- Konu Sahibi turuncukelebek
konuyu nereye açsam bilemedim ama bahsediceğim şeydne dolayı dertliyim kadınlar adına,geçen gün derste de bu yazıcağım konu geçti 'erkekler nasıl olmalı?'konu başlığı bu ama nasıl olmalı derken eşlerine annelerine ablalarına yani bayanlara iş güç konusunda nasıl davranmalı asıl soru buydu tartışıldı edildi ve neler neler çıktı ortaya inanamadım,ben erkeklerin eşlerine,annelerine kesinlikle yardım etmelerinden yanayım hatta yardım kelimesi bile basitleştirip kaytarma sağlıyor kendi işlerini kendileri yapsınlar istiyorum pek çok arkadaşımda yakınımda görüyorum erkek çocuklarının bir dediği iki edilmiyor bu çocuklara hep paşa dneiliyor çocuk büyüdüğünde kendisini paşa sanıyor:roflol:ama rahatsız edici bir durum aslında 10yaşına geliyor suyu annesinden istiyor 20yaşına geliyor paşacıkları elleriyle besleseler anneleri ses etmicek duruma geliyorlarben buna sinir oluyorumkötükedihüsobiz erkeklerin kölesi miyiz yaa,sınıfta bir çocuk evli diyor ki ben eşime yardım ediyorum ama sadece o hasta olduğu zamanlarda geri kalan zamanda karışmam ya neden böylee hadi eskiden kızlar okutulmuyordu ev hanımı oluyorlardı onu kısmen anlıyoduk e şimdi kadında çalışıyo erkekte hatta bazı kadınların işleri erkeklerden daha ağır oluyor eve daha geç geliyor o pabucumun paşaları-tatlicadiarzu-el ensede hadiii yemekk daha hazır değil mi diye yaygara yapıyolar ve sınıfta kızların azımsanmıcak miktarda olan kadarı bulaşık yemek ütü çamaşır bizim görevimiz tabikid ebiz yapıcaz görüşünde!!evli ablalarım ya siz söyleyin yazık değil mi size ağrınıza gitmiyo mu hizmetçi gibi görülmek evde sırf rahatlıklarını devam ettirmek için evlilik yapmaları erkeklerin üzmüyor mu sizleri??