu sene. maddi olarak yetişemiyorum nişanlıyımda yuvada kurucam para biriktirmek istiyorum bunun içinde ek iş yapmayı düşünüyorum ama aklıma bişe gelmiyo internetten araştıroyurum buraya da yazmak istedim fikir sunacak olan varsa bekliyorumm:stop:

anneniz yaşlı mı çok

kendi geçimi için bir şeyler halledebiliyor mu

kardeşine burs ayarlamaya çalış; iş çevrenden şirketlerden vs vs akmasa da damlar

annem yaşlı değil ama belinde 6 tane platin var kadın sen beni düşünme ben halletcem ben iyiyim diyor ama elimde değil kendi geçimini halletsede babamdan ayrılınca 25 bin borç bize kaldı onlar da var ayrıntısı çok bu işinde annemde çalışacak işte köy işleri bitince ama benim birikm yapabilmem için ek iş yapmam lazım ne yapabilirim bilmiyorum

mesleğiniz el beceriniz ne

ünideki kardeşe burs bulmak önceliğiniz olsun şu okul açılma döneminde bence

yabancı diliniz var mı

iş önermek kolay değil

geçen gün oğlum anne sen bu pizzaları internetten satsana güzel olmuş dedi çocuk 5 yaşında

katibim bir ay oldu göreve başlayalı kardeşime bursu nasıl bulurum peki. yabancı dilim yok el becerim de on parmak kullanıyorum yani hızlı klavye yazıyorum . istanbulda bu ne işe yarar bilmiyorum . internette hep nikah şekeri falan yazıyor başka napabilirim

katibim bir ay oldu göreve başlayalı kardeşime bursu nasıl bulurum peki. yabancı dilim yok el becerim de on parmak kullanıyorum yani hızlı klavye yazıyorum . istanbulda bu ne işe yarar bilmiyorum . internette hep nikah şekeri falan yazıyor başka napabilirim

tez makale vs yazabilirsiniz

hızlı klavye gereken işler yaparsınız

katibim derken adliyede mi katipsiniz

bizim burada adliyenin bursu var

orada da adalet komisyonuna sorun vardır belki

ben özel şirkette çalışıyorsanız orada müşteriden vs demiştim ama siz yine de işte iş arkadaşlarınıza, sosyal yardımlaşma fonu vs varsa sorun; baroya sorun bir şey kaybetmezsiniz ki

tez makale vs yazabilirsiniz

hızlı klavye gereken işler yaparsınız

katibim derken adliyede mi katipsiniz

bizim burada adliyenin bursu var

orada da adalet komisyonuna sorun vardır belki

ben özel şirkette çalışıyorsanız orada müşteriden vs demiştim ama siz yine de işte iş arkadaşlarınıza, sosyal yardımlaşma fonu vs varsa sorun; baroya sorun bir şey kaybetmezsiniz ki

evet adliye de katibim bir kaç kişi daha söyledii bilirkişilerle falan çalışabilirsin diye araştıracağım bunu

Back
X