B
buse__
Ziyaretçi
- Konu Sahibi buse__
Ben devlet memuruyum ve büyük bi borcun içine girdim borçtan kurtulmak için borç yaptım kredi kartını kapatmak için kredi çektim karta yatırdım ama yine kullandım kartı yetmedi o hevesle bi daha kart çıkardım iki tane kredi kartım oldu ve bankada da kredim vardı üç tane borcu ödemekte haliyle güçlük çektim birini bi ay ödedim diğerini ödemedim fln derken ödemelerim düzensizleşti geçen gün elime bi tebligat geldi idari takip başlatılmış hakkımda gittim borç harç bütün borcumu kapattım takibi kaldırttım derken diğer kredi kartımda takibe girmiş onu da taksitlendirmeyle ödemeye başlayacağım hala da bankaya olan kredim devam ediyor 1300 maaş alırken elime sadece krediler yüzünden çok az para geçiyor oda borca yetmiyor ek hesaptan yiyorum bekarım ve bu kadar parayla araba bile alırdım nereye gitti ne yaptım bilmiyorum borç borcu kapatmıyor kızlar sakın denemeyin hatta lütfen ama lütfen KREDİ KARTI KULLANMAYIN VE BEN BİLMİYORDUM SİZ BELKİ BİLİYORSUNUZ YİNEDE SÖYLEYİM KREDİ KARTINA 3 AY PARA YATIRMAZSANIZ MERKEZ BANKASININ KARA LİSTESİNE GİRİYORSUNUZ alın hayattan size kara bi kesit şimdi ben ne yapacağımmafoldumben