- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
Arkadaşlar benim eşimle mutlu bir evliliğim var.benim sorunum kayinvalidemle.daha doğrusu sorun mu denir onu da bilmiyorum.biz evlenirken kv kp çok fazla sorun çıkardılar herseyimize karistilar.en güzel günlerimizi burnumuzdan getirdiler.hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Ekstradan hiç zorlamadim onları yani herseyin en uygun olanlarını aldım ona rağmen yaranamadim. Bir ara küs kaldım çünkü çok sorun çıkarıp annemle de kavga etmişlerdi. Hamile kalınca yine konuşmaya başladım. Lakin bu insanlar beni hamileligimde bile doğru düzgün arayıp sormadılar. Şimdi de oglumu çok seviyormuş gibi davranıyorlar. Belki de seviyorlar ama benim inanasım gelmiyor.ben çok çabuk kırılan bir insanım. Bazı şeyleri kaldıramıyorum. Evlat ayrımı yapıyorlar gibi geliyo bana.ama doğru mu dusunuyorum onu da bilmiyorum.söyleki kaynim yeni evlendi sayılır. Eltime herseyin en iyisi isteyerek güle oynaya alındı. Herşeyin en pahalısi en güzeli.nisanında salon tutuldu evini yerleştirmeye yardım ettiler.şimdi evi taşınacak yine yardım edecekler.tatile goturuyorlar.evlerinin birinin kirasini da ona vercekler.etmelerı sorun değil tabi etsinler ama bana böyle yapılmadı hiçbirşey.ben kına geceme kadar ev yerlestirdim gece 12lere kadar esimle ev temizledik bir Allahin kulu gelip yardım etmedi annemler dışında.hamile hamile ev taşıdım yine gelen olmadı. Ama yüzüme gülüyorlar çok seviyormuş gibi.anlatamadığım o kadar cok sey varki daha.bizim onların hicbirseyine çok şükür ihtiyacımız yok.ama neden bu ayrımcılık? Ya da ben yanlış mı düşünüyorum herşey normal mi ben mi çok takıyorum? Bu arada eltimle aramda bi sorun yok.ne samimiyiz ne de uzak.çoğunlukla whatsapptan eltim ve görümcem birlikte durumlarını paylaşırlar yorum yazarlar nispet yapar gibi bana.ama bu sıkıntı değil benim için.önemli olan şu ayrımcılık meselesini ben kafamdan nasıl atarım nasıl umursamamayi öğrenirim sizden bunun yardımını istiyorum.
kusura bakmayin biraz uzun ve karışık oldu arkadaşlar.
kusura bakmayin biraz uzun ve karışık oldu arkadaşlar.