Ah kıyamam ki ben sizeÇekilen onca sıkıntıda, yaşanılan acı olaylarda bir el uzatıp, omuz veren olmamış ise şimdiki güzel zamanlarınızda da gölge dahi yapmalarına müsade etmeyin, hiç o güzel canınızı da sıkmayın. Aynen devam
![]()
Çok üzüldüm hemde çok sinirlendim.. umarım herşey istediğiniz gibi olur. Ve yine temenni ediyorum ki o kuzenlerden biri buraya kayıtlıdirda okur ve dumur olur vicdansız pisler.
Bunlar akraba değil bildiğin akbaba. Böyle kıskanç çekemeyen insanlar var. Bence sende onların yaptıklarını göz önüne ser ve söylediklerini kafana takma
Akrabalarimizi malesef secemiyoruz ama hayatimiza sokmama gibi bir hakkimiz da var agizlarinin payini vermeye bile tenezzül etme s.tir et hayatini yasa bize cok acik giyiniyorsunuz diyen amcamin kizi cenaze yemeginde göbegi acik giymişti 26 yasinda akli basinda göya ama bizim bir lafimiz hala dolanır bir yanlisimiz bine bölünür akraba =akbaba
Benim kuzenler ben nişanlanır nişanlanmaz mutlu aile tablomuzu çekemeyip babamların çocukluk muhitinde benim geçmişte bu adamla yıllarca gezdiğimi anca nişanlanabildiğimi kendimi yamamak için çok uğraştığımı yaymışlardı. Babama gelince bu laflar yoo zamanında geldiler istediler ben vermedim diye yalan sıkmış
Ben de senin gibi böyle öfke doluydum o zaman. Annem hep derdi babanın akrabalarına açık verme diye. Ben de çok severdim amca hala kızlarımı anneme kızardım fesatsın diye.
beni tek vurabilecekleri şey ilişkimi başından biliyorlardı. Hayatımla ilgili bildikleri başka detay yoktu allahtan. Ve gerçekten burdan vurdular.
Senin adına üzüldüm bu sebeple bayağı özelini görmüşler ama babanla düzeltmişsin konuyu sen de. İlk etapta o fotoğrafları görüp sinirlenmesi normal. Bir evin içinde erkek arkadaşınla fotoğrafını görüp aaa nolacak canım demez yani hiçbir baba.
o yüzden sıkma sen canını. Onlarla da uğraşma. Uzak ol kafan rahat etsin.
Özür dilerim ama baban sana babalık yapmış mı ki konuşmaya hakkı var? İnsan boşandı diye çocuğunu atar mıŞimdi para vermesi onu baba yapmıyor gözümde.
Akrabalara gelince kudurmuş lar kıskançlıktan belli.....masayı devirerek bir işe yaramış baba burada takdir ettim![]()
Bence yoksay hic muhatap olmaYapıcam artık yapılan kötülüğe kötülükle karsılık veren biri değilim diye bunu susmak korkmak sinmek pusmak sanıyorlar muhtemelen illaki kalabalık bir sofrada denk geliriz dökücem bütün kirli çamasırlarını hepsinin onlar utansın
Öyle yapmıyor ebeveynler malesef yaBabaniza tek bir sözüm var: Kizim o** olsa bile ben o sofradakilerin agzini bir yirtardim neye ugradiklarini sasirirlardi. Ben böyle insanlari cok iyi bilirim..dertleri sizin iyiliginiz asla degil. Söz konusu cocugum ise bütün sülaleyi silerim kimsenim gözünüm yasina bakmam..sonra babalar delirip kizlarini öldürüyor. Hic mi Allah korkusu yok ya