Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
teyze oldum ben 9 haziranda ( 22 ağustosta da anne olmuştum) , benim için daha büyük bi mutluluk olamaz.iki güzel kızım var artık. çok mutluyum bu aralar ..
Canım oğlumun varlığı ona her baktığımda Rabbime hamd ediyorum bana böyle mükemmel bir varlık nasip ettiği için..Gülüşü ağlaması emmesi herşeyi o kadar güzel ki şükretmemek elde değil..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
İşten ayrılıp, yeni bir iş bulmam, hem de benim için tamamen yeni bir yerde, toplam 3 gün sürdü. Şaşkınlık, mutluluk bir arada! Babaannem olsa; birinin duasını almışsın, derdi sanırım. =)