O da herseyin farkında bana hak veriyor.ama onlara da tepki göstermiyorEşiniz ne diyor bu duruma?
Çünkü sizi geçiştiriyor. Gerçekten hak verse bile hiç bir zaman savunmayacak. Belki de he deyip geçiyor. Eş desteğini bir kenara bırakalım. Ya siz yüzleşip cevap isteyeceksiniz ya da üstünü kapatıp affedip yolunuza devam edeceksiniz. Başka türlü aklınızdan hiç çıkmayacak ve huzursuz edecek.O da herseyin farkında bana hak veriyor.ama onlara da tepki göstermiyor
Hangi yaptıklarını affedeyim ki dağ oldu resmen.hadi ben unuttum diyelim.sadece geçmişte olanlar degilki bu insanlar yanlarına gittiğimizde sürekli hissettiriyor lar bana bu ayrimciligiÇünkü sizi geçiştiriyor. Gerçekten hak verse bile hiç bir zaman savunmayacak. Belki de he deyip geçiyor. Eş desteğini bir kenara bırakalım. Ya siz yüzleşip cevap isteyeceksiniz ya da üstünü kapatıp affedip yolunuza devam edeceksiniz. Başka türlü aklınızdan hiç çıkmayacak ve huzursuz edecek.
Belki de farkında değiller yaptıklarının. Tatlı bir dille üzüldüğünüzü anlatsanız?Hangi yaptıklarını affedeyim ki dağ oldu resmen.hadi ben unuttum diyelim.sadece geçmişte olanlar degilki bu insanlar yanlarına gittiğimizde sürekli hissettiriyor lar bana bu ayrimciligi
Farkında olduklarını biliyorum.çoğu zaman bilerek yapıyorlar görüyorum bunu.dediğiniz gibi düşünmek iyi gelebilir sağolun.B
Belki de farkında değiller yaptıklarının. Tatlı bir dille üzüldüğünüzü anlatsanız?
Bir de şöyle bir şey var; onlar eşinin ailesi. Asıl ayrımcılığı onayapıyorlar. Beni ilgilendirmez diye kendinizi telkin ederek biraz daha rahatlayabilirsiniz.
Haklısın uzak durmak en iyisi.beklentim zaten yok da yine de insanın zoruna gidiyorbeklentisiz ol onları oyle kabul et uzak dur nerahat.
senin dediğin olayların bir kısmını bende yasadım yani karısmamaşarı gerekn yerde karıstılar biraey alırken zatn gözüm yüksekte degil gecistirdiler
bakıcı bulamadık biz bakarız ev tutp esyalı geliriz dediler geldiler düzen degistirwmwyiz diye .torunun torunum diye guya oluyorlardı .
simdi ne halleri varsa görsünler diyom
Arkadaşlar benim eşimle mutlu bir evliliğim var.benim sorunum kayinvalidemle.daha doğrusu sorun mu denir onu da bilmiyorum.biz evlenirken kv kp çok fazla sorun çıkardılar herseyimize karistilar.en güzel günlerimizi burnumuzdan getirdiler.hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Ekstradan hiç zorlamadim onları yani herseyin en uygun olanlarını aldım ona rağmen yaranamadim. Bir ara küs kaldım çünkü çok sorun çıkarıp annemle de kavga etmişlerdi. Hamile kalınca yine konuşmaya başladım. Lakin bu insanlar beni hamileligimde bile doğru düzgün arayıp sormadılar. Şimdi de oglumu çok seviyormuş gibi davranıyorlar. Belki de seviyorlar ama benim inanasım gelmiyor.ben çok çabuk kırılan bir insanım. Bazı şeyleri kaldıramıyorum. Evlat ayrımı yapıyorlar gibi geliyo bana.ama doğru mu dusunuyorum onu da bilmiyorum.söyleki kaynim yeni evlendi sayılır. Eltime herseyin en iyisi isteyerek güle oynaya alındı. Herşeyin en pahalısi en güzeli.nisanında salon tutuldu evini yerleştirmeye yardım ettiler.şimdi evi taşınacak yine yardım edecekler.tatile goturuyorlar.evlerinin birinin kirasini da ona vercekler.etmelerı sorun değil tabi etsinler ama bana böyle yapılmadı hiçbirşey.ben kına geceme kadar ev yerlestirdim gece 12lere kadar esimle ev temizledik bir Allahin kulu gelip yardım etmedi annemler dışında.hamile hamile ev taşıdım yine gelen olmadı. Ama yüzüme gülüyorlar çok seviyormuş gibi.anlatamadığım o kadar cok sey varki daha.bizim onların hicbirseyine çok şükür ihtiyacımız yok.ama neden bu ayrımcılık? Ya da ben yanlış mı düşünüyorum herşey normal mi ben mi çok takıyorum? Bu arada eltimle aramda bi sorun yok.ne samimiyiz ne de uzak.çoğunlukla whatsapptan eltim ve görümcem birlikte durumlarını paylaşırlar yorum yazarlar nispet yapar gibi bana.ama bu sıkıntı değil benim için.önemli olan şu ayrımcılık meselesini ben kafamdan nasıl atarım nasıl umursamamayi öğrenirim sizden bunun yardımını istiyorum.
kusura bakmayin biraz uzun ve karışık oldu arkadaşlar.
Arkadaşlar benim eşimle mutlu bir evliliğim var.benim sorunum kayinvalidemle.daha doğrusu sorun mu denir onu da bilmiyorum.biz evlenirken kv kp çok fazla sorun çıkardılar herseyimize karistilar.en güzel günlerimizi burnumuzdan getirdiler.hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Ekstradan hiç zorlamadim onları yani herseyin en uygun olanlarını aldım ona rağmen yaranamadim. Bir ara küs kaldım çünkü çok sorun çıkarıp annemle de kavga etmişlerdi. Hamile kalınca yine konuşmaya başladım. Lakin bu insanlar beni hamileligimde bile doğru düzgün arayıp sormadılar. Şimdi de oglumu çok seviyormuş gibi davranıyorlar. Belki de seviyorlar ama benim inanasım gelmiyor.ben çok çabuk kırılan bir insanım. Bazı şeyleri kaldıramıyorum. Evlat ayrımı yapıyorlar gibi geliyo bana.ama doğru mu dusunuyorum onu da bilmiyorum.söyleki kaynim yeni evlendi sayılır. Eltime herseyin en iyisi isteyerek güle oynaya alındı. Herşeyin en pahalısi en güzeli.nisanında salon tutuldu evini yerleştirmeye yardım ettiler.şimdi evi taşınacak yine yardım edecekler.tatile goturuyorlar.evlerinin birinin kirasini da ona vercekler.etmelerı sorun değil tabi etsinler ama bana böyle yapılmadı hiçbirşey.ben kına geceme kadar ev yerlestirdim gece 12lere kadar esimle ev temizledik bir Allahin kulu gelip yardım etmedi annemler dışında.hamile hamile ev taşıdım yine gelen olmadı. Ama yüzüme gülüyorlar çok seviyormuş gibi.anlatamadığım o kadar cok sey varki daha.bizim onların hicbirseyine çok şükür ihtiyacımız yok.ama neden bu ayrımcılık? Ya da ben yanlış mı düşünüyorum herşey normal mi ben mi çok takıyorum? Bu arada eltimle aramda bi sorun yok.ne samimiyiz ne de uzak.çoğunlukla whatsapptan eltim ve görümcem birlikte durumlarını paylaşırlar yorum yazarlar nispet yapar gibi bana.ama bu sıkıntı değil benim için.önemli olan şu ayrımcılık meselesini ben kafamdan nasıl atarım nasıl umursamamayi öğrenirim sizden bunun yardımını istiyorum.
kusura bakmayin biraz uzun ve karışık oldu arkadaşlar.
Kızım sen yanlış anlıyorsun öyle şey olur mu dicekler. Sonra da arkamdan konuşcaklar.ben de dediğimle kalcam üstüne bi de kıskanç damgası yicemUmursamıyorum diyorsunda belliki takıyorsun.acik açık So yle bak ne dicekler dile getir rahatsizligini
Aynen dediğin gibi benimkilerin de şimdiki dunurleri kendilerine uygun.herhalde beni de ondan istemediler.Allaha havale ediyorum gerçekten. Daha anlatamadığım o kadar çok şey varki.işte bazı şeyleri anlatamıyorumcanım ben de benzer durumları yaşadım. benim eşimin babası beni, ailemi hazmedemedi çünkü biz ailecek sosyal, kültürlü, eğitimli insanlarız kendisi kendisini asla geliştirememiş bir kalas. o sebeple beni bariz istemedi ve düğünümde 2 tane teneke bilezik dışında bir şey yapmadı. ama eşimin erkek kardeşine iğneden ipliğe yapıldı çünkü kız tarafı aynı kendi kafası gibiydi.
ben bunu gördükten sonra sevindim bile herkes seviyesini belli ediyor. istemeyen istemesin, beğenmeyen beğenmesin sen evinde kocanla çocuğunla mutlu ol yeter. onlarla karşılaşınca da samimiyet kurma mesafeli ol yeter o da kocanın hatırına.
kardeşler arasında ayrım yapan o aileyi de allaha havale et çünkü bu kısım ailevi mevzudur biraz seni ilgilendirmiyor. ben öyle yaptım huzuru buldum emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?