Z
zarifecik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi buse__
kredi kartı bi tane olur 10 kartla birinden çek birine öde şeklinde yaşayanlar eninde sonunda bunu yaşıyorr yapmayınn arkadaşlar
lmaz:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef tefecilerin görevini şimdi bankalar üstlendi.
Şu da varki kimse seni bıçak zoruyla alışverişe zorlamıyor.Hayatımda hiç kredi kartı kullanmadım.cebimde ne kadar varsa o kadar harcarım.
İnsanlar 5 liralık şeyde dahi kredi kartı kullanıyor.insanın kendi iradesini kullanması lazım.
Geçmiş olsun.
Nasıl böyle bilinçsiz harçama yapıyorsunuz bak ben sana kendimden bahsediyim
23 yaşındayım 5.5 senedir bu iş yerindeyim ilk girdiğim sene anneme buzdolabı çamaşır mak. aldım ödedim
sonraki sene kardeşime pc babama istediği tv aldım ödedim ve bunları komik bir maaşla yaptım evde tek çalışandım ki hala öyleyim
sonra ev tapusu için babama birikimim olan 2500 ve 6000 kredi çektim verdim 2 sene o krediyi ödedim çok şükür evimiz şimdi tapulu o zamanlar maaşım 700 falandı neyse geçen sene babam kalp ameliyatı geçirdi 2500 kredi çektim kardeşim asker ona bakıyorum ev geçindiriyorum babamın özel olan herşeyini karşılıyorum ve nişanlandım ve ben tüm bunları 900 tl maaşla yapıyorum bilmiyorum sizler aparaları nasıl çarçur ediyorsunuz yazık hemde çok yazık
Kusura baknayın ama siz altından kalkamayacağınız bir borcun altına bile bile girdiniz diye kredi kartını tü kaka olarak göremiyeceğim, geçiminizi zora sokmayacak şekilde kullandıktan sonra sıkıntı verecek bişey değil.
Sonuçta kimse sizin elinizden kartınızı zorla alıp borç yapmadı.:umursamaz:
Almanyada 800 euro geliri olanlara 400 euro kredi limiti veriliyor
bizde 500 lira geliri olanlara 10bin liralık kredi veriliyor fark bu... kredi kartını doğru düzgün bile kullanmayı becersemde
kredi ile mal tv,buzdolabı almam bunlar kredi kartsızda alınır ,Rabbim tüm darda kalanların yardımcısı olsun
adam memur 1.300 maaş alıyor 500 ü ev kirası,250 lisi doğal gaz,elektirik su,yol
derken milletin karnını doyurcak parası kalmıyor napıyorlar,kredi kart ile karın doyuruyorlar yalan mı?kredi kart ile bebek bezi,süt,ekmek alanları biliyorum ben...