Lamia Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2007 7 0 86 Yalova 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Lamia #1 Bu ayakkabılara bayıldım kızlarrrrr Ama hiçbi yerde bulamadımmm :'(( Markası Fred Perry miş Fred perry nin resmi sayfasından mı bulursunuz yoksa gittigidiyordan heppsi buradadan mı bulursunuz bilmem ama bulun bana bunlarıııı :'( sebla.dk/blog/wp-content/uploads/2010/06/Parlak-Bronz-Spor-Ayakkabi2.jpg şu an link veremedğim için www yazamadım basına siz onu yazın lütfnn :'((((((
Bu ayakkabılara bayıldım kızlarrrrr Ama hiçbi yerde bulamadımmm :'(( Markası Fred Perry miş Fred perry nin resmi sayfasından mı bulursunuz yoksa gittigidiyordan heppsi buradadan mı bulursunuz bilmem ama bulun bana bunlarıııı :'( sebla.dk/blog/wp-content/uploads/2010/06/Parlak-Bronz-Spor-Ayakkabi2.jpg şu an link veremedğim için www yazamadım basına siz onu yazın lütfnn :'((((((
Mat_MazeL toz pembee Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 1.083 1 66 İzmir 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Lamia #2 Fred perry nin sitesinde dahi yok böyle bi ayakkabı CADIARZUyoksa bihter çakma mı giymiş :roflol:kaydirigubbakcemile3
Fred perry nin sitesinde dahi yok böyle bi ayakkabı CADIARZUyoksa bihter çakma mı giymiş :roflol:kaydirigubbakcemile3