bu sizce olağandışı bir düşüncemi?

aynen ya ne kadar saçma bide bunlar varya bazen yarım saat konuşuyorlar telefonda...arıyorum arıyorum meşgul bir bayanla bir erkek sürekli ne konuşur ya

Bence tavrını koy ortaya nasıl tahammül ediyorsun kii:26::26:
Kıskanıyorum fln de mesafeli olsun biraz
Vallahi baktım olmuyor ben kadını bile arardım

cnm istediği kadar abi abi desin o şimdiden tabiki direk yazılamaz adama önce abi diye başlar sonra aşkım diye biter istediği kadar akraba olsun nefis bu sakın ama sakın göz yumma bu duruma ama sevgilin çokta diretirse ayrılıkla tehdit et

nesli ben iki gün tartıştım bu meseleyi saatlerce konuştu kılıfıda şu kulaklarınla duydun abi diyor bana dedi.....bide akrabam birinci dereceden diyor ya tıkanıp kalıyorum bu adam evlenincede görüşür bununla eminim ......bu durum iki gündür ona soğuk olmama neden oldu midemi bulandırdı .....yobazlıkmı yapıyorum dedim sustum ama kime sorsa haklısın diyor

nesli ben iki gün tartıştım bu meseleyi saatlerce konuştu kılıfıda şu kulaklarınla duydun abi diyor bana dedi.....bide akrabam birinci dereceden diyor ya tıkanıp kalıyorum bu adam evlenincede görüşür bununla eminim ......bu durum iki gündür ona soğuk olmama neden oldu midemi bulandırdı .....yobazlıkmı yapıyorum dedim sustum ama kime sorsa haklısın diyor

cnm bunlar bahane sanırım senin sevgilininde hoşuna gidiyor onunla konuşmak ne o öle saatlerce telfnda konuşmak bu işin sonu iyi değil benden demesi istediği kadar abi desin kadın öyle öyle kendine bağlamaya çalışıyordur sevgilinin aklını çelmesi yakındır

Bence tavrını koy ortaya nasıl tahammül ediyorsun kii:26::26:
Kıskanıyorum fln de mesafeli olsun biraz
Vallahi baktım olmuyor ben kadını bile arardım

daha iki aydır birlikteyiz canım fazlada ileri gidip ver kızı arıycam diyemem ki.....bana savunmasıda şu dışardan birisiyle konuşsam haklısın ama bu benim birinci dereceden akrabam doğduğunu biliyorum diyor

daha iki aydır birlikteyiz canım fazlada ileri gidip ver kızı arıycam diyemem ki.....bana savunmasıda şu dışardan birisiyle konuşsam haklısın ama bu benim birinci dereceden akrabam doğduğunu biliyorum diyor

Evet haklısınn şu durumda arayamassınn
Ama cok sinir bozucu birsey buuu
Kızla aynı ortamda bulundun mu hiç nasıl biri:44:

o yüzden sordum acaba benmi yanılıyorum diye...inan üç gündür kafama takıldı bu konu ki günümüzde neler yaşanıyor ....ve bana tepki veriyor o kimsesiz işte babası öldü ailesinden herkes sırt çevirdi bi ben yanında oldum o yüzden beni çok sever sayar....süreklide arar nerde napıyor söyler dedi....abilik yapıyormuş

erkekler abilik yapmaz kolleksiyonlarına dahil ederler. nocak bu kızların hali :( kızları hep salak yerine koymaya calısıolar.... erkekler yaşa bakmaz bayan olman yeterli... daha acık yazamıyorum.. anlayan anlar... sen aynısı yapsan sana inanırmıydı düşün bakalım arkadaşım :((

Sevgiline fazla güvenme derim..
24 yaşında bir kadının nasıl kocaman oğlu oluyormuş onu anlayamadım :)) Mesela üniversiteye giden oğlu mu var ?? Yok deve :P :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısınn şu durumda arayamassınn
Ama cok sinir bozucu birsey buuu
Kızla aynı ortamda bulundun mu hiç nasıl biri:44:

kızla aynı ortamda bulunmadım tanıştırınca anlarsın diyor çok iyi niyetli diyor ....bu kız 17 yaşında kaçmış sonra boşanmış ailesi sırt çevirmiş şuan oğluyla yanlız yaşıyormuş çalışıyormuş........güzel bir kız çıtı pıtı....ama konuşma tarzı çocukça lakayit

kızla aynı ortamda bulunmadım tanıştırınca anlarsın diyor çok iyi niyetli diyor ....bu kız 17 yaşında kaçmış sonra boşanmış ailesi sırt çevirmiş şuan oğluyla yanlız yaşıyormuş çalışıyormuş........güzel bir kız çıtı pıtı....ama konuşma tarzı çocukça lakayit

Diyorum ya isterse dünyanın iyisi olsun
Ben kıskanırım böyle birseye izin veremem
Sende ufaktan ufaktan tavır koymaya devam et mesafeli olsun biraz
Ne diyeyim hayırlısı canım:34::34:

Diyorum ya isterse dünyanın iyisi olsun
Ben kıskanırım böyle birseye izin veremem
Sende ufaktan ufaktan tavır koymaya devam et mesafeli olsun biraz
Ne diyeyim hayırlısı canım:34::34:

teşekkür ederim canım amin hepimiz için......

Benim amcamın oğlu abim gibidir. Her derdimi anlatırım, akıl fikir danışırım.
Bizim ailede biri kalkıp "kuzenime aşık oldum" dese, ki hiç olmadı, sanırım çok büyük tepki alır.
Bazı ailelerde ise kuzen evlilikleri, flörtleri normal karşılanıyor.
Sevgiliniz ve kuzeni acaba hangi bakış açısına sahip, bu önemli.

Henüz 2 aydır tanıyorsanız, karar vermeniz zor ve şüphelenmekte haklısınız.

Ben olsam çaktırmadan, ailesinde akraba evliliği var mı, normal karşılanıyor mu bunu yoklardım.
Bir de eğer siizn yanınızda konuşuyorlarsa az çok konuşmanın içeriği size fikir verebilir diye düşünüyorum.

Bu arada, hadi diyelim ki sadece kardeşçe dertleşiyor olsunlar. Gene de ben sevgilimle beraberken, sevgilim çağrı atan birini arayıp sohbet etse ve beni yalnız bıraksa bunu saygısızlık olarak kabul eder ve asıl buna tepki verirdim.

sadece o değil ailesinden de gizliyor.....ayrı evi var ailesinde kalıyor çoğunlukta ailesinde kaldığı zaman benle konuşmak için işyerine iniyor

Hadi ailesinden gizledi, bu çok sevgili kuzeninden neden gizliyor. Günah almak da kolay ama birinizi belki ikinizi de... Akıldan bir sürü şey geçiriyor insan, yeniymişsiniz zaten dikkatli olun.

sanki aynı anneden doğdular abilikmiş. pehhhh:19: yarın birgünde kocalık yapmasında:19::19:

tek ben tepki verdim sanıyordum ama baya benım gıbı düşünen varmış demekki ve cogunun da basına gelmıs böyle olaylar

Hadi ailesinden gizledi, bu çok sevgili kuzeninden neden gizliyor. Günah almak da kolay ama birinizi belki ikinizi de... Akıldan bir sürü şey geçiriyor insan, yeniymişsiniz zaten dikkatli olun.

aynen öyle arkadaşım hadi ailesinden gizliyor ne diye bu sevgili sırdaşından gizliyor gayette samimiler .......artı bi şey daha ben bugün halamın oğluyla akşam yedi buçuğa kadar oturdum sıkıntı yaptı ........

Back
X